Autor Wątek: Gunsi w mediach  (Przeczytany 680550 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Shivel

• Atittude
  • Respect: +11
Odp: Gunsi w mediach
« Odpowiedź #315 dnia: Lipca 28, 2006, 08:54:23 pm »
0
Niby tak, ale nie napisali, że będzie to plakat nowego zespołu. Chociaż rzeczywiście, jeżeli pojawiła się recenzja koncertu, to powinni dołączyć plakat tego składu, który występował.
Osobiście cieszyłabym się zarówno z plakatu obecnych, jak i byłych członków zespołu i - jak już wcześniej napisałam - nie przeszkadza mi to, że nie jest to plakat obecnego Gn'R. ;)

erin

• Gość
« Odpowiedź #316 dnia: Lipca 28, 2006, 09:00:35 pm »
0
no kurde stary plakat..

Offline Boski_Krzychu

• SG-1
  • Zasłużeni
  • Atittude
  • Al kocholik
  • Respect: +10
    • http://www.gnrnow.prv.pl
« Odpowiedź #317 dnia: Lipca 28, 2006, 09:03:44 pm »
0
Stary plakat to czad :D

Offline bobobiba

• Patience
  • Respect: 0
« Odpowiedź #318 dnia: Lipca 28, 2006, 09:31:12 pm »
0
ee.. ja tam wolalabym plakat z nowym skladem, z Bumblefootem :-)
i zdjecia samego Bacha.. co to ma byc!
Ale i tak kupie, bo Bach tez ladny ;P
pyk!
- What would you like to write on your tombstone?

- I want to be cremated.  Bodies take up too much space.  But, if I had to have a tombstone, I'd want it to say "I wanted to be cremated.  Bodi

Offline Śpiochu

• Global Moderator
  • One In A Million
  • Hail to the chief!
  • Respect: +1713
« Odpowiedź #319 dnia: Lipca 29, 2006, 12:06:13 am »
0
Kilka słów o artykule z Metal Hammera...

to żenujące i przytłaczające zewsząd uczucie że dziennikarzem można zostać z całkowitego przypadku dało o sobie znać i tym razem. Nie chodzi mi tutaj całkowicie o negatywne w gruncie rzeczy zdanie o koncercie ale o zawartość tekstową i logiczną. Tekst tego typu może napisać dziecko w podstawówce kiedy pani prosi klasę o napisanie relacji z "W pustyni i w puszczy". Jeśli pan dziennikarz, przez znikome D, uważa że wymienianie po kolei utworów zagranych na koncercie i kilka słów zachwytu nad twórczością Bacha, jest relacją na poziomie to ja ugruntowuje się w przekonaniu że Polska to kraj fikcji...
...jeśli powyższy komentarz wydaje Ci się zbyt poważny, to zmień zdanie.
GNR
Warszawa 15.07.06, Praga 27.09.10, Rybnik 11.07.12, Gdańsk 20.06.17
Slash
13.02.13, 12.02.19, 16.04.24

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
« Odpowiedź #320 dnia: Lipca 29, 2006, 12:41:48 am »
0
sie musze zgodzić... niestety...

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
« Odpowiedź #321 dnia: Lipca 29, 2006, 12:48:09 am »
0
Tego typu "recenzje" utwierdzają mnie jedynie w przekonaniu, że do polskich gazet piszą przypadkowe i niekompetentne osoby.
Zgadzam się z przedmówcami.
Chyba recenzji z prawdziwego zdarzenia już się nie doczekamy.

Solid Shake

• Gość
« Odpowiedź #322 dnia: Lipca 29, 2006, 08:22:53 am »
0
plakat  z nowym składem? A macie jakieś zdjęcia promocyjne?

Offline Roxy

• Better
  • ?
  • Respect: +4
« Odpowiedź #323 dnia: Lipca 29, 2006, 12:13:05 pm »
0
Muszą istniec jakieś zdjęcia promocyjne, żeby mógł powstać z nich plakat? Nie wiedziałam o tym. Nie wiem czemu dla mnie to było takie oczywiste, że skoro w artykułach zamieszczane są zdjecia z koncertu, to można z takiego zdjęcia zrobić plakat i zamieścić go w gazecie wraz z artykułem. No cóż, jak zwykle wszystko jest bardziej zagmatwane, niz mi się wydaje.

Solid Shake

• Gość
« Odpowiedź #324 dnia: Lipca 29, 2006, 12:29:38 pm »
0
zdjęć  z koncertu nie daje się zwyczajowo na plakaty bo nie widać na nich dokładnie zespołu. Dlatego na plakatach są zawsze takie śliczne ujęcia

erin

• Gość
« Odpowiedź #325 dnia: Lipca 29, 2006, 01:37:25 pm »
0
były fajne ujęcia z koncertu, mogliby dać, no może nie cały zespół..eh się wkurzyłam bo liczyłam na coś fajnego, plakat, który dali to stare foto, które u mnie od lat wisi nad biurkiem, mamy nowe gnr, ale na plakacie widze Slasha, super, chyba do reszty im się pokręciło, ale lepszey taki plakat niż brak plakatu i tylko sama ta beznadziejna recenzja

Offline pompon

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +313
« Odpowiedź #326 dnia: Lipca 29, 2006, 01:44:25 pm »
0
zdjęć z koncertu nie daje się zwyczajowo na plakaty bo nie widać na nich dokładnie zespołu. Dlatego na plakatach są zawsze takie śliczne ujęcia

ale Axla mogliby jakoś pokazać-mam 658 zdjęć z koncertu i sądze, że jakieś nadawałoby się na plakat...
5 sekund i gotowy
[img]http://img208.imageshack.us/img208/3702/plakat2at4.jpg\' border=\'0\' alt=\'grafika zapastowana przez użytkownika\' /]
a sam artykuł...hehe..no jak już się przestawałem przyzanawać do rządu itp. to czas chyba na inne instytucje. Nie wiem jak uczyli pana Adama Brzezińskiego dziennikarstwa, ale jeżeli na tym samym poziomie co wynika z jego artykułu to zapraszam dziennikarzy na architekturę do mnie-więcej się nauczycie nawet o pisaniu artykułów niż u siebie...czemu tacy ludzie nie prowadzą życia jakiegoś leśnego wariata? W końcu dziennikarstwo to naprawdę nie jest łatwy zawód tym bardziej jeżeli piszę się recenzje w ogóle nie na temat- czytając artykuł w Metal Hammer wydawało mi się, że czytam "przygody pana Brzezińskiego", o tym jak to jestem ofermą i jak ciężko dostać się na koncert (be ze dura) i o tym ile to ja wiem o tych całych Guns N' Roses a ile o moim ukochanym Sebastianie (do którego oczywiście też nic nie mam, ale za przeproszeniem to nie była gwiazda wieczoru)
no cóż przynajmniej mam fajny plakat...;)
zapomniałbym- ...spod bramy wnioskuje, że fajnie było na polskich supportach...- kuźwa może faktycznie trzeba je oglądać i słuchać z odległości parudziesięciu metrów-mi jakoś nawet nie chciało się ich oglądać spod samej sceny, o słuchaniu nie wspominając...gwiazdki imprez biesiadnych -oo Andzia, andzia..blee, blee:D
« Ostatnia zmiana: Lipca 29, 2006, 01:53:46 pm wysłana przez pompon »

Offline kargen

• Welcome to the jungle
  • *
    • http://
« Odpowiedź #327 dnia: Lipca 29, 2006, 02:28:30 pm »
0
a ja nie....nie ma Robinka buu :(
O rany! Ten plakat, to ja 10 lat temu miałem! Nie postarali się...
CIVIL WAR

erin

• Gość
« Odpowiedź #328 dnia: Lipca 29, 2006, 03:03:47 pm »
0
a ja nie....nie ma Robinka buu :(
O rany! Ten plakat, to ja 10 lat temu miałem! Nie postarali się...
no, moja kumpela też go dawno miała..

Offline Ella

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Nadworna Galernica
« Odpowiedź #329 dnia: Lipca 29, 2006, 04:32:28 pm »
0
Pompon , miałeś racje pisząc o tej ,,wspaniałej'' pracy pana dziennikarza, ja tam moze sie i nie znam,ale iśc na koncert i zdac taka rejacje z niego? .....beznadzieja! :o  

Gdyby Gunsi się nie rozpadli

Zaczęty przez maciusgalactico

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 9510
Ostatnia wiadomość Września 10, 2007, 05:36:33 pm
wysłana przez Zqyx