Wypowiedzi forumowiczki, która zaczęła tę "dyskusję" oraz drugiej mającej 13 lat, a "rocznikowo 14" potwierdzają tylko moją tezę i utrwalają mnie w przekonaniu, że nasze forum powinno być zamknięte dla nowych członków, którzy jeszcze w dupie byli i g***o widzieli na tym świcie.
a skąd wiesz co ja wiem o świecie, Ile mam lat itp? nie znasz mnie tak jak wszyscy na tym forum. Ok, teraz myślę, że moja wcześniejsza wypowiedz była niefortunna. nie do końca napisałam to co chciałam przekazać, ale nie będę się tłumaczyć. przez chwile nawet myslałam o usunięciu tu konta, ale potem pomyślałam, ze nie ma sensu przejmować się twoją wypowiedzią, bo pamiętam inne (niektóre niezbyt miłe). Z reszta jestem tu bo lubię GUNSÓW i chcę pogłębiać swoją wiedzę na ich temat. I myślę, że to jest najważniejsze.
No jak to się mówi: "czasami lepiej ze sceny zejść..."
To a propos tej "myśli" o "usunięciu konta". A co do wieku. Sprawa jest prosta, jeżeli nie masz tych 18 lat, no niech będzie że nawet 17, to o świecie wiesz g***o i tak tak - nic jeszcze nie widziałaś. Stawiam tu oczywiście teoretyczną granicę, bo w rzeczywistości dowiesz się czegoś o tym "świecie" jak wyjdziesz spod skrzydeł mamusi i tatusia i zaczniesz żyć swoim życiem. Już nawet studiowanie w innym mieście jest jakąś formą niezależności, bo trzeba o siebie zadbać, wsio robić samemu itp. Fakt, wciąż w większości przypadków (w większym stopniu w moim też) jest się uzależnionym finansowo od starszych, ale to życie jest już zupełnie inne. Więc przestań gadać co ty już widziałaś i co przeżyłaś, bo wierz mi mając 12, 13, 14, 15 czy 16 lat to o poważnym życiu nie ma się jeszcze pojęcia. A jak chcesz pogadać "dorośle" to wejdź w tematy z osobami od nas z forum, które pracują i się same utrzymują. I wtedy powiedz im ile to ty już wiesz o "życiu", czy też "gunsowym życiu"
Oczywiście jeżeli masz te 18 lat czy więcej to przepraszam za poprzednią wypowiedź. a masz?