http://www.apple.com/trailers/wb/thedarkknight/trailer1/\
w jakiejs klaudii cośtm krzyzowki dają Dzikość Serca i Sens życia wg. Monty Pythona. Za śmieszne 10 zł !!!
Meet The Spartansha, znajomy podrzucil mi pare filmow, w koncu zobaczylem to jakze kultowe Crank. Imo ten film to jedno wielkie gowno
Jest glupi, ma denne efekty, nie trzyma w napieciu, ogolnie dno i metr mulu.
1/10
23 - ha, jim carrey wyjatkowo nie robi z siebie idioty. Ot film o facecie ktory ma obsesje na punkcie liczby 23. Zapowiadalo sie dobrze, wyszedl sredni film z dwoma zle podanymi watkami + mega przeciagana koncowka, ale w sumie da rade obejrzec, takie 6.5/10
We Are Marshall - film na faktach, poczatkowo jak to zobacyzlem myslalem ze bedzie cos rownie fajnego jak te filmy co w czwartek w tewe sa - baba urodzila dziecko z 5 glowami to ja facet rzucil to ona przez 2-3 godziny przezywa swoje smutne zycie. A tu saprajs - film imo bardzo dobry, nigdy wczesniej o tym wypadku nie slyszalem. Nie wiem tez na ile odnosi sie do tego co sie faktcznie stalo ale ogolnie wrazenie pozytywne. Tylko na poczatku nie moglem sie przyzwyczaic do Jacka z Losta (cfaniak zamiast samolotem pojechal samochodem, dziwnym nie jest, jak bym przezyl na opuszczonej wyspie to co on to tez bym nie latal
) i agent Doggett z X - files ( ale do niego nie zdazylem sie przywyczaic.. xd)
Ogolnie takie 8/10