Autor Wątek: Gunsi w mediach  (Przeczytany 680596 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
Odp: Gunsi w mediach
« Odpowiedź #195 dnia: Lipca 04, 2006, 06:54:50 pm »
0
Powiem tak...W w sumie byłem troszeczkę z tyłu...i co widziałem?
Z przodu ludzie bawili się świetnie,śpiewali-był szał na maksa.
Trochę bardziej z  tyłu<może akurat tam,gdzie ja byłem>...ja nie wiem,ale miałem chwilami wrażenie,jakby niektóre osoby nie wiedziały po co są na tym koncercie... i to jest smutne.Pewnie autor też to widział,ale czy była to większość...tu bym polemizował.
Moim zdaniem jasne jest,że większość stworzyła świetną atmosferę,patrzyłem głównie na tych z przodu. Nie wiem,co się działo na trybunach,a do tyłu to chwilami wolałem nie patrzeć,bo faktycznie porażka...
W każdym razie niezależnie od tego ja dałem z siebie wszystko.Do dzisiaj mam coś z gardłem.
A autor...napisał,co napisał,bo pewnie nie widział ludzi pod sceną.Jak już pisałem kiedyś z loży Vipowskiej rzeczy wyglądają inaczej.
« Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2006, 06:57:43 pm wysłana przez zqyx »
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Moonsun

• Atittude
  • "pirate love is what I'm looking for" ;)))
  • Respect: +5
« Odpowiedź #196 dnia: Lipca 04, 2006, 06:55:38 pm »
0
Pierwszy raz żałuję, że nie mam skanera  :(  
Od rana tak mnie wk..., że nie mogłam się doczekać, kiedy wrócę z pracy do domu i napiszę Wam o tym, jak nas - czyli publiczność - podsumowali  :(  
Mama, "mamuśka" i "matka" :D

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
« Odpowiedź #197 dnia: Lipca 04, 2006, 06:59:30 pm »
0
Cóż,bywalcy forum byli myślę w zdecydowanej większości w tym 1% :D
Bo nie wyobrażam sobie innej opcji :)

A co do przyjęcia przez publiczność,to chyba najważniejsze jest zdanie samych Gunsów,prawda?:) A to znamy.

Z mojego punktu widzenia ważne jest,że to w sumie kolejna pozytywna recenzja samego występu Gn'R. To się liczy.

A fani wiedzą swoje :)
« Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2006, 07:00:48 pm wysłana przez zqyx »

Offline Moonsun

• Atittude
« Odpowiedź #198 dnia: Lipca 04, 2006, 07:05:52 pm »
0
A autor...napisał,co napisał,bo pewnie nie widział ludzi pod sceną.Jak już pisałem kiedyś z loży Vipowskiej rzeczy wyglądają inaczej.
Wiesz, ja też miałam miejscówkę w loży VIP...do pierwszych riffów WTTJ  :)
Dla mnie rzeczy wyglądały o tyle inaczej, że dostałam "darmowy" browar ;) Ale potem nie wyobrażałam sobie, że mogłabym nie próbować przecisnąć się jak najbliżej sceny  :D  

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

Offline annrose

• Right Next Door To Hell
  • Respect: 0
« Odpowiedź #199 dnia: Lipca 04, 2006, 07:13:35 pm »
0
Nie znalazłam tej gazety,obeszłam kilka sklepów w tym 3 kioski i nic,tylko jedna pani chciała mi wcisnąć stary numer. :P no nic może jutro..

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
« Odpowiedź #200 dnia: Lipca 04, 2006, 07:13:38 pm »
0
Znam jeszcze kogoś kto miał miejsce VIP-owskie.O ile mi wiadomo szybko dostał się pod scenę :D

Nie wiem,jak bawiły się VIPy i szczerze mówiąc mnie to nie interesuje.Wiem,jak bawili się fani,prawdziwi fani z pierwszych rzędów.
Nie mówię,że ktoś kto miał bilet VIPA nie jest fanem,,bo może ktoś miał sporo kasy,a nie interesują go przepychanki pod sceną-woli lepszą widoczność,ale z reguły takie bilety kupują media i ważniacy.A stamtąd do sceny było naprawdę daleko,więc się nie dziwię,że szybko zrezygnowałaś :D

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
« Odpowiedź #201 dnia: Lipca 04, 2006, 07:16:13 pm »
0
Chyba na każdym koncercie jest tak, że ludzie pod sceną bawią się najlepiej, a im dalej ty może być z tą zabawą gorzej (co nie oznacza, że ludzie stojący z tyłu nie przeżywają na swój sposób koncertu). Więc takie pisanie relacji moim zdaniem mogłoby dotyczyć większości koncertów jakie odbywają się w Polsce.

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
« Odpowiedź #202 dnia: Lipca 04, 2006, 07:29:20 pm »
0
Nie chcialam wczesniej o tym pisac, ale postwa niektórych "fanów" nie była godna pochwały...Na początku stałam w drugim rzędzie pod sceną, jednak po jakimś czasie tłum wypchał mnie nieco dalej! Publiczność świetnie sie bawila, ale nietrudno było o znalezienie wyjątków:P. Jeden taki wyjątek stał przede mną. Gruby, niski facet, który mogłby spokojnie grać w filmach w roli jakiejś antycznej kolumny bądź świecznika...Stał z założonymi rękoma przez niemalże cały koncert, co odebrałam jako komunikat "mam was wszystkich gdzieś"...Dawałam mu do zrozumienia, żeby troszke posunął się w przeciwną stronę, ale nie zamierzał dopuścić do tego, abym podskakiwaniem dała wyraż swojej euforii i zerkał na mnie z dziwną miną...

Powyższy przykład jest niestety potwierdzeniem tego, że wśród nas było wielu, którzy nie bawili się na koncercie.
Zresztą nawet gdyby ten 1% obejmował zaledwie forumowiczów, uważam, że pokazaliśmy sie z dobrej strony! Gunsom się podobało i to jest istotne!! :D  

Offline Moonsun

• Atittude
« Odpowiedź #203 dnia: Lipca 04, 2006, 07:31:46 pm »
0
Znam jeszcze kogoś kto miał miejsce VIP-owskie.O ile mi wiadomo szybko dostał się pod scenę :D

Nie wiem,jak bawiły się VIPy i szczerze mówiąc mnie to nie interesuje.Wiem,jak bawili się fani,prawdziwi fani z pierwszych rzędów.
Nie mówię,że ktoś kto miał bilet VIPA nie jest fanem,,bo może ktoś miał sporo kasy,a nie interesują go przepychanki pod sceną-woli lepszą widoczność,ale z reguły takie bilety kupują media i ważniacy.A stamtąd do sceny było naprawdę daleko,więc się nie dziwię,że szybko zrezygnowałaś :D
Wiesz, zrobiło mi się przykro...  :(
Czy dlatego, że mam 4-letniego syna i chciałam spędzić z nim większą część wolnego dnia, wynagradzając mu moje wieczorne wyjście, mam się czuć "gorszą/mniejszą" fanką?
Nie jestem ani kimś  z mediów, ani nie czuję się "ważniakiem"  :(
Od początku wiedziałam, że nie będę mogła zająć sobie dogodnego miejsca pod sceną, przychodząc na stadion o 15.00. Jestem też realistką - chociaż "duchowo" czuję się młodsza niż niejeden znany mi 20-latek, organizm wie swoje - 31 lat to nie 15 ani 20... I tak jestem z siebie dumna, bo pomimo tego, że spociłam się jak nie wiem co, dałam radę  :) Skakałam, wrzeszczałam i cieszyłam się jak głupia  :P   A głos odzyskałam dopiero w niedzielę  ;)  

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
« Odpowiedź #204 dnia: Lipca 04, 2006, 07:44:07 pm »
0

Wiesz, zrobiło mi się przykro...  :(
Czy dlatego, że mam 4-letniego syna i chciałam spędzić z nim większą część wolnego dnia, wynagradzając mu moje wieczorne wyjście, mam się czuć "gorszą/mniejszą" fanką?
Nie jestem ani kimś  z mediów, ani nie czuję się "ważniakiem"  :(
Od początku wiedziałam, że nie będę mogła zająć sobie dogodnego miejsca pod sceną, przychodząc na stadion o 15.00. Jestem też realistką - chociaż "duchowo" czuję się młodsza niż niejeden znany mi 20-latek, organizm wie swoje - 31 lat to nie 15 ani 20... I tak jestem z siebie dumna, bo pomimo tego, że spociłam się jak nie wiem co, dałam radę  :) Skakałam, wrzeszczałam i cieszyłam się jak głupia  :P   A głos odzyskałam dopiero w niedzielę  ;)
Absolutnie nie miałem Cię zamiaru urazić.Jeśli poczułaś się w ten sposób to przepraszam.
Wiem,że również osoby będące fanami z różnych powodów mogły być na trybunach.
Sam prawie się tam znalazłem...tzn. proponowano mi,ale odmówiłem.
Wiem,że nie jesteś ważniakiem:)

Vipy teoretycznie mają lepszą widoczność i nie muszą się przepychać,więc dla osób,które nie lubią skakać to w sumie dobra alternatywa.
Sam często,jak stanął przede mną taki 180 cm,albo większy wielkolud miałem ochotę wyć :D
« Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2006, 07:46:12 pm wysłana przez zqyx »

Offline veni_f

• Paradise City
  • Raz,2,Trzy...Kryjesz Ty!!
« Odpowiedź #205 dnia: Lipca 04, 2006, 07:49:46 pm »
0
Ja siedziałem na trybunach.Czego bardzo żałuje,bo bardzo mnie ciągneło na płyte by poskać.Swiadczyło o tym moje zachowanie wtedy(,machanie,śpiewanie itp,itd.).Nie to że nie chciałem iśc,ale poprostu nie mogłem z przyczyn odemnie niezależnych.Są i plusu,bo widziałem każdy ruch axla i spółkii.

Byli tacy ludzie co sobie siedzieli,robili jakieś pierdoły na drugim końcu stadionu.Wogóle nie zwracali uwagi na zespół <_<
« Ostatnia zmiana: Lipca 04, 2006, 07:55:22 pm wysłana przez veni_f »
[size=3.75pt]Zaprawde powiadam ci,nie ogladaj sygnaturki Kali...[/size]

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
« Odpowiedź #206 dnia: Lipca 04, 2006, 07:53:23 pm »
0
No to faktycznie stamtąd było więcej widać.
Swoją drogą część ludzi przyszła pewnie na Bacha,część na Oddział,albo Kobranockę,ale jak można było zlekceważyć taki koncert???

Offline Kakula

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +9
« Odpowiedź #207 dnia: Lipca 04, 2006, 07:55:09 pm »
0
ludzie dretwo reagowali? autor ma cos chyba z glowa!!! bylem kilka metrow od sceny pare razy sie w tyl odwracalem i panowal jednym slowem szal! gosc mnie zalamal takim stwierdzeniem!

Offline veni_f

• Paradise City
  • Raz,2,Trzy...Kryjesz Ty!!
« Odpowiedź #208 dnia: Lipca 04, 2006, 07:57:02 pm »
0
Sam widziałem jak tłum,skakał,śpiewał.Było to dobrze widać,i słychać z trybun.Może autor był tylko na supportach,i pomyślał że i na gnr tak było.Fuck The Press :D  
[size=3.75pt]Zaprawde powiadam ci,nie ogladaj sygnaturki Kali...[/size]

Offline annrose

• Right Next Door To Hell
« Odpowiedź #209 dnia: Lipca 04, 2006, 08:00:09 pm »
0
ja byłam przy barierce,więc nawet nie wiem jak ludzie się bawili z tyłu,przy mnie aż za dobrze :P .Mam takie pytanie do ludzi,którzy siedzieli na trybunach czy rzeczywiście było tak źle z tłumem i jak był stadion zapełniony na płycie,bo trybuny widziałam B)  

Gdyby Gunsi się nie rozpadli

Zaczęty przez maciusgalactico

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 9510
Ostatnia wiadomość Września 10, 2007, 05:36:33 pm
wysłana przez Zqyx