1.'krelke' -możliwość improwizacji przemianowania jego nazwy lepiej mi zostaw, gdyż chyba nie chciałbyś ingerować w moją swobodę interpretacji
2.Ale AC/DC jak sam zauważyłeś ma nadal wciąż konkretne grono oddanych fanów, którym niby ta powtarzalność twórcza zupełnie nie przeszkadza!!! I właśnie doceń też takich fanów, którzy bardziej ukochali korzenie muzyki pewnych kapel, od wszelkich kombinacji niektórych, które według mnie są ich fanaberiami( w tym przypadku np.Axl'a), aby poszukiwać dzwięków -często sztucznych, oddalając się tym od własnie wspomnianych korzeni z których wyrośli
3.Tak - i to juz pisałem nie raz- Buckethead,to dobry gitarzysta, ale w sumie, to przez niego Gunsi poszli w nieco inną muzyczną stroną, za co przynajmniej ja, mam pretensje do Axl'a- a miec mogę
4.Piszesz, że Ty nie kpisz szyderczo,ale...
INNI KPIĄ I TY JAKO MODERATOR NIE WIDZISZ TEGO!!! A to ogromny błąd- i tu jest problem
Bo ze mnie zrobiono spamera, idiotę, awanturnika, a innym włos z głowy nie spadł, a ciągle prowokują tekstami chwalebnymi dla Axla, które atakują SLASH'a
5.Więc jeśli ścieżki"Wiadernego"cenisz bardziej od grania SLASH'a w takich utworach jak "CIVIL WAR" , "LOCOMOTIVE" , "IT'S SO EASY" , "NIGHTRAIN" , "ROCKET QUEEN" , "DON'T DAMN ME" , "COMA" , "RAW POWER"(wymieniłem tylko kilka) a są to kawąłki ,które już mają swą bytność na tym świecie kilkanaście lat, od nowych jeszcze świeżych kawałków, które w połowie nie mają wręcz duszy, to naprawdę jesteś według mnie nieodpowiednim człowiekiem, na nieodpowiednim miejscu!!!
I dlaczego ciągle podajesz mi za przykłady solowe dokonania Buckethead'a skoro mnie one absolutnie nie interesuję, gdyż ja go nie znałem przed Gunsami,a dodatkowo gdy już sie zjawił, to za image nigdy go nie zaakceptowałem- I NIE ZAAKCEPTUJĘ!!!
5.Ależ każda z poprzednich płyt GUNSN'ROSES bije pod każdym względem "Chińszczyznę"-wiec o czym Ty mówisz???!!! O jakiej ilości i jakości???!!I Czy już funkcja odebrała Ci rozum???!!!
6.I ja nikomu nie zabraniam oceniać jak chce kogolkolwiek!!! JA TYLKO APELUJE O DOCENIANIE FAKTÓW I LUDZI Z PRZESZŁOŚCI!