Jak już wspomniałem wyboru kandydatów dokonali admini i moderatorzy. Kandydatura Hubika nie padła. Ale kto wie,co stanie się w obliczu próśb,o to by mógł dołączyć do kandydatów. Na obecnym etapie;ze względu na ilość oddanych głosów i na to,że nie zmienia sie reguł w trakcie gry wydaje się mi to jednak mało prawdopodobne. Czas pokaże,jak będzie
Na razie nie wiemy nawet,czy Hubik chciałby ewentualnie kandydować...
Pytanie do wszystkich popierających bizkita,co zrobił takiego dla forum,że Waszym zdaniem zasłużył na bycie modem?
Krelke wraz z Witkiem odbudował forum,po tym,jak padło totalnie,zrobił też top na stronie z Axlem i Slashem i parę innych rzeczy,o których myślę,że zainteresowani wiedzą (propagowanie akcji z różami w radiu chociażby),o mawier już pisałem,a bizkit?
Bizkita poznałem na zlocie,fajny z niego kumpel,nic do niego nie mam jako człowieka,jest wesoły i.t.d, ale jako mod...
Jego działalność na rzecz forum jest mi nieznana. Może ktoś,kto go poparł poda jakieś racjonalne argumenty na rzecz tej kandydatury? Bycie "młodzieżowcem" jak to określił SSolid, to chyba jednak trochę za mało.