Ciekawe rzeczy piszesz w sumie
Co do "wrogów" Gn'R byli,są i będą.
I będa pisać bzdury.Ważne,żeby reagować,ważne,żeby dotrzec do źródła plotki i informować,informować zwłaszcza nowych fanów,którzy sięgając po jedną,czy dwie płyty Gunsów mogą się zniechęcić słysząc takie słowa o Axlu.Podane w otoczce,że to oczywiście prawda.
Możemy sobie mówić,że to tylko forum onetu,czy np. wirtualnej polski,ale za jakiś czas ktoś;nie szukająź źródeł;być może znów napisze artykuł o Gn'R i wplecie w niego te słowa.Być może ktoś w telewizji mówiąc o koncercie Gunsów wspomni o tych słowach.
Dlatego ważne jest,żeby wszędzie gdzie tylko można mówić,że to plotka,dlatego tak ważne dla mnie jest wskazanie źródła.
"Antyfani" i tak nie uwierzą,ale my będziemy mieli dowód,a przez to przekonamy tych,co wątpią,tych,co gdzieś tam słyszeli o tym od kolegi koleżanki babci ciotki wujka psa,ale nie wiedzą jak było naprawdę i dlatego zapytają.
I do tego ma ten temat prowadzić w moim rozumieniu.
Loko- no i wykrakałem.
Cogito znam.To było w ostatnim numerze?
Akcja protestacyjna rusza:P
Jak podasz więcej szczegółów napiszę do tej redaktorki.
No i mała prośba do Was wszystkich.
Czytajcie prasę,oglądajcie tv,czytajcie materiały w necie.
Jeśli znajdziecie gdzies tę plotkę,albo jej zmodyfikowana wersję piszcie.
Trzeba interweniować zawsze,bo potem mamy takie "kwiatki" jak w Metro,czy Cogito,a wiadomo,że słowo pisane ma większą moc.
A tego przecież chyba nie chcecie,co?
ural- może i Cogito nie jest najbardziej opiniotwórczym miesięcznikiem<?>,ale czy Bravo nim było?
Na bzdury trzeba reagować,żeby je wyplenić,inaczej będą rosły,rosły i nawet za 20 lat ludzie będą mówić,o tym,co Axl rzekomo powiedział.
Tak to przynajmniej wygląda z mojego punktu widzenia.
Koncert coraz bliżej, o Gunsach będzie coraz głośniej<przynajmniej w teorii> dlatego warto mieć oczy i uszy otwarte i reagować.Szybko.