właśnie tez mi sie to skojazyło z DC, ale tam przeciez jest Axl w gobie, i jego grób pokazany, więc nie wiem dlaczego On ma być później na jej pogrzebie
mi sie zawsze wydawało że Steph umarła w NR bo była śmiertelnie chora czy cos takiego i jak brała ten ślub to juz wtedy o tym wiedziała i chcoć sie cieszyła slubem to można zauwazyć ze była smutna. bo niby dlaczego miała wziazc slub i po nim sie zastrzelic?
też długo myślałam nad smutkiem Steph, ale mam wrażenie że nie chodzi o chorobę, a o to że Stpeh brała ślub jakby z przymusu, bo wynika z tekstu. Już pierwsze słowa mówią o tym, że ta miłość nie jest idealna i czysta. Zresztą już DC wskazuje na to, że związek Axla z Steph był mega toksyczny, a oni jakby żyli w takiej matni z której nie mogli się wyrwać .
Hym ja wciąż mam zgryza, wg mojej teorii DC to cz I, NR cz II i Estranged III. Ale skoro w DC Rose nie żyje to jak może być później na pogrzebie Steph? a swoją drogą w DC dlaczego Rose stoi nad swoim własnym grobem?
Im więcej się zastanwiam tym bardziej nic nie wiem
Oglądaliście Making fuckin videos? czy ktoś biegły w angielskim mógłby streścić wieści które tam padają? Niestety ja aż tak biegła nie jestem i nie wszystko łapię tak jak powinnam