Obiecałam mu,ze sie spytam,wiec to robię.
Czy jesteście skłonni dać kolejną szansę BARSIKOWI?Prosił o to i obiecał nie wypowiadac sie na temat wiary i koscioła,bo jak wiadomo miał z tym "problemy".Dla tych,którzy nie pamietają przypominam jego ostatni post na forum.
Boga nie było nie ma i k***a nie będzie ...
Koleżanka Natalka zaprezentowała nam prawdziwą katolicką postawę za co w imieniu swoim i wszystkich zdrowo myślących ludzi dziekuje Wink
Narpiew do kosciola czarnemu na tace ... odpusty kupić a potem wypierdolilabym cie z forum Cheesy
Debilizm w najjaśniejszej postaci Smiley
--------------------------------------------------------
Ale jebać te gwiazdeczke Wink --------- trzeba jakos na bana zarobić Wink
Więc rozpiszmy się o bozi i czarnej stonce Smiley
So ...
Boga nie ma nie bylo i k***a nie bedzie ,, bo tak jest i tyle
A jesli nawet jest to jest starą k***a ktora pozwala na umieranie codzien tysiecy ... ba milionow ludzi ... huj nie milionow ... miliardów dzieci padają w meczarniach na raka czy inne rownie ciezkie choroby ... gdzie jest wtedy kochany i milosierny Pan i jego synalek INRI ??
Może nie chca sobie raczek brudzic bo w niebie lepiej ph3r
----------
Dalej ..
Kościół katolicki ... to jedna wielka banda ... odment ktory za wszelka cene trzeba zdusic angry
A co sie dzije w naszym nedznym kraju to juz brak słow Sad
Sarmatyzm koscioła .... nadawali im k***a przywilejow no i taki ksiezulo to jest krol zycia ... Nażre sie podupczyc tez se nie pozaluje - no chyba ze w piatek o bo post postem rolleyes Jakiegoś ministranta za Princepolo Wink
---------
Wierni ...
ja nie chodze na religie ... mam w dupie co pie****i ten kolo w czanym plaszczu ...
Ale czy moi koledzy z klasy ktorzy chodza na lekcje wierza bardziej ode mnie ... Ależ k***a slkad .. to tacy sami obludnicy jak i ja antychrys ph3r
Ale oni wierzą ... maja wszystkie sakramenty i wogole ... bajer na laski ;/
Czemu to p******e ... zeby pokazac jaki to wszystko nie ma sensu ... ze wspolnota wiernych to ludzie pusci ktorych j***e to czy maryja byla dziewica czy ja Józef od tylu i baranek od przodu jechali w tej stajni ... bo to dla nikogo nie ma znaczenia ... wazne zeby w niedziele byc na sumie Smiley Nie byc strasznymi antychrystami ... nie myslec samodzielnie ...
I nigdy nie bede szanował katolikow ...
Bana dostał w czerwcu.Teoretycznie ktos mógłby powiedziec ,ze "odcierpiał" swoje,ale i tu jest pewne "ale".
Gdy Zqyx został administratorem okazało sie,ze BARSIK wcale sie z nami nie pozegnał.Wchodził bowiem na forum,jako ukryty, korzystajac z konta,które kiedyś założył "Zbanowany". Nie był widoczny dla uzytkowników,ani moderatorów.Wiedziec mogli o tym tylko Admini,ale niestety nic nie zrobili.Tak wiec w praktyce BARSIK wciąż mógł bywać na forum,tyle ze anonimowo.
Głosujcie.Ankieta bedzie czynna przez 4 dni.