mozesz wymienic te 5 genialnych plyt - ciekawy jestem
'DrDrei'- to Ty chyba nie znasz dyskografii Gunsów i które płyty z kim nagrali, skoro pytasz się mnie, które to płyty!!!
Ale odpowiem Ci-wszytkie pięć sztuk, począwszy od"A.F.D" , a skończywszy na "T.S.I"-uważam za genialne, które niemalże cały świat pokochał i od nich zainteresował się zespołem GN'R, a na których swe gitarowe genialne ścieżki zostawił SLASH!!! Pasuje???!!!
Bo dzisiejsza zaledwie jedna"Chińszczyzna" tworzona, nagrywana lat całych 15 i choćby nawet przyjmując Waszą tezę(do której już jestem się w stanie nawet przychylić) z dobrym Bucketheadem jeśli nawet jest dobrą, to nijak nie pasuje do tamtych, które wryły się w głowach i umysłach świata, za tamte,a nie te przeboje!!! I to jest ta różnica, którą próbuje co niektórym przedstawić, a bronią się przed nią, jak przed ogniem - choć doskonale wiedzą, że to prawda!
'Artur78' - powtórze juz któryś raz...Że wiem doskonale, że zespół jest zespołem i nie tylko od jedengo jego członka bierze się i tworzy się sukces!!! Ale i Ty racz zauważyć, że tym jednym jedynym nie był tylko AXL, jak chcesz mi to uświadomić, krytykując zaciekle SLASH'a!
BO WŁAŚNIE ZESPÓŁ TO ZESPÓŁ, A NIE JEDEN GOŚĆ