Autor Wątek: Gunsi w mediach  (Przeczytany 680544 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wojo

• Atittude
  • fade away
  • Respect: +196
Odp: Gunsi w mediach
« Odpowiedź #330 dnia: Lipca 29, 2006, 05:30:46 pm »
0
Wystarczy zobaczyć jaki ta gazeta ma nakład. Pewnie znikomy. Więc czego można się spodziewać po dziennikarzach w niej pracujących :))

Offline bizkit

• Atittude
  • nikt/big toy
  • Respect: 0
« Odpowiedź #331 dnia: Lipca 29, 2006, 07:28:10 pm »
0
Ja może troszkę obok tematu.
Czy odbyła się jakaś oficjalna sesja fotograficzna newGNR?
Może ktoś jest zorientowany.

erin

• Gość
« Odpowiedź #332 dnia: Lipca 29, 2006, 08:55:22 pm »
0
były jakieś zdjęcia - typu pozowane, ale nie podam, bo ich nie mam, tylko widziałam

guest211

• Gość
« Odpowiedź #333 dnia: Lipca 29, 2006, 11:33:53 pm »
0
Z pogranicza. Jakaś gazetka w necie... http://artpapier.com/?pid=2&cid=5&aid=99 Ostatnie zdanie.

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #334 dnia: Lipca 30, 2006, 07:17:14 am »
0
no comments :ph34r:  
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Solid Shake

• Gość
« Odpowiedź #335 dnia: Lipca 30, 2006, 09:10:39 am »
0
oczywiście że było kilka pozowanych, ale zdjęć promo nie ma

Offline Panna Nikt

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Sekretarka Admina
  • Respect: +52
« Odpowiedź #336 dnia: Lipca 30, 2006, 09:31:40 am »
0
To z ArtPepier nawet mnie wkurzyło a co do MH to powiem tak.  Pan piszący relacje moje nie popisał się wielkim talentem i zdecydowanie skupił się na Bachu, ale ja i tak jestem pod wrażenie, bo w gazecie takiej jak MH nie spodziewałam się słowa o koncercie, bo to po prostu nie ich klimaty.  

The nicest girls in rock n' roll world

"And you want three wishes:
One to fly the heavens
One to swim like fishes
And then one you're saving for a rainy day
If your lover ever takes her love away"

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +10
« Odpowiedź #337 dnia: Lipca 30, 2006, 09:46:09 am »
0
Dziwicie się dziennikarzom,ze piszą negatywnie o GN'R a co powiecie na to "Nie lubie jak jaki¶ frajer zarabia na legendzie nazwy.Skonczy Gn'r,zacznie graa pod własnym szyldem-O.K.Ale niech nie robi szmaty z tej nazwy.Wystarczy że robi z siebie "

Solid Shake

• Gość
« Odpowiedź #338 dnia: Lipca 30, 2006, 09:47:43 am »
0
to jest afaik mój post, i nie widzę jego powiązania z tematem.

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +10
« Odpowiedź #339 dnia: Lipca 30, 2006, 11:02:30 am »
0
To nie chodzi o to,kto tego posta napisał.(kilkanascie miesięcy temu było na forum kilka podobnych).Chodzi o to,że często dziennikarze piszą "bez znajomości tematu".traktują GN'R jako zespół martwy i nie umieją zaakceptować,że Axl Rose tknął życie w zespół,który, wg.nich ,nie powinien istnieć.My też potrzebowaliśmy czasu,by przekonać się,że Oni wciąż są Wielcy,ze nie są tylko wspomnieniem.dziś chyba nikt na forum nie nazwałby ich "kabaretem" i myslę,że po warszawskim koncercie niejeden dziennikarz dwa razy zastanowi się zanim nazwie Axl'a komediantem.

Offline motyl5150

• Reckless Life
  • **
  • ree rre re
  • Respect: 0
« Odpowiedź #340 dnia: Lipca 31, 2006, 06:29:37 pm »
0
nie noooo.... zgadzam się z tobą mimo iż na koncercie nie bylam i nie zabardzo przepadam za obecnym GN'R... przez jakiś czas to dla mnie byl kabaret -> kiedy Axl pomykal w Dresach i glos starcil  <_<  <_<  <_<  ale teraz widzę że ekipa ma się odbrze - Axl wręcz wyśmienicie... szkoda Slasha, Duffa, Matta, ale dziennikarze przesadzają - GN'R ma prawo istnieć dalej takie jakie obecnie jest bo grają naprawde dobrze... się starają  :)

no cóz... ale to co negtywne jest ciekawsze i lepiej się sprzedaje.... tak poprostu <_<  
...inspiracją umiesz być?

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
« Odpowiedź #341 dnia: Sierpnia 23, 2006, 02:14:01 pm »
0
W kanadyjskim wydaniu magazynu CQ znalzl sie artykul o GNR o to tresć przetlumaczone przez lanie:
Miejscowy (Lafayette), poranny rokowy Dj, Jeff Strange, na temat bardzo krotkiej ale za to dlugo naglaśnianej bójki Axla z ‘drobnym’ i na pozór delikatnym projektantem odzieży Tommy Hilfingerem, właściwie, „bójka na pięści” to za mocno powiedziane, świadkowie mówią że cała ta bójka polegała raczej na tym, że Hilfiger uderzał Axla w ramię,  zdjęcia pokazują Axla gapiącego się na Hilfigera ze wściekłością i zdumieniem, coś w stylu „powinien go bic?” „Człowieku, widziałem to i pomyślałem, to po prostu Lafayette”

Hiszpańska prasa – człowieku nie byli mili. Przede wszystkim mieli fioła na punkcie tego sekretnego pokoju tlenowego do którego niby ulatniał się podczas koncertu i z którego wychodził zdrowy jak młody bóg. Obawiam się, że nie mogę się zgodzic z moim żałosnymi kolegami po fachu. To był świetny koncert! Axl brzmi coraz lepiej.  Nie jest wcale gruby! Tak naprawdę wygląda całkiem smukło. Czasem zakłada dośc skąpy T-shirt i biega od jednego końca sceny do drugiego, i to wcale nie jest sprint grubasa z falującym cielskiem,  to sprint biegacza przełajowego, takiego jakim kiedyś był. Dana Gregory powiedział mi kiedyś,że Axl kiedyś biegał po prostu wszędzie. Biegał i biegał. Dana Gregory powiedział, że raz GNR grali na stadionie który miał wokół bieżnię, i Axl zaczął biegac dookoła stadionu podczas piosenki. Kiedy ochroniarz próbował go zatrzymac, myśląc, ze to jak zwariowany fan, Axl kopnął go w twarz. „to stało się jakieś 10 stóp ode mnie. Księżyc wyglądał jakby krzyczał o pomoc ponieważ jakieś czarne moce go zasłaniały. Postawili pianino, żeby Axl mógł wykonac November Rain, i ustawili je w taki sposób, że Axl był zwrócony centralnie na mnie. Tak jakbyśmy siedzieli naprzeciwko siebie przy jednym stole. To była najmniejsza odległośc jaka kiedykolwiek dzieliła mnie i Axla i jaką kiedykolwiek chciałem.. To co zauważyłem to spokój w jego rysach kiedy grał intro. Całkowity spokój. Rozluźnione mięśnie twarzy, dużo bardziej od tego co potrafi zdziałac  Botox, choc nie twierdzę że Botox się do tego nie przyczynił. Jego twarz w niczym nie przypominała tego czegoś co czyni go szalonym. Po ostatnim bisie, on i reszta zespołu zeszli ze sceny do otwartych drzwi vana. Wielcy, ciężcy mężczyźni w czerni biegali naokoło ich, jak podczas musztry. Van odjechał. Wielkie cięzkie samochody ruszyły w ślad za nim. I potem była cisza. Kraj Basków.

Zdjecia zostaly jzu dane do odpowiedniego tematu.

Offline gunska

• Atittude
  • Respect: +1
« Odpowiedź #342 dnia: Sierpnia 23, 2006, 06:28:25 pm »
0
Artykuł o GNR w japonskim magazynie Burrn.
Buuu , ja też chcę coś takiego :D
Pamiętaj, że wszystko, co uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad. Dlatego miej świadomość tego, co robisz...

Offline artbledo

• Paradise City
  • Respect: +3
« Odpowiedź #343 dnia: Sierpnia 23, 2006, 11:48:49 pm »
0
podaję  link  do  artykułu który  zamiescił  powyżej  el_loko  a  na  yousendit  umiescil  niejaki  krelke ;)
Artykuł  w  GQ
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 24, 2006, 06:48:11 am wysłana przez artbledo »
Gn'Ration ! 

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
« Odpowiedź #344 dnia: Września 21, 2006, 08:00:08 pm »
0
[img]http://gypsysoul.lunarpages.com/intouch10206.jpg\' border=\'0\' alt=\'grafika zapastowana przez użytkownika\' /]
z 2 pażdziernika(??) INTouch Magazine

Gdyby Gunsi się nie rozpadli

Zaczęty przez maciusgalactico

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 9510
Ostatnia wiadomość Września 10, 2007, 05:36:33 pm
wysłana przez Zqyx