Przeczytałem pierwsze osiem stron, ale całego wątku nie dam rady. Nie czytałem Brava, bo byłem wtedy jeszcze malym, grzecznym dzieckiem, ani nie oglądam Teleexpressu. Gdybym nie przyszedł na to forum, pewnie nigdy nie dowiedziałbym się o tej sprawie. Czy między ósmą, a 23. stroną coś się wyjaśniło? Moja fanatyczna fascynacja GN'R zaraz zacznie przeżywać kryzys, jeśli poczytam więcej na ten temat. Jak na razie mechanizmy obronne działają nie najgorzej, ale ile można??? Jeśli to okaże się prawdą, znów mój świat legnie w gruzach i tym razem nie będę szukać ideałów, bo okaże się, że nie istnieją. Gdyby Axl mnie tak zawiódł, przestałbym słuchać jakielkolwiek muzyki na znak protestu. Mówię to na pół irocznicznie, na pół z prawdziwym rozżaleniam... szkoda słów w ogóle. Jest mi niezmiernie przykro, czy to plotka, czy prawda, jedno i drugie jest przykre. Takie słowa lub takie oczernianie i fałszowanie wypowiedzi.
drugi post:
Jedyne, co pozwoli mi dziś zasnąć to to:
http://www.newgnr.com/concerts/reviews/rev...ev061506-2.html„Warsaw you’re fuckin’ amazing” with this words Axl Rose has finished the basic part of Guns n’ Roses concert on the 15 th of June 2006 in Warsaw, Poland. He also screamed such words as: “Turned out to be a nice evening, don’t you think?, “ You’re too kind, too kind” and “What a nice crowd, what a nice crowd…” during his great, gorgeous, marvelous show.. the best I’ve ever seen in my life!!!"
Proszę nie pisać posta pod postem. Ostrzeżenie słowne. Zapoznaj się z regulaminem. Zły Mod