czytalem kiedys stary wywiad ze Stephanie Seymour , mowila ze jak zdechły jej dwa psy , to Axl przyniosl jej dwa nowe i nazwal je tak samo.
Ona mowi ze to miłe, ale to nie ta samo, a On sie upiera - nie nie , nie rozumiesz. Wykorzystalem technike reinkarnacji, to sa Twoje psy. Nie poznajesz ich?
innym razem czytalem ze Axl szedl po ogrodzie na boso i zranil sie w noge , po czym "dawał Stephanie ciezki czas" mowiac ze to jej wina , bo szedl jej wlasnie cos powiedziec
a z dobrych rzeczy to Beta Lebeis w 2001 powiedziala ze jak jak Steph i Axl byli razem to Beta byla juz jego asystenka, i ze raz Axl przyjechal do swojej narzeczonej na białym koniu i z kwiatami
Natomiast Adler kiedys mowil ze Axl sie na niego o cos wkurwil , zadzwonil do niego telefonem i powiedzial ze ma strzelbe i jedzie go zabic
albo ze pare razy pobil sie z Axlem, raz opowiadal o konkretnej sytuacji jak bil sie w jakims pokoju, obijali sie meblami , jakimis szklanymi stolikami , i jak zniszczyli wszystko to Adler upadl zmachany na kanape , a Axl wyrzucil zupelnie niespodziewanie jakis text w stylu : "ałe bałagan .. uff, uff, spociłem sie"
to Axl zdecydowal ostatecznie ze Adler odejdzie , gdy ten dał Erin Everily speedball'a i dziewczyna prawie umarła
sorry za double posta , ale mam dzisiaj problemy z intenretem i nie daje rady wedytowac tego poprzedniego
jeszcze mi sie przypomnialo jak Axl chcial sie pogodzic z Izzym, gdzies 94-95 , kontaktowal sie z nim, zeby Izzy przyjechal do niego , pomieszkal z nim troche, błagał go (to ogolnie z wywiadu z Izzym teraz przytaczam) , Izzy wreszczie pękł , przyjechał ale --- tutaj nie pamietam dokladnie jak to bylo --- na wejsciu nikt mu nie otworzyl, tylko Axl sie gdzies wydzierał z ogrodu czy cos ze nie chce go znac i nigdy wiecej widziec , ze ma strzelbe i jak Izzy nie zawroci to nie zawacha sie jej uzyc ;/