'krelke' czego by gość nie miał na głowie, to wciąż uważam, że za cholerę nie pasuje do GN'R!!! I zrozum, bo w sumie masz rację, że"Wiaderny" jest dobrym gitarzystą, który miał duży udział w nagrywaniu"CH.D" ,ale ja choć piszę sprawy wytykając mu wszelkie historie z Gunsami ,to nie mam nic do niego tak naprawdę, ale piję tym do AXL'a, bo to on go zatrudnił w tym zespole robiąc z niego niemalże cyrk poprzez takich jak Buckeathead ludzi! I ja nie dlatego wypisuję złe rzeczy o "Wiadernym", bo go nie lubię, ale dlatego, że wielu z tego forum atakuje SLASH'a wiec ja jako Jego wierny fan (BO FACET PRZYCZYNIUŁ SIĘ DO OGÓLNEGO ROZKWITU TEGO ZESPOŁU, GDZIE ŚWIAT O "WIADERNYM" W NIM NAWET NIE MYŚLAŁ)nie mogę pozwolić gdy ktoś wypisuje o Nim krzywdzące rzeczy!
I co Cię tak te techniki podminowują???!!! Niechaj gość grywa jak zechce,ale ja oczekuję tylko i wyłącznie forumowej sprawiedliwości i rozumnego podejścia do kogoś kto między innymi założył ten band! Bo wiem,że Buckethead to dobry gitarzysta w swojej klasie, ale bądzmy sprawiedliwi w ocenie ich obu- i nie bo ja tak chcę, ale dla historii ,która miała przecież miejsce!
I nie-nie myslę,że robię się fajny,ważny poprzez jakiekolwiek pisanie(BO JUŻ NIE TEN WIEK POSIADAM) ale dlatego,że jeśli piszes coś co jest baaardzo wątpliwe, towłaśnie zapytałem "skąd to wiesz?"- BO NIE WIESZ!