zaskażyć sprawcę.
a niby na jakiej podstawie? Idola Ci obrazil? XDD
Tak, sprawca pomówienia naraził mnie na straty moralne, niepotrzebny stres, który odbił się na moim zdrowiu i należy mi się za to odszkodowanie.
A poważnie:
Brzydka plotka. Jak tak można??? Też już w nią nie wierzę, skoro Teleexpress się wypiera, widać że próbuje ukryć swój brzydki czyn.
Tak na marginesie. Gdyby jakiś wykonawca powiedział, że nienawidzi Polaków, ja bym go również znienawidził. Trzeba mieć szacunek dla samych siebie. Jeśli sami siebie nie będziemy szanować, nie ma co liczyć na to od innych.
Gdyby Axl powiedział, że nigdy nie zagra dla Polaków (rozważając to zupełnie teoretycznie) dlaczego mógłby to powiedzieć? Mógłby się po prostu obawiać, czuć się przytłoczony historią polskiego narodu, pomyśleć, że jego muzyka nie przystoi do powagi, jaka należy się narodowi męczenników. Tak samo jest z Żydami, z powodu mordu II wojny światowej, wszystko co wiąże się z Żydami może przypominać tamtą tragedię. Pamiętajmy, że Axl to wrażliwy człowiek, sam to powiedział w wywiadzie, którego nie zacytuję, bo nie chce mi się go tłumaczyć, czego wymagają Modzi.
"I wanna watch you bleed" - to, jak wszyscy wiedzą, z Welcome to The Jungle. Ktoś z Was powiedziałby to przy Żydzie? Ja nie.
"You're in the jungle baby
You're gonna die"
Axl o tym śpiewa, ale myślę, że gdy widzi prawdziwą śmierć i cierpienie, nie jest obojętny. Spójrzmy z jaką troską pomagał swojej siostrze. W dzieciństwie byli dla siebie wsparciem, bo oboje byli ofiarami ojczyma, i w życiu dorosłym też o niej nie zapomniał.