Autor Wątek: Finck jest be, Slash No.1 a Buckethead w kurniku.  (Przeczytany 139705 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
Odp: Finck jest be, Slash No.1 a Buckethead w kurniku.
« Odpowiedź #255 dnia: Lipca 21, 2009, 01:12:05 pm »
0
mozesz wymienic te 5 genialnych plyt - ciekawy jestem
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #256 dnia: Lipca 21, 2009, 07:03:15 pm »
0
martingun-wynika z tego że to tylio dzięki Slashowi Guns N' Roses odnieśli sukces?To odpowiedz mi wreszście na jedno podstawowe pytanie !!!!!
Ile samodzielnie skomponował piosenek i  napisał do nich tekstów  w Guns N'Roses,podaj pięć tytułów? Nie zasłaniaj się tym że niby cały zespół miał swój wkład ..... BLE, BLE, bo to bzdura.
Jeszcze jedno, piszesz że Axl czerpie garściami ze sławy starego zespołu,a Slash nie???
Pokochałbyś Guns N'Roses gdyby niebyło w nim Axla i Izzy Stradlina a Apetit brzmiałoby jak na przykład dwie płytki Snakepit?Lub płyty Velvet Revolver?Czy Gunsi odnieśliby taki sukces?

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
« Odpowiedź #257 dnia: Lipca 21, 2009, 09:29:43 pm »
0
panowie, mam prośbe byście przenieśli dyskusje do tematu 'jak dowalić slashowi', bowiem tamten temat bardziej pasuje na waszą dyskusje.
moja prośba znaczy tyle, że za dalsze posty nie na temat będą ostrzeżenia i warny.
« Ostatnia zmiana: Lipca 21, 2009, 11:22:53 pm wysłana przez krelke »

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
  • Respect: +1
« Odpowiedź #258 dnia: Lipca 22, 2009, 12:26:41 pm »
0
mozesz wymienic te 5 genialnych plyt - ciekawy jestem
'DrDrei'- to Ty chyba nie znasz dyskografii Gunsów i które płyty z kim nagrali, skoro pytasz się mnie, które to płyty!!! :/ Ale odpowiem Ci-wszytkie pięć sztuk, począwszy od"A.F.D" , a skończywszy na "T.S.I"-uważam za genialne, które niemalże cały świat pokochał i od nich zainteresował się zespołem GN'R, a na których swe gitarowe genialne ścieżki zostawił SLASH!!! Pasuje???!!! :> Bo dzisiejsza zaledwie jedna"Chińszczyzna" tworzona, nagrywana lat całych 15 i choćby nawet przyjmując Waszą tezę(do której już jestem się w stanie nawet przychylić) z dobrym Bucketheadem jeśli nawet jest dobrą, to nijak nie pasuje do tamtych, które wryły się w głowach i umysłach świata, za tamte,a nie te przeboje!!! I to jest ta różnica, którą próbuje co niektórym przedstawić, a bronią się przed nią, jak przed ogniem - choć doskonale wiedzą, że to prawda! ;)

'Artur78' - powtórze juz któryś raz...Że wiem doskonale, że zespół jest zespołem i nie tylko od jedengo jego członka bierze się i tworzy się sukces!!! Ale i Ty racz zauważyć, że tym jednym jedynym nie był tylko AXL, jak chcesz mi to uświadomić, krytykując zaciekle SLASH'a! :megafon: BO WŁAŚNIE ZESPÓŁ TO ZESPÓŁ, A NIE JEDEN GOŚĆ
GUNSN'ROSES-SEX and RELIGION!!!

...bo wszystkim jest dla mnie Rock'N'Roll...8)

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
« Odpowiedź #259 dnia: Lipca 22, 2009, 12:30:06 pm »
0
subiektywizm na maxa

TSI - genialna? swiat ja pokochal?  bo tam gral Slash...  :lol:

nie mam wiecej pytan
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #260 dnia: Lipca 22, 2009, 12:47:12 pm »
0
Tak właśnie-subiektywizm na maxa!!! Ale to prawda, że za tamte płyty świat pokochał, ale i zapamiętał GUNSN'ROSES, a też dlatego dziś dla mnie Finck jest be, SLASH No.1 , a "Wiaderny" jest w kurniku! :>

Offline JackW

• Atittude
  • Respect: +52
    • Poznaj Republikę Czeską
« Odpowiedź #261 dnia: Lipca 22, 2009, 01:10:25 pm »
0
Z tym TSI się tak nie rozpędzaj, bo np na last.fm, z którego korzysta ponad 30 milionów użytkowników na całym świecie, w statystykach liczba odsłuchań Chinese Democracy bije na głowę tę płytę, podobnie jest z Lies, a mniej więcej tyle samo osób słucha każdego tygodnia drugą część Iluzji, więc nie jest do końca tak jak mówisz, że o Chinese nikt na świecie nie słyszał w przeciwieństwie do wszystkich płyt ze Slashem
2006, 2010, 2012, 2016, 2017, 2018

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
« Odpowiedź #262 dnia: Lipca 22, 2009, 03:36:55 pm »
0
Skończcie tę dyskusje o płytach.
Martingun - nie przekonasz nas do swojego subiektywnego zdania.
JackW, DrDrei - odpuśćcie, jemu się nie da wytłumaczyć.
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #263 dnia: Lipca 23, 2009, 11:44:09 am »
0
Z tym TSI się tak nie rozpędzaj, bo np na last.fm, z którego korzysta ponad 30 milionów użytkowników na całym świecie, w statystykach liczba odsłuchań Chinese Democracy bije na głowę tę płytę, podobnie jest z Lies, a mniej więcej tyle samo osób słucha każdego tygodnia drugą część Iluzji, więc nie jest do końca tak jak mówisz, że o Chinese nikt na świecie nie słyszał w przeciwieństwie do wszystkich płyt ze Slashem
Ale ja nie mówię, że nikt na świecie nie słyszał...a to, że ogólne płyty GN'R nagrane z old członkami, pobiły wszelkie rekordy popularności na wszelkich możliwych listach, co nie jest faktem z udziałem"Chińszczyzny"- czyli jak widzisz świat i ludzie na nim nie rzucili się na "CH.D" z jakimś wielkim pobudzeniem, a do tego po już po jej wydaniu nie osiągnęła tego, co tamte... :>

'Meximax' -tak jak i wy mnie nie przekonacie!

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
  • Respect: +1242
« Odpowiedź #264 dnia: Lipca 24, 2009, 12:13:45 am »
0
To po kiego ta dyskusja? Ty martin możesz się już do końca życia nie wypowiadac , bo i tak każdy zna twoje zdanie.

I kto wogóle założył ten idiotyczny temat? Slash nie jest już w GNR (od 13 lat), więc narka. Ileż można gadać o jednym.
Slash miał fajny image,  charyzmę i stylem wpasował się do GnR, ale nie jest żadnym bożkiem.  A i instumentalista żaden z niego genialny. Więc po co na siłę wciskać komuś swoje zdanie?
  Slash dobrowolnie odszedł, więc szerokiej drogi, a ja jestem wdzięczny Axlowi, że mogłem usłyszeć o tych nietuzinkowych i bardzo utalentowanych gitarzystach (z naciskiem na Buckethead, Ron Thal, DJ Ashba)
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #265 dnia: Lipca 24, 2009, 11:49:41 am »
0
Temat jest genialny ,bo to prawda w nim zawarta!!!  I 'Douger' -ja będę się wypowiadał tam gdzie będę chciał ,tak jak mogą to robić w koło Macieju zwolennicy Axl'a pisząc non stop ,Go wybielające texty! Więc z tym nie wygrasz człowieku :P

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #266 dnia: Lipca 24, 2009, 02:01:32 pm »
0
Dauger ma rację,martingun cały czas pisze o człowieku którego nie ma już w zespole od 13 lat...szkoda że nie posiada prawie żadnych informacji o aktualnych gitarzystach.
martingun-ty masz jakiś problem z tym Axlem???Powtarzam Slash nie gra w Guns N' Roses.I nie pisz  poraz kolejny że bla,bla,bla on był w tym zespole bo to OCZYWISTA OCZYWISTOŚĆ,ja go za to SZANUJE,ale go nie ma już.

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #267 dnia: Lipca 25, 2009, 10:39:27 pm »
0
Ale człowieku...Dopóki będę widział, że ktokolwiek z Was pisze jakieś agresywne i co gorsza niesprawiedliwe teksty pod Jego adresem, to czy Tobie się to podoba ,czy nie, to będę to robił dopóki jestem na tym forum!!! :> I nie ważne czy ktoś jest, czy go nie ma, bo powtórzę to już któryś raz...Gdyby nie między innymi SLASH, to byś jeden z drugim dziś nawet nie wiedział kto to i co to GUNSN'ROSES!!! Więc jak ja mogę zapomnieć o przeszłości z kimś takim jak On???!!!

A informacje o innych gitarzystach Gunsów znam doskonale, a to dzięki pewnemu blogowi człowieka stąd...I co dziwne nie widzę tam zbyt wielu z Was- czyli tych pseudo fachowców od gitarzystów w GN'R!!!

Offline Wojo

• Atittude
  • fade away
  • Respect: +196
« Odpowiedź #268 dnia: Lipca 29, 2009, 10:39:16 pm »
0
A gdybym zwracał uwagę na wygląd, a nie na muzykę to pewnie teraz bym pisał na forum jednego z boysbandów i słuchał ich muzyki...

no ja w takim wypadku wolałbym pisać na na forum jegnego z girlsbandów i słuchał ich muzyki, ale co kto lubi  :P

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #269 dnia: Lipca 31, 2009, 01:04:21 am »
0
martingun-powinieneś zostać nowym gitarzystą w Guns N' Roses i pokazać chłopakom jak się gra.Kontaktowałeś się z Axlem?Nie wie Rose co traci.... :D

Jak to sie ma do tematu?M.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2009, 10:26:39 am wysłana przez mawier »

O Slash'u: Slashing Axl’s Axe , Metal Hammer 3-1992 (Archiwum)

Zaczęty przez daub

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 3357
Ostatnia wiadomość Listopada 18, 2013, 08:04:53 am
wysłana przez daub