Autor Wątek: Gunsi w mediach  (Przeczytany 680602 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline gunska

• Atittude
  • Respect: +1
Odp: Gunsi w mediach
« Odpowiedź #120 dnia: Czerwca 17, 2006, 03:39:57 pm »
0
No on ma zdecydowanie mega szerokie horyzonty . Co do tego artykułu w dzienniku to kolo chyba nie do końca wie co mówi :P
Pamiętaj, że wszystko, co uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad. Dlatego miej świadomość tego, co robisz...

Solid Shake

• Gość
« Odpowiedź #121 dnia: Czerwca 17, 2006, 07:18:35 pm »
0
w dzienniku w dodtaku tv jest zapowiedź koncertu

Offline gunska

• Atittude
« Odpowiedź #122 dnia: Czerwca 17, 2006, 07:52:59 pm »
0
Zapowiedź ??? tzn że będzie lecial w tv??
Pamiętaj, że wszystko, co uczynisz w życiu, zostawi jakiś ślad. Dlatego miej świadomość tego, co robisz...

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
« Odpowiedź #123 dnia: Czerwca 17, 2006, 07:57:39 pm »
0
raczej zapowiedz koncertu, nie retransmisji...

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
« Odpowiedź #124 dnia: Czerwca 17, 2006, 07:58:25 pm »
0
Niech się chrzani cały ten "Dziennik"!!!

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
« Odpowiedź #125 dnia: Czerwca 17, 2006, 08:01:08 pm »
0
przed chwilą kumpel mi zasugerował by kupić w przyszłym tygodniu bravo, bo może być coś o koncercie... przeraził mnie fakt że on może mieć racje...

Offline slasherr

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1063
« Odpowiedź #126 dnia: Czerwca 17, 2006, 08:17:39 pm »
0
przed chwilą kumpel mi zasugerował by kupić w przyszłym tygodniu bravo, bo może być coś o koncercie... przeraził mnie fakt że on może mieć racje...
taaak.... bravo....  :rolleyes:  :huh:  :(  niech lepiej już nic nie piszą... słyszałem że kiedyś dali zdjęcie Axla na okładce z chcmurką taką jak w komiksach w ktróej było napisane "Dla Polaków i Żydów nie zagram"....  :(  nieee nie znowu  <_<  

Offline motyl5150

• Reckless Life
  • **
  • ree rre re
  • Respect: 0
« Odpowiedź #127 dnia: Czerwca 17, 2006, 08:19:01 pm »
0
 wiesz.. wątpie!!! Oni piszą o Tokio Hotel  :P

walić co piszą w prasie - LUDZIE!!!

Ja nie byłam na tym koncercie a wiem, że było bosko!!! Widziałam urywek w TV i wogóle trochę o tym czytałam... Axl totalnie zwalił mnie z fotela - ta terapia tlenowa czyni cuda - śpiewa jak za dawnych lat!!!  :D  Mimo, że mnie tam nie było (żałuje :( ) to muszę napisać że zarówno zespół jak i wy moi kochani byliście genialni!!!  :lol: Podziwiam was za to co zrobiliście dla tego koncertu - naprawde BIG RESPECT!!!!   B)

Prase, jeszcze raz napiszę że walić!!! ludzie wiedzą najlepiej  ;)

ps: naprawde dzięki wam myślę że jeszcze kiedyś wrócą - Axl w TV bardzo was chwalił (na koncercie z resztą też), a znamy kapryśnego wokaliste  ;)  Pokazaliście co to Polska gościnność <hehe>  :)  
...inspiracją umiesz być?

Offline Kempes

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +12
« Odpowiedź #128 dnia: Czerwca 17, 2006, 08:33:34 pm »
0
Bravo czy nie Bravo

od poniedziałku jeżdząc na uczelnie będe zaglądał do Empicu i każdy kto wyhaczy jakąś gazetke z wiadomo czym - niech daje znak ;-)

'' Nice Boys don't play Rock n' Roll ... ''

Solid Shake

• Gość
« Odpowiedź #129 dnia: Czerwca 17, 2006, 08:43:40 pm »
0
Zapowiedź ??? tzn że będzie lecial w tv??
tak, zapowiedź kocnertu,  nie  transmisji, zrypali zespół

dziennik teraz może się walić, chyba że planują znowu smaczki ala kill bill vol. 1  i 2

Offline slasherr

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1063
« Odpowiedź #130 dnia: Czerwca 17, 2006, 09:03:02 pm »
0
ps: naprawde dzięki wam myślę że jeszcze kiedyś wrócą - Axl w TV bardzo was chwalił (na koncercie z resztą też), a znamy kapryśnego wokaliste  ;)  Pokazaliście co to Polska gościnność <hehe>  :)
ee gdzzie nas chwalił, w TV?  :lol:  

Offline Allenstein_gunner

• Paradise City
  • the best of ME :)
« Odpowiedź #131 dnia: Czerwca 18, 2006, 12:56:51 am »
0
Nie wiem czy było ale napiszę na wszelki wypadek:

Rzeczpospolita- piątkowy albo sobotni numer ( nie wiem cholera na pewno bo gazeta poszła do kosza i sam wycięty artykuł mi został  :lol: )

Koncert- Guns n Roses w świetnej formie

Tytuł: Dziki Axel wciąż potrafi kąsać

"Fantastyczne hardrockowe widowisko sworzyli Guns n Roses na stadionie warszawskiej Legii. Udało się, bo Axel Rose nie próbował oszukać czasu, udając młodzieńca. Więcej- przyjechał ze świetnymi gitarzystami.

Ubrany w wytarte dżinsy i skórzaną kurtkę wybiegł na scenę w huku fajerwerków i powistał polskich fanów okrzykiem Welcome to the Jungle!- Witajcie w dżungli!. Ostry, szaleńczy klimat albumu "Appetite for Destruction" przywołał również w "It's so easy".

W pierwszej części czwartkowego koncertu, wokalnie radził sobie przeciętnie- urywał końcówki fraz, a długie przerwy między utworami wykorzystywał, by odsapnąć. Okazało się że to niezła taktyka- oszczędzał siły, by przez blisko dwie i pół godziny raczyć fanów dokładnie tym, czego oczekiwali. KOHD zaśpiewał nisko, z bluesowym wyczuciem. Gdy publiczność wyręczała go w refrenach, kołysał się z mikrofonem identycznie jak na teledysku sprzed lat.

Wspaniale wypadł NR- Rose usiadł przy fortepianie, a Robin Finck wiernie naśladował monumentalne solówki Slasha. Wokalista nie zmierzył się z trzecim z największych przebojów grupy- "don't cry" na elektrycznej gitarze zagrał Richard Fortus. Takich udanych popisów było więcej. Największe wrażenie zrobili Finck i Bublefoot, gdy piosenkę gwiazdy pop Christiny Aguilery zmienili w mistrzowski gitarowy dialog.

Axel wrócił na scenę w towarzystwie Sebastiana Bacha, by z wielką energią wywrzeszczeć "My Michelle". Chwilę potem publiczność dosłownie piszczała na widok Izz'ego Stradlin, z którym Axel przed laty się poróżnił.

Rozpoczęła się najwspanialsza część koncertu- pięknie wyśpiewana ballada "Patience", a po niej eksplozja: pędzący "Nightrain" zagrany na pięć gitar, z Axelem biegajacym do obu krańców sceny. Potem było jeszcze goręcej- w bisach Rose wyśpiewywał wszystkie górne partie, jego głos atakował i kąsał.

Nie słychać go było tylko w finałowym PC, bo o rajskim mieście, w którym trawa zawsze jest zielona, a dziewczyny młode, śpiewał cały stadion"

I co wy na to? Gdyby wszędzie wstawić Axl a nie Axel  :) , reporterka nie pomyliła Fincka z Bumblefootem, a dziewczyny są nie młode tylko pretty :D to uznać to można za pozytywną receznzję.

A co do tej pieprzonej gazety (Dz) to od dziś bojkotuję totalnie. Mnie się wydaje że facet wogóle nie słuchał tego koncertu ani nie patrzył na to jak publika się bawi. SŁowem p******ć Dziennik  B)  
[size=3.75pt]Read it baby with the morning news, with a sweet hangover and the headlines too  8) [/size]
------------------------------------------------------

Offline holy69

• Welcome to the jungle
  • *
    • http://www.last.fm/user/holy69/
« Odpowiedź #132 dnia: Czerwca 18, 2006, 02:17:33 am »
0
no widac ze mozna nie znac za bardzo tworczosci G n' R i poszczegolnych muzykow a napisac uczciwa recenzje z koncertu ... ale sa ludzie i parapety nic dziwnego "dz" wydaje ten sam wydawca co "fuckt" wiec nie mozna sie spodziewac niczego pozytywnego  
[img]http://h69.kk.e-wro.pl/huglogo.jpg\' border=\'0\' alt=\'grafika zapastowana przez użytkownika\' /]

Offline annrose

• Right Next Door To Hell
« Odpowiedź #133 dnia: Czerwca 18, 2006, 09:40:04 am »
0
..jak dla mnie recenzja z koncertu do d****y,mogliby poczytać u nas troche postów i coś dopiero skrobnąć :P
czy się k***a nie nauczą że to nie jest Axel tylko Axl
no i jak można pomylić Richarda z Ronem

Offline KuZik

• Atittude
  • Respect: +4
« Odpowiedź #134 dnia: Czerwca 18, 2006, 10:33:06 am »
0
Nie nawidze tego jak ktos mowi(pisze) Axel zamiast AXL, od razu mi cisnienie skacze :(
I jeszcze pomylka gitarzystow, solowke Don't Cry bral BBF...
Ehh ta prasa...:|

Gdyby Gunsi się nie rozpadli

Zaczęty przez maciusgalactico

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 9510
Ostatnia wiadomość Września 10, 2007, 05:36:33 pm
wysłana przez Zqyx