Autor Wątek: Gunsi w mediach  (Przeczytany 680604 razy)

Offline gunska

• Atittude
  • Respect: +1
Odp: Gunsi w mediach
« Odpowiedź #135 dnia: Czerwca 18, 2006, 12:11:06 pm »
0
No ale przynajmniej pozytywnie ocenili koncert , to nie to co dziennik :P
Pamiętaj, że wszystko, co uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad. Dlatego miej świadomość tego, co robisz...

Offline artbledo

• Paradise City
  • Respect: +3
« Odpowiedź #136 dnia: Czerwca 18, 2006, 12:18:27 pm »
0
« Ostatnia zmiana: Czerwca 18, 2006, 12:22:09 pm wysłana przez artbledo »
Gn'Ration ! 

Offline Panna Nikt

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Sekretarka Admina
  • Respect: +52
« Odpowiedź #137 dnia: Czerwca 18, 2006, 12:25:25 pm »
0
Artykuł dość pozytywny tylko błedów tyle, co w zeszycie pierwszoklasisty :lol:  

The nicest girls in rock n' roll world

"And you want three wishes:
One to fly the heavens
One to swim like fishes
And then one you're saving for a rainy day
If your lover ever takes her love away"

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
« Odpowiedź #138 dnia: Czerwca 18, 2006, 12:29:59 pm »
0
Grunt, że nie napisali takich bzdur jak w Dzienniku. Pozytywny komentarz.

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
« Odpowiedź #139 dnia: Czerwca 18, 2006, 04:31:32 pm »
0
zawsze lepsze to niz wypociny dziennika... choć błędy porażajace...

Offline Wojo

• Atittude
  • fade away
  • Respect: +196
« Odpowiedź #140 dnia: Czerwca 18, 2006, 05:52:41 pm »
0
Ale co do początkowego oszczędzania się Axla przyznaje jej racje. Mam wrażenie, że na początku koncertu Axl obawiał się czy mu wystarczy głosu do końca. Ale pózniej, wraz z wyjściem Bacha na scenę, tak jakby już wiedział że wytrzyma i wydzierał się na maksa  

Offline Nope

• One In A Million
  • we're all mad here
« Odpowiedź #141 dnia: Czerwca 18, 2006, 05:58:59 pm »
0
raczej zastanawiał się czy opłaca mu się wysilać i zrobić wielkie show, czy po prostu zagrać i do domu...

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
« Odpowiedź #142 dnia: Czerwca 18, 2006, 06:01:29 pm »
0
raczej zastanawiał się czy opłaca mu się wysilać i zrobić wielkie show, czy po prostu zagrać i do domu...
Ahmet, ja etż wlaśnie tak to odebralam. On jest w swietnej dyspozycji i nie oszczędzał strun głososwych, tylko obawial sie naszych rekacji! Przemówil do nas dopiero po trzeciej czy drugiej piosence...Facet miał na pewno jakieś sceptyczne nastawienie po tych donosach prasowych itp. Kiedy zobaczył polska publikę w euforii, dał z siebie wszystko!!!

Offline Amos

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
« Odpowiedź #143 dnia: Czerwca 18, 2006, 06:08:18 pm »
0
Ahmet, ja etż wlaśnie tak to odebralam. On jest w swietnej dyspozycji i nie oszczędzał strun głososwych, tylko obawial sie naszych rekacji! Przemówil do nas dopiero po trzeciej czy drugiej piosence...Facet miał na pewno jakieś sceptyczne nastawienie po tych donosach prasowych itp. Kiedy zobaczył polska publikę w euforii, dał z siebie wszystko!!!
myslisz ze Axl sie przejmuje co pisza w prasie - on ma to cenralnie w dupie - yeah  ... i ja tez bylem widzialem i wiem swoje - GNR odbuduje swoja pozycje na scenie rockowej - k***a mac nawet nie odbuduje tylko znow eksploduje  

Offline Nope

• One In A Million
  • we're all mad here
« Odpowiedź #144 dnia: Czerwca 18, 2006, 06:11:23 pm »
0
myslisz ze Axl sie przejmuje co pisza w prasie - on ma to cenralnie w dupie - yeah  ... i ja tez bylem widzialem i wiem swoje - GNR odbuduje swoja pozycje na scenie rockowej - k***a mac nawet nie odbuduje tylko znow eksploduje
może wrócą złote czasy dzieki nim...

Offline Panna Nikt

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Sekretarka Admina
  • Respect: +52
« Odpowiedź #145 dnia: Czerwca 18, 2006, 06:17:00 pm »
0
przydałoby się  ;) tyle szmiry w koncu ostatnio się pojawiło

The nicest girls in rock n' roll world

"And you want three wishes:
One to fly the heavens
One to swim like fishes
And then one you're saving for a rainy day
If your lover ever takes her love away"

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
« Odpowiedź #146 dnia: Czerwca 18, 2006, 06:17:09 pm »
0
Nie chodzi o to czy Axl się przejmuje czy też nie, bo na pewno sie nie przejmuje, ale o to, że On zawsze był mega gwiazdą, kimś na świeczniku.
Kiedy obrócilam sie na Oddziale za siebie i zobaczylam te puste trybuny, to powiedzialam do kogoś: "Axl wyjdzie i powie nam fuck off". W sumie to by było podobne do jego ekscentrycznej osobowości, za którą Go kocham...Ponieważ polska publicznośc zachowala sie tak wspaniale, Axl dawal z siebie wszystko! Facet oddał się publiczności!!!

A co do comebacku...jasne, ze wrócili! Ja wierzyłam w nich od koncertów w Stanach, dlatego nawet nie czytam tych wypocin rzekomych dziennikarzy!
« Ostatnia zmiana: Czerwca 18, 2006, 06:19:51 pm wysłana przez rose84 »

Offline Allenstein_gunner

• Paradise City
  • the best of ME :)
« Odpowiedź #147 dnia: Czerwca 18, 2006, 07:17:01 pm »
0
może wrócą złote czasy dzieki nim...
Oby tak się stało  :) bo tyle shitu teraz leci.... a lepiej by się oglądało Gunsów w TV niż powiedzmy techno czy hip- hop na okrągło? A jak GnR byli na topie to brzdąc byłem więc się nie załapałem. Chociaż pamiętam że już jak taki knyp byłem to November Rain pamiętam na MTV. I moi starzy pamiętają jak ich tym katowałem  :lol:  
[size=3.75pt]Read it baby with the morning news, with a sweet hangover and the headlines too  8) [/size]
------------------------------------------------------

Offline Wojo

• Atittude
  • fade away
  • Respect: +196
« Odpowiedź #148 dnia: Czerwca 18, 2006, 07:55:53 pm »
0
Axl zawsze zaczyna gadać dopiero po drugiej, czy trzeciej piosence

Offline Allenstein_gunner

• Paradise City
  • the best of ME :)
« Odpowiedź #149 dnia: Czerwca 18, 2006, 11:14:27 pm »
0
Chciałbym się jeszcze podzielić jedną sprawą która dziś mi się nieoczekiwanie przytrafiła:

Otóż oglądając jakieś wieści wieczorne w TV, chyba w przerwie albo po jakimś meczu siedziałem sobie wygodnie na kanapie. Aż tu nagle reklama tej szajsownej gazety czyli "Dz". A że po tym co napisali to gwałtowny jestem to mi się posłało parę bluzgów. I chciałem udać że pluję na telewizor. Niestety udawanie na niewiele się zdało bo telewizor jednak otrzymał celny strzał i conieco ucierpiał  :lol: no i zebrałem trochę na głowę, ale jak się rodzince wytłumaczyło czemu aż tak mnie poniosło, jak przeczytali artykuł to myślałem że jeszcze bardziej ucierpi ( moja familia tez lub GnR  ;) ) Tak więc jedynym poszkodowanym w tej sytuacji był TV który w zasadzie niczym nie zawinił :(

Ot taka anegdotka....  
[size=3.75pt]Read it baby with the morning news, with a sweet hangover and the headlines too  8) [/size]
------------------------------------------------------

Gdyby Gunsi się nie rozpadli

Zaczęty przez maciusgalactico

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 9510
Ostatnia wiadomość Września 10, 2007, 05:36:33 pm
wysłana przez Zqyx