Autor Wątek: Gunsi w mediach  (Przeczytany 680606 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
Odp: Gunsi w mediach
« Odpowiedź #105 dnia: Czerwca 14, 2006, 05:39:42 pm »
0
http://www.metropol.pl/metropol.pdf

Na 8 stronie artykul o GN'R...

Jakoś mnie to nie dziwi... Ciężkie jest życie fana Gn'R.Ktoś zamierza być,lub jest dziennikarzem? :D
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Roxy

• Better
  • ?
  • Respect: +4
« Odpowiedź #106 dnia: Czerwca 14, 2006, 06:01:35 pm »
0
mam ten nieszczęsny metropol, tak przypadkiem trafił w moje ręce. A było to tak: zapowiadał sie wspaniały dzień, szłam sobie do szkoły i nagle moje ucho wychwyciło fragment rozmowy dwóch pań w "średnim wieku". Moją uwagę przykuły słowa "Polaków i Żydów", najpierw nie mogłam skojarzyć co mi to przypomina, ale po dłuższej chwili mnie olśniło. Podsłuchałam dalszą część rozmowy...i oczywiście było o tym sławnym zdaniu. Jedna z pań objasniała tej drugiej że w gazecie jest zdjecie tego, co to miał nie grac dla Polaków a teraz do Warszawy przyjeżdża. A ta druga pani tak słucha...słucha i nagle j** metropolem o ziemię  :lol:  a ja podniosłam i wzięłam sobie, co będzie Axl na ziemi leżał.

Offline Hubik

• Zasłużeni
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
« Odpowiedź #107 dnia: Czerwca 14, 2006, 06:20:21 pm »
0

Offline nightrain

• cold heartbreaker
  • Atittude
  • ~CRASHDÏET~
  • Respect: +54
« Odpowiedź #108 dnia: Czerwca 14, 2006, 07:41:26 pm »
0
fajnie sonde obok mają, => głosować
It's a miracle you walk the earth alone
it's a miracle I stand beside you
you're like a plague in awide'n open show
you pass it on like I need it the most

Offline Viper

• Atittude
  • Respect: +1
« Odpowiedź #109 dnia: Czerwca 14, 2006, 07:55:33 pm »
0
Ja zamierzam iść na dziennikarstwo :) znam też kogoś kto jest w klasie o profilu dziennikarskim :D

Mam ochote na chińskie :P

Offline Wojtek

• Atittude
  • Respect: +42
« Odpowiedź #110 dnia: Czerwca 17, 2006, 12:39:10 pm »
0
Artykuł z dzisiejszego :"Dziennika"

Pierwszy Koncert Guns n'Roses w Polsce był niestety rozczarowaniem
"Cień dawnej sławy"
Pierwsze takty otwierającego występ "Welcome to the Jungle" poderwały fanów na równe nogi. Wypełniajace większośc cześc koncertu stare utwory (pochodzące głównie ze znakomitej płyty "Appetite for Dstruction") były świetnie przyjmowane przez publicznośc.
  Największy entuzjazm wzbudziło pojawienie się na scenie gości. Sebastian Bach zaśpiewał wraz  z Rose'em w utworze :"my Michelle", zaś gotarzysta z oryginalnego składu (sporadycznie wspomagajacy zespół na scenie) Izzy Stradlin został powitany jak król. Jego gra dała przyjemnośc fanom choc obrobinę tego, czym Guns n"Roses byli piętnście  lat temu....
  Bowiem nowy sjład grupy to sprawni rzemieślnicym, którzy nie są jednak w stanie zagrac przebojowych kawałków taj jak ich poprzednicy. Nie wnoszą do muzyki zespołu niczego nowego, przynudzają bardzo długimi solówkami i w przeciwieństwie do Slasha chociażby - stanowią dla Axla Rose'a blade tło. Przez to w wykonaniu znakomitych skądinąd utworów "It So easy" . You Could Be Mine" czy wieńczące dzieło "Paradise City" zabrakło ognia i pasji. A jeszcze gorzej zabrzmiały utwory z planowanej od lat (prace trwaja już blisko dekadę!) płyty Chinese Demokracy". Zaliczyc je bowiem można do kategorii:poprawne, nijakie i zupełnie nieprzebojowe. Na szczęście Axl Rose udowodnił, że on sam jest w niezłej formie. Trudno potwierdzic bądź zapzreczyc plotkom, że w czasie krótkich przerw wokalista - oprócz zmieniania kurtek - korzysta ze zdrowotnej kuracji tlenowych. Jeśli tak, to rzeczywiście moja one zbawienny wpływ na jego głos.
  Czwartkowy występ Guns n' Roses był cześcią pierwszej trasy, na jaką Axl Rose zdecydował sie po blisko czterech latach. Zespół po raz pierwszy w karierze zawitał do Polski, a jednak na stadionie warszawskiej Legii pojawiło się zaledwie 10 tyś fanów. Zaledwie bo gdyby Gunsi przyjechali do Polski jakieś piętnaście lat temu, to koncert odbyłby się zapewne na na Stadionie Śląskim w Chorzowie,a bilety rozeszłyby sie jak swieże bułeczki. Jednak czasy  świetnosci grupy Axla Rose'a już dawno mineły. W czwartek na stadionie piłkarskiego mistrza Polski zagrał zespół najwyżej drugoligowy.
  Warszawsko koncert Guns n' Roses był reklamowany jak Festiwal Ro©ku, ale poprzedzające wystep głównej gwiazdy zespoły doklejone nieco na siłę. O ile bowiem podczas wcześniejszych koncertów Gusn n'Roses  byli supportowani przez zespoły, do których moze należyc przyszłośc metalu (Bullet For My Valentine, Funeral For a Friend, Avenged Sevenfold), o tyle w Warszawie odkurzono wykonawców, którzy okres popularności dawno zostawili za soba: Kobranockę, Oddział Zamknięty i - zaskakujaco ciepło przyjętego przez publicznośc - Sebastiana Bacha, niegdyś wokalistę heavymetalowej grupy Skid Row.
  Większosc koncertów Guns n' Roses zaczyna się ze sporym opóźnieniem. Kilka dni temu w Londynie i w Budapeszcie zdenerwowani fani zaczęli wychodzic z imprezy, nie czekjac na spóźniajacą sie ponad dwie godziny gwiazde wieczoru. W Warszawie - dla odmiany występ rozpoczął się niemal godzinę wcześniej niż zakładano.
   Dla wielu fanów czwarkowy koncert był spełnieniem marzeń z młodości. I oni akurat nie powinni sie czuc zawiedzeni. Nie da sie jednak ukryc, że po licznych zmianach w skałdzie, wieloletniej ciszy medialnej, od czsu do czsu przerywanej skandalami wywołanymi przez Rose'a ,zespół  jest tylko swoim własnym ciemniem.Rockowym cyrkiem. który zawsze będzie przyciągac gawiedź, ale już nigdy nie zachwyci .

Tekst ten przepisywałem także moga byc jakieś błędy(literówki itp.) Jak zauważycie nie mam litery "C(ci)" ;)

« Ostatnia zmiana: Czerwca 17, 2006, 01:47:10 pm wysłana przez zqyx »
KULT    [size=3.75pt]No Rose - No Fun (84 ofkorse)
ADAM FUDALI na Prezydenta RP!!!!

Offline phoenix.pl

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +2
« Odpowiedź #111 dnia: Czerwca 17, 2006, 12:55:12 pm »
0
niech autor tego tekstu jedzie sobie na Velvet Revolver tam sa wszyscy kogo mu brakuje i niech przestanie pierdoly pisac bo pisze jak by mu ktos za kare kazal na kocert isc

Offline reed

• Patience
  • Respect: 0
« Odpowiedź #112 dnia: Czerwca 17, 2006, 01:02:18 pm »
0
niech autor tego tekstu jedzie sobie na Velvet Revolver tam sa wszyscy kogo mu brakuje i niech przestanie pierdoly pisac bo pisze jak by mu ktos za kare kazal na kocert isc
Zgadzam się, walić media  B)  

Offline Morf

• Patience
  • Respect: 0
« Odpowiedź #113 dnia: Czerwca 17, 2006, 01:09:51 pm »
0
Powiem tyle. Dziennikarze sa najwiekszymi sk......mi w calym show biznesie. Przepraszam obecnych badz przyszlych dziennikarzy w gronie fanow GnR, ale takie jest moje zdanie. Zeruja na niesprawdzonych news'ach. Taki baran, smie mi pisac ze jakby przyjechali wtedy to by byl wypelniony stadion. A kto k...a, wywolal cala nagonke na GnR, kto wypisywal brednie tylko po to by zapelnic rubryke w brukowcu. Najpierw niszcza legende a potem maja czelnosc pisac o frekwencji. Niech mi ktos pokaze chodz jeden artykul o Gunsach, w ktorym nie ma bledu. Trzeba tepic te wszyskie zalosne wypociny, przede wszystkim polskich "dziennikarzy".

Offline Boski_Krzychu

• SG-1
  • Zasłużeni
  • Atittude
  • Al kocholik
  • Respect: +10
    • http://www.gnrnow.prv.pl
« Odpowiedź #114 dnia: Czerwca 17, 2006, 01:17:16 pm »
0
Akurat to, że pozostali muzycy są tłem to jest prawda. Axl w tym zespole jest najważniejszy i to jego ludzie kochają. Wystarczyło zobaczyć co działo się w tłumie gdy podchodził Axl lub Izzy bliżej publiki - ludzie po prostu szaleli na ich widok :]

Offline Panna Nikt

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Sekretarka Admina
  • Respect: +52
« Odpowiedź #115 dnia: Czerwca 17, 2006, 01:24:32 pm »
0
Rany boskie ten tekst mnie załamuje. Koncert był naprawde świetny i szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś o wiele gorszego, spodziewałam się powtórki MTV Video Awards, a to co dostałam przesorło moje oczekiwnia. I nie nie jestem największą fanką Axl'a Rose, ale naprawde mnie zaskoczył. Dał nam kawłek siebie i tego nie można nie powiedzieć. Widać było, że to co robił sprawiało mu przyjemnośc! Ok mi też brakowało Slasha, jasne są niezastąpieni. Ale dzięki temu koncertowi rozumiałam, że nigdy już zapewne nie będzie takie GnR jakie było na początku, więc cieszy się tym co możemy teraz przeżywać. Kochajmy nowe GnR i VR,a nie w kółko mówmy jak kiedyś było pięknie. Bo fakt było pięknie, ale tak nie będzie już nigdy niestety i może pora się z tym pogodzić, bo jeszcze dojdzie do tego, że ktoś porówna ChD z AFD. A a propos Bacha już się nie wypowiem bo mi ręce opadły totalnie. Tylko tyle, że mówienie o nim jak o przeszłej gwieździe jest po prostu niesprawiedliwe.  

The nicest girls in rock n' roll world

"And you want three wishes:
One to fly the heavens
One to swim like fishes
And then one you're saving for a rainy day
If your lover ever takes her love away"

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #116 dnia: Czerwca 17, 2006, 01:32:44 pm »
0
Mail :
dziennik@dziennik.pl(ogólny mail do redakcji)

Autor:
Jakub Demiańczuk

Kto chce wyrazić swoje zdanie niech pisze :)

Pokażmy,jako fani,że jesteśmy kulturalni.

Why you look at me when you hate me :ph34r:  
« Ostatnia zmiana: Czerwca 17, 2006, 01:39:03 pm wysłana przez zqyx »
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Panna Nikt

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Sekretarka Admina
  • Respect: +52
« Odpowiedź #117 dnia: Czerwca 17, 2006, 01:45:23 pm »
0
Już napisałam, mam nadzieje na odpowiedź <_<  <_<  <_<  

The nicest girls in rock n' roll world

"And you want three wishes:
One to fly the heavens
One to swim like fishes
And then one you're saving for a rainy day
If your lover ever takes her love away"

guest211

• Gość
« Odpowiedź #118 dnia: Czerwca 17, 2006, 02:30:00 pm »
0
Mail :
dziennik@dziennik.pl(ogólny mail do redakcji)

Autor:
Jakub Demiańczuk

Kto chce wyrazić swoje zdanie niech pisze :)

Pokażmy,jako fani,że jesteśmy kulturalni.

Why you look at me when you hate me :ph34r:

Może jak jest naczelnym w Ślizgu to dużo jara zioła i ma jakieś dziury w mózgu? http://katalog.czasopism.pl/pismo.php?id_pisma=934

Nie napiszę bo nie mam siły na takie zagrania. Załatwiłbym to najchętniej osobiście ale to mogłoby się źle dla mnie skończyć więc się powstrzymam. :]

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
« Odpowiedź #119 dnia: Czerwca 17, 2006, 02:40:50 pm »
0
gościu jest naczelnym w ślizgu a wypowiada się o GN'R... rozumiem że można mieć szerokie horyzonty... ale cóż...

Gdyby Gunsi się nie rozpadli

Zaczęty przez maciusgalactico

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 9510
Ostatnia wiadomość Września 10, 2007, 05:36:33 pm
wysłana przez Zqyx