Autor Wątek: Czy fani GNR wygina?  (Przeczytany 12490 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
Odp: Czy fani GNR wygina?
« Odpowiedź #15 dnia: Lipca 05, 2008, 12:49:12 pm »
0
...albo im sie nie chce - to raczej najczestsze
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline Slash1989

• Patience
  • Respect: 0
« Odpowiedź #16 dnia: Lipca 05, 2008, 12:56:14 pm »
0
A muzyka gunsów z przed 15 lat jest ponadczasowa i sie nie nudzi, ja moge apetite , lies i UYIsluchac na okraglo i nie odczuwam nigdy zmeczenia
A muzyka gunsów z przed 15 lat jest ponadczasowa i sie nie nudzi, ja moge apetite , lies i UYIsluchac na okraglo i nie odczuwam nigdy zmeczenia
jak powiedzial raz kumpel Velvet Revolver new gnr i plyty Stradlina to dlasza historia tego GNR tylko pod innymi tytulami

Offline owsik

• magister guns n'roses
  • One In A Million
  • Respect: +866
« Odpowiedź #17 dnia: Lipca 05, 2008, 01:05:09 pm »
0
Ja zawsze będę największym fanem Guns n' Roses i nikt tego nie zmieni a juz na pewno nie to, ze na forum sie mało dzieje.
 8)
"Co ludzie powiedzą" sezon drugi, odcinek piąty
;)

Offline vitia

• Uploaderzy
  • Paradise City
  • Nałogowy Współwłaściciel
  • Respect: +11
    • wartburgowo
« Odpowiedź #18 dnia: Lipca 05, 2008, 01:22:42 pm »
0
A ja się zgadzam z "Doctor Doctor". Axl przegina z płytą, bo niewytrzymuje ciśnienia. Im dłużej płyta nie wychodzi, tym ciśnienie większe i kółko się zamyka.
A wśród młodego pokolenia to gdzieś tam się znajdą nowi fani, ale raczej w symbolicznych ilościach.

(...) a n zloty niektórzy nie jeżdza bo albo za daleko albo nie maja siana akurat zeby sie tam dostac

Bull Shit! - Jakby Ci Wujek Axl powiedział. Już nie mówię o regionalnych, ale o ogólnopolskich. Było ich tyle i w tylu regionach kraju, że każdy kto chciał, mógł być. Choćby na jednym. A frekwencja coraz mizerniejsza. Dobrze, że chociaż  "Śląska Śmietanka" jest na nich obecna :P

Springsteen

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Lipca 05, 2008, 05:29:34 pm »
0
Moi rówieśnicy na ogół nie znają takich zespołów jak Led Zeppelin , Guns N' Roses . Jednak wystarczy podrzucić kilka płyt i zaczyna im się to podobać,
Na początku jednak gdy usłyszeli pierwszy rif SCOM byli przekonani że jest to utwór Linkin Park a KOHD stworzyła Avril Lavigne.

Offline Kempes

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +12
« Odpowiedź #20 dnia: Lipca 06, 2008, 09:25:34 pm »
0
Mi jak w pracy w telefonie zadzwoniloe SCOM to sie mnie dziewczyna spytała czy to Doda...  :lol: :ph34r: :ph34r:

Ja tez mam BARDZO szczątkowych znajomych którzy słuchają Gunsów.
Reszta nie powiem , nazwe zna - i nawet kojarzy typowe hiciory jak Dont Cry ect
Ale nic pozatym.

Zreszta mnie z grubsza nie interesuje i nie martwi czy fanow bedzie przybywac, ubywac ect - mi sie podoba i będe słuchał.
'' Nice Boys don't play Rock n' Roll ... ''

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
« Odpowiedź #21 dnia: Lipca 06, 2008, 10:22:49 pm »
0
Mi jak w pracy w telefonie zadzwoniloe SCOM to sie mnie dziewczyna spytała czy to Doda...  :lol: :ph34r: :ph34r:

APOCALYPSE NOW

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
« Odpowiedź #22 dnia: Lipca 08, 2008, 09:29:45 pm »
0
nigdy nad tym się nie zastanawiałam, bo wśród moich znajomych  nie było fanów Gn'R (nawet w okresie świetności zespołu)  ;) moja fascynacja Gunsami też przechodziła różne etapy i gdybym miała ją zobrazować, pewnie byłaby to sinusoida  ;] nie zmienia to faktu, że ta kapela do końca mego życia będzie dla mnie wyjątkowa i chociaż moje "bycie fanem" ewaluowało, i nie przejawia się jak dawniej tapetowaniem pokoju plakatami, ich muzyka zawsze mi towarzyszyła i tak już pozostanie ;) czy Gunsi mogą liczyć na nowych fanów ? wg mnie "tak"  ;) podobnie jak w przypadku Led Zeppelin i innych gigantów rocka, muzyka, którą tworzyli wpisała się już do kanonu gatunku i zawsze znajdzie się ktoś, kto na swojej drodze fascynacji rockiem sięgnie po Appetite  ;) szkoda tylko, że tak świetny zespół zaprzepaścił poniekąd swój potencjał i tak wcześnie skazany jest na skojarzenia z "reliktem" pewnej epoki w muzyce, niż świeżością, energią i twórczym zapałem...
co do "aktywnych" przejawów bycia fanem, jak chociażby zloty, o których wspomniał Doctor, jest w istocie marnie...ludziom się nie chce przyjeżdżać na spotkania tak naprawdę "martwej kapeli"...taka jest prawda...no cóż...brak zapału zawsze można czymś wytłumaczyć...a to brak kasy, a to brak czasu, a to za daleko, a to praca itd. ...nie wiem od czego to zależy, ale zazdroszczę fanom zespołów takich jak Bon Jovi, Depeche Mode, których spotkania zawsze cieszą się dużym zainteresowaniem...
« Ostatnia zmiana: Lipca 08, 2008, 09:32:02 pm wysłana przez rose84 »

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
« Odpowiedź #23 dnia: Lipca 08, 2008, 09:52:08 pm »
0
podobnie jak w przypadku Led Zeppelin i innych gigantów rocka,

z calym szacunkiem dla dokonan GNR ale porownania ich do LZ sa stanowczo na wyrost

i tylko jedna mysl mi nie daje spokoju czy gdyby nie tapniecia w zespole w polowie lat 90 to czy ogladalibysmy ich ktoregos
lata na Slaskim wsrod 50 tysiecy jak Metallice

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
« Odpowiedź #24 dnia: Lipca 08, 2008, 10:00:27 pm »
0
podobnie jak w przypadku Led Zeppelin i innych gigantów rocka,

z calym szacunkiem dla dokonan GNR ale porownania ich do LZ sa stanowczo na wyrost

na pewno to porównanie jest na wyrost i nie można liczyć na utrzymanie się popularności Gunsów wśród fanów rocka na tym samym poziomie jak to ma miejsce w przypadku Zeppelinów, niestety ich wkład w rozwój hard rocka nie był tak znamienny, poza tym wpłynęło na to wiele innych czynników ;) tak czy inaczej staną się jakimś tam "reliktem" z epoki, która minęła i zapewne wiele osób będzie odkurzało ich płyty, aby odkryć starego dobrego rocka, chociażby dlatego, bo "Guns N' Roses wypada poznać"  ;)

wydaje mi się, że gdyby Gunsi się nie rozpadli, na ich koncerty przychodziłyby podobne tłumy jak na Metę

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
« Odpowiedź #25 dnia: Lipca 09, 2008, 03:57:05 pm »
0
Ale się rozpadli... a teraz tkwi to wszystko w takiej nicości... co do liczby fanów to hmm wyginąć nie wyginą ale mam wrażenie, że dopóki się coś nie ruszy choćby w sprawie płyty to za dużo ich nie przybędzie :>

SSolid

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Lipca 10, 2008, 11:05:58 pm »
0
Ale się rozpadli... a teraz tkwi to wszystko w takiej nicości... co do liczby fanów to hmm wyginąć nie wyginą ale mam wrażenie, że dopóki się coś nie ruszy choćby w sprawie płyty to za dużo ich nie przybędzie :>
dziwnym nie jest, skad sie maja o zespole dowiedziec skoro na pudelku o nich nie pisza :sorcerer:

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
« Odpowiedź #27 dnia: Lipca 10, 2008, 11:09:18 pm »
0
Ktoś ostatnio chyba dawał linka do czegoś o Axl'u na czyms typu pudelek :>

Offline Kurt

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
« Odpowiedź #28 dnia: Lipca 14, 2008, 11:56:49 pm »
0
myślę że nie ma co dramatyzować ; ) Gunsi są na nowo odkrywani przez kolejne pokolenia, i mimo że ChD nie ma i pewnie przez długi długi czas nie będzie gn'r będzie nadal pamiętane, bo zespół ten ma zapewnione miejsce w historii muzyki

SSolid

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Lipca 15, 2008, 07:43:07 am »
0
Ktoś ostatnio chyba dawał linka do czegoś o Axl'u na czyms typu pudelek :>
wchodze na to pare razy dziennie i dementuje :sorcerer:

Axl Rose - Stay of Execution. Czy chodzi o nową płytę?

Zaczęty przez Canis_Luna

Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 12397
Ostatnia wiadomość Lipca 29, 2015, 10:11:19 pm
wysłana przez Ivellios