Ja naprawdę Claudia nie wkurzam się, każdy ma prawo do swojego zdania... Masz prawo mieć inne zdanie, ale dlaczego zakładasz, że się wkurzę. Przecież nie obraziłaś mnie, tylko powiedziałaś, że nie zgadzasz się ze mną... A każdy, jeśli ma inne zdanie a nie obraża swoich oponentów jest mile czytany. Głównie Mi chodziło o to, że aborcja jeśli ciąża jest wynikiem gwałtu powinna być dozwolona, ale jestem przeciw kiedy ma to być jakaś metoda antykoncepcji, czy zabicie dziecka bo Go nie chcę. Być może i pewnie tak było, że wyraziłam się nie jasno, bo napisałam, że jestem za aborcją, ale tylko w wypadku, kiedy naprawdę jest ku temu powód. Jednak jeśli kobieta usuwa dziecko, bo tak chce, to też jest Jej sprawa i nic nikomu do tego, to jest tylko i wyłącznie decyzja kobiety. Co do gwałtu... Byłam w takiej sytuacji, na szczęście nie musiałam decydować na tę bardzo trudną decyzję. Nie wiem co bym zrobiła, gdybym była w ciąży wtedy w wieku 15 lat, jak bym się zachowała, bo było by Mi ciężko...Jednak dalej uważam, że każdy ma prawo do własnych decyzji, bo to nie my ponosimy konsekwencji. Przepraszam... Ja nawet nie wiem czy nie chciałabym być usunięta..., może wtedy po prostu by mnie nie było...