Autor Wątek: Boks  (Przeczytany 38889 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Gnatek

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Atittude
  • Respect: +289
Odp: Boks
« Odpowiedź #45 dnia: Października 25, 2009, 12:03:57 am »
0
Moonsun, aż dziwne, że Twój lokalny patriotyzm pozwala wygłaszać Ci takie opinie. Kto jak kto, ale akurat Ty powinnaś kibicować warszawiakowi :P .

A co do walki to wynik mnie nic nie obchodził - chciałem obejrzeć dobre widowisko i się nie zawiodłem. Z jednej strony trochę żal Gołoty, z drugiej fajnie że Adamek wygrał, bo dzięki tej walce może zajść (i na pewno zajdzie! ) wyżej niż Andrew ;)

Offline chevantonGNR

• Atittude
  • Respect: +1
« Odpowiedź #46 dnia: Października 25, 2009, 12:14:41 am »
0
Masakra, od tego słowa zaczne swoją wypowiedź :P ogólnie to jestem lekko nieogarniety, ale niezwykle rozbawiony tą walką :P
Ogólnie cała gala była super, wszystkie pojedynki oglądałem, lecz niezwykle żałuje że nie mogliśmy obejrzeć walki Szpilki z Bartnikiem, zdecydowanie kretyńska syutuacja.
Co do walki wieczoru przystępowałem z wielką pustą w głowie, ponieważ nie wiedziałem jak to wszytko się może potoczyć, pierwsza runda rozwiała moje wątpliwości, Gołota już był na deskach i wtedy pojawił się na mojej twarzy szeroki uśmiech, który towarzyszył mi do 5 rnd kiedy to Adamek znokautował Andrzeja, uśmiech wynikał z tego że Gołota był  strasznie słaby, mizerny, wolny i wszystkie najgorsze określenia które jego się tyczą. Dla uświadomienia niektórych umysłów, na ringu spotkał się staruszek z mistrzem świata, który go niemiłosiernie obił po ryju.
ANDRZEJ SKOŃCZ W KOŃCU TĄ KARIERĘ!
« Ostatnia zmiana: Października 25, 2009, 12:16:14 am wysłana przez chevantonGNR »

Offline William_Bailey

• Atittude
  • Respect: +37
« Odpowiedź #47 dnia: Października 25, 2009, 01:15:35 am »
0
Szkoda ...   :angry:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=q8SZUT9Bi4s" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=q8SZUT9Bi4s</a>

Teraz Adamek pojedzie podziekować Rydzykowi za wsparcie &nbsp;:_:

Offline Moonsun

• Atittude
  • "pirate love is what I'm looking for" ;)))
  • Respect: +5
« Odpowiedź #48 dnia: Października 25, 2009, 01:15:58 am »
0
Moonsun, aż dziwne, że Twój lokalny patriotyzm pozwala wygłaszać Ci takie opinie. Kto jak kto, ale akurat Ty powinnaś kibicować warszawiakowi :P .

Mój lokalny patriotyzm dotyczy tylko W-wki jako miasta (i to też nie całego), a nie jej różnych porąbanych mieszkańców ;) A tego, że Andrew jest "od nas" nawet nie wiedziałam, ale może to i dobrze... Taki wstyd przed innymi :sorcerer:
Mama, "mamuśka" i "matka" :D

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

Offline maverick1984

• Welcome to the jungle
  • *
  • You could be mine
  • Respect: +6
« Odpowiedź #49 dnia: Października 25, 2009, 01:56:19 am »
0
a ja licze na to ze Adamek jeszcze bardziej uwierzy w siebie i wyjdzie do walki z chociazby takim Mikiem Mollo (przegrał z Andrew) i sie przekonamy ile jest wart... zreszta moze mu sie uda juz wczesniej powalczyc z Hopkinsem... no Benny jest jescze starszy od Andrzeja wiec kolejna to okazja dla Tomka zeby sie wybić na jakims znanym nazwisku... choc raczej szybki jak blyskawica Adamek Hopkinsa i tak nie przeskoczy.. zreszta on chce walczyc w ciezkiej czy z Hopkinsem? a moze chce tak skakac w kategoriach? w koncu w kazdej bedzie ''miszczem''... Andrzej sie skompromitowal, to fakt... coz, nie pierwszy raz, oby ostatni...  ale z Adamka championa nie bedzie... nie chce takiego mistrza... juz bym wolal zeby Dragon Sosnowski przejal paleczke po Golocie... zreszta niech Adamek powalczy z Dragonem... sa w podobnym wieku... ale co ta walka by dala Adamkowi oprocz obitej geby? raz ze rywal za mlody i za trudny a dwa ze pokonujac go nie zarobi tyle siana ile za walki z bokserskimi emerytami... niech poczeka az Holy skonczy 50-tke, wtedy pokona bylego mistrza swiata, pogromce Mike'a Tysona.. wiec w swoim mniemaniu bedzie nawet lepszym bokserem niz  Iron Mike...          Adamek - przecietny bokser, zalosny showman, ultrakatolicki przydupas Rydzyka...
a swoja droga dlaczego Adamek uciekl z polciezkiej do cruiser? Chad Dawson go zlal, Glen Johnson i Roy Jones zrobiliby to samo... wiec Adamek poszedl kategorie wyzej w ktorej przeciez bylo oczywiste ze nie ma wielkich nazwisk... teraz idzie do ciezkiej bo i tutaj raczej posucha... sami biali i to raczej nie wybitni... wlasnie w tym momencie przestalem mu kibicowac gdy zdezerterowal z polciezkiej po porazce z Dawsonem... nawet rewanzu nie chcial bohater narodowy...

guest211

• Gość
« Odpowiedź #50 dnia: Października 25, 2009, 02:40:19 am »
0
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=q_-2TAcCT-0" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=q_-2TAcCT-0</a>

Mariolka miazga z jakim dymem do Adamka hahahaha Mariola idoluuuuu mójjj <3

A poza tym, no obydwaj pięściarze- mistrze.

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
« Odpowiedź #51 dnia: Października 25, 2009, 09:54:41 am »
0
Adamek był lepszy. W pierwszej i piątej rundzie zdecydowanie lepszy. Miałem wrażenie patrząc na Gołotę, że on się tam znalazł ponieważ go ktoś zmusił. No chyba, że on ma taki styl walki i tylko ja takie błędne wrażenie odniosłem. W sumie mi troszkę szkoda Andrzeja. Wiadomo było, że Adamek ma większe szanse i zapewne wygra, dlatego podświadomie bardziej byłem za Gołotą.

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #52 dnia: Października 25, 2009, 10:00:20 am »
0
Mnie osobiście walka ta rozczarowała...

Offline eXtreme

• Atittude
  • sick love never dies!
  • Respect: +218
« Odpowiedź #53 dnia: Października 25, 2009, 10:20:10 am »
0
No walka była jednostronna...brawo dla Tomka bo pokazał, że jest naprawdę niezły... ;)

Offline bizkit

• Atittude
  • nikt/big toy
  • Respect: 0
« Odpowiedź #54 dnia: Października 25, 2009, 06:09:53 pm »
0
wczoraj wpier**l groził Adamkowi jedynie od Marioli

Offline Gnatek

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #55 dnia: Października 25, 2009, 06:32:26 pm »
0
To, co usłyszał Adamek od Marioli będzie chyba największą tajemnicą polskiego boksu ;)

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
« Odpowiedź #56 dnia: Października 25, 2009, 06:34:58 pm »
0

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #57 dnia: Października 25, 2009, 06:43:04 pm »
0
Co do boksu:

"idzie kibic na mecz bokserski
bardzo lubi patrzeć na zaciśnięte pięści
i najbardziej to - to mu się podoba
jak faceci w ringu skaczą i biją się po głowach

nie wiem jak rozumieć takie słowa
że sport uszlachetnia i jest życia szkołą
że jednoczy walczących ze sobą zawodników
kiedy widzę jak człowiek umiera na ringu"

Nie oglądam,nie interesuje mnie. Ale czytałem wypowiedzi jednego i drugiego przed walką,widziałem spektakl groźnych min i miałem wewnętrzne przekonanie,że Gołota przegra. Nie po raz pierwszy. I coś mi mówi,że nie ostatni. Jest w nim coś z bywalca kasyn,który musi się odegrać. Za wszelką cenę. Szkoda jego zdrowia. A na groźne miny już chyba nikt się nie nabierze.
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Maro2

• Garden Of Eden
  • WHYNO
  • Respect: +111
    • OLD CHOPPER
« Odpowiedź #58 dnia: Października 25, 2009, 08:50:16 pm »
0
A mi się wydaje, że wygra Gołota. W każdym bądź razie będę kibicował Andrzejowi.
Andrzej Gołota, Gołota, Gołota !!!
OLD CHOPPER R.I.P. (2010-2018)
===---===WHYNO===---===

Offline chevantonGNR

• Atittude
  • Respect: +1
« Odpowiedź #59 dnia: Października 25, 2009, 09:17:02 pm »
0
Adamek jest sklasyfikowany na 7 miejscu w HW, więc ma wielkie szanse na walkę o pas mistrzowski, lecz uważam że najbliżej będzie mu do walki z Haye, jeśli ten wygra z Vałujewem, i jeśli by doszło do takiej walki to można byłoby się bardzo obawiać o naszego boksera, ponieważ tacy giganci jak bracia Kliczko + Haye w najbliższym czasie mogą zmieść z powierzchni Adamka, dlatego potrzebna mu walka z kimś takim jak Sosnowski, czy chociażby Mike Mollo, ale Tomek pewnie rzuci się na głęboką wodę co będzie błędem.