Ankieta

Który support podobał się wam najbardziej?

Głosów w sumie: 0

Autor Wątek: Supporty  (Przeczytany 50874 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
Supporty
« Odpowiedź #60 dnia: Maja 28, 2006, 03:30:57 pm »
0
Dzieki za mile slowa! Bylo mi troche przykro gdy czytalem w wiekszosci negatywne wypowiedzi odnosnie naszego uczestnictwa w tym koncercie.Dla mnie jest to dowod na to jak malo mlodych ludzi zna prawdziwe brzmienie Kobranocki. Wiekszosc kojazy nas z Irlandia a prawda jest taka ze gramy ostro.Jezeli nie kaza nam grac na polowe mocy to postaramy sie raz na zawsze zmienic niepelny wizerunek naszej kapeli.Zycze wszystkim zaj.....go. odbioru oraz gratuluje zawodowej stronki!
Witam! Już sam fakt, że śledzisz posty na forach internetowych i jesteś zainteresowany tym, jakie zdanie odnośnie supportów mają fani Gunsów, jest bardzo miłe i świadczy o tym, że Wasz zespół czuje się wyróżniony możliwością zagrania przed Axl`em i spółką ;) .
Przyznam otwarcie, że kojarzę niestety tylko Irlandię, ale mam nadzieję, że pokażecie się z jak najlepszej strony i dacie czadu. :D  B)
Jakbyś spotkał Axl`a gdzieś backstage, to napisz na forum jakie wrażenia ;)  :D .

Pozostaje mi zapoznać się z Waszą twórczością...Z tego co wiem, powstaliście w 1984, a wtedy ja dopierp przyszłam na świat. :)

Pozdrawiam

Offline Eowina

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
    • http://
Supporty
« Odpowiedź #61 dnia: Maja 28, 2006, 04:09:48 pm »
0
Ale się dzieje!!! Vysol, który nigdy nie odezwał się na www.kobranocka.pl/forum pojawia się tutaj!!!! Podekscytowany przyszłymi wydarzeniami!!!! Wcale się jemu nie dziwię!!!! Nie wyobrażacie sobie, jaką ja przeżywam ekscytację, myśląc o tym, że moje dwie ulubione kapele - Kobranocka i Gn'R zagrają wspólny koncert. Doskonale rozumiem rozgoryczenie niektórych fanów Gn'R. Jestem w tej komfortowej  sytuacji, że kochając Gn'R odkryłam KB. Dzięki temu mogłam uczestniczyć w wielu wspaniałych rock'n'rollowych imprezach. Kiedyś śmiałam się rozmawiając z kimś, że w jakimś czasie zamieniłam Gn'R na KB, bo ta druga kapela była bardziej dostępna... Prawda jest taka, że jestem wdzieczna losowi, za taki rozwój sytuacji... Minęło sporo lat, o Gn'R nieco zapomniałam, pomijając VR. A teraz taka informacja!!! Kobranocka, na której koncerty jeżdżę średnio raz w miesiącu, bo ładuję tam akumulatory, zagra przed moją mega Gwiazdą sprzed lat... Czy można być szczęśliwszym fanek rocka???!?
podaruj 1%podatku dziecku, które bardzo tego potrzebuje!!!!!
www.kobranocka.pl/kb.php?m=fanclub&i=stas&l=mst

Offline artbledo

• Paradise City
  • Respect: +3
Supporty
« Odpowiedź #62 dnia: Maja 28, 2006, 07:22:59 pm »
0
Vysol  szacunek  i  respekt   ;)

Do  zobaczenia  15.06  w  Wawie  i  dajcie  czadu  nawet  jeżeli  bedą  Wam  kazali  grać  na połowe  mocy...
« Ostatnia zmiana: Maja 28, 2006, 07:23:34 pm wysłana przez artbledo »
Gn'Ration ! 

Offline NeoXX

• Knockin On Heavens Door
  • Fan. Nie fanatyk.
  • Respect: -1
Supporty
« Odpowiedź #63 dnia: Maja 28, 2006, 08:42:19 pm »
0
oj coś czuję że te dwa supporty mogą zbyt długo nie pograć ...
Racja,wszyscy będą chcieli zobaczyć NATYCHMIAST Gunsów,bez zbędnych wstępów  :D Jednak i supportowi,należy dać szansę  :)  

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
Supporty
« Odpowiedź #64 dnia: Maja 28, 2006, 09:22:33 pm »
0
Racja,wszyscy będą chcieli zobaczyć NATYCHMIAST Gunsów,bez zbędnych wstępów  :D Jednak i supportowi,należy dać szansę  :)

:D Jasne, niech sobie chłopcy pograją! Dla Nich to przecież ogromne przeżycie :D , więc dajmy Im szansę... :lol: .

Offline Eowina

• Welcome to the jungle
  • *
    • http://
Supporty
« Odpowiedź #65 dnia: Maja 28, 2006, 09:24:59 pm »
0
Dajcie, dajcie... Ja sobie tego wszystkiego w ogóle nie mogę wyobrazić... :blink:

Dwa ukochane zespoły w jednym miejscu... Ale ten drugi (GNR), istniał do niedawna poza sferą marzeń koncertowych!
« Ostatnia zmiana: Maja 28, 2006, 09:26:24 pm wysłana przez Eowina »
podaruj 1%podatku dziecku, które bardzo tego potrzebuje!!!!!
www.kobranocka.pl/kb.php?m=fanclub&i=stas&l=mst

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
Supporty
« Odpowiedź #66 dnia: Maja 28, 2006, 09:39:29 pm »
0
Widzę, że spełniły Ci się marzenia...
No coż...ja wolałabym Gilby`ego jako support, ale to "marzenie ścietej głowy", jak mawia przysłowie... :lol:  

Offline NeoXX

• Knockin On Heavens Door
  • Fan. Nie fanatyk.
  • Respect: -1
Supporty
« Odpowiedź #67 dnia: Maja 28, 2006, 09:51:38 pm »
0
Jasne, niech sobie chłopcy pograją! Dla Nich to przecież ogromne przeżycie biggrin.gif , więc dajmy Im szansę... laugh.gif .
Nie chodzi tutaj o to,czy jest to dla nich jakieś przeżycie,chodzi o to,że nie zdajesz sobie nawet sprawy jakim wyzywaniem jest grać przed główną gwiazdą,być supportem.Muszą dawać z siebie wszystko,jakoś rozgrzać publike,która jest napalona na "główny"zespół.

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
Supporty
« Odpowiedź #68 dnia: Maja 28, 2006, 09:55:55 pm »
0
Widzę, że spełniły Ci się marzenia...
No coż...ja wolałabym Gilby`ego jako support, ale to "marzenie ścietej głowy", jak mawia przysłowie... :lol:
ale swoją Gilby'ego musimy przyciągnąć do naszego kraju :]

a żeby offtopu nie było, jakoś ostatnio posłuchałem trochę muzy obyu supportów i jestem już o rozgrzewkę spokojny :]

Offline mrpaul

• Patience
Supporty
« Odpowiedź #69 dnia: Maja 28, 2006, 10:18:32 pm »
0
Już się nie moge doczekać!!
Dla mnie tak jak dla Eowiny GNR i KB to jakiś wspólny mianownik.
Dlatego bardzo przykre były komentarze - skądinąd typowo polskie - że nalezy wygwizdać supporty itp. Co do jakości koncertu - Kobranocka gra świetne sztuki - poczytajcie na forum KB, poczytajcie księgę gości i wszystko bedzie jasne. Fani KB mają duży szacunek do twórczości innych kapel - czasem pzreykro, gdy ktoś ustala, ze na koncercie po Kobranocce wystąpi Golden Life, czy Zalef albo Bracia...
Ale teraz takie są układy, a nie inne - a Kobranocka nigdy nie dała dupy!!!

Dlatego bardzo się ciesze, że te dwie kapele - GNR i KB zobacze na tej samej scenie w Warszawie!!!

Offline Viper

• Atittude
  • Respect: +1
Supporty
« Odpowiedź #70 dnia: Maja 29, 2006, 01:04:04 pm »
0
Ehhh...jakoś przeżyje te supporty  <_<  

Mam ochote na chińskie :P

Offline Natalia

• Welcome to the jungle
  • *
Supporty
« Odpowiedź #71 dnia: Maja 29, 2006, 04:46:07 pm »
0
Ale będzie jazda tego 15 czerwca juz nie moge sie doczekac :D Ja jestem zadowolona  z supportów! WŁasnie chciałam byc kiedys na jakims koncercie Kobranocki ale nigdy nie było okazji a tu prosze :D Jestem zaskoczona obecnościa członka Kobranocki na tym forum! wielkie pozdro :) Kurde wkręccie mnie do chórku ja tez chce koncertowac przed Gunsami :D
<<A ja jestem po prostu młoda i całe moje życie to dla mnie przygoda>>

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
Supporty
« Odpowiedź #72 dnia: Maja 29, 2006, 04:57:34 pm »
0
Z nieoficjalnych źródeł wiem, że przed Gunsami wystąpi "Gunie i Rosie" B)  :D . Zespół znany w środowisku "undergroundowym" :D . Szczerze polecam! B)  :lol:

Natalio, obawiam się, że potwierdzenie ich występu wyklucza możliwość Twojego supportowania Gunsów. :lol:  :D  
« Ostatnia zmiana: Maja 29, 2006, 05:00:37 pm wysłana przez rose84 »

Offline zielonogórski mały

• Patience
Supporty
« Odpowiedź #73 dnia: Maja 29, 2006, 09:33:25 pm »
0
Nie rozumiem tych fanów GNR, którzy przyjeżdżają na swoją ulubiona kapelę, a płaczą nad supportami. Jeżeli przyjeżdżam na mój zespół, to mam gdzieś co gra przed.
A Fani Axla którzy nie będą 15,06 na koncercie niech już żałują, że nie zobaczą tak z*******ej kapelki jaką jest Kobranocka.

Trochę się zdziwiłem, że GNR maja w większości tak młodych fanów, biorąc pod uwagę fakt, że od 10 lat nie grają pozostali muzycy.

I jeszcze jedno.
Widzicie, po napisaniu postu przez Vysola, że zespół ma szacunek do fanów rocka, którzy nie znaja KB i się wyrażają różnie. Jego wypowiedź o tym świadczy.
Bo większość z "tak zwanej"  branży muzycznej  miało by w dupie was i to co tu piszecie

Offline Viper

• Atittude
  • Respect: +1
Supporty
« Odpowiedź #74 dnia: Maja 30, 2006, 07:56:13 am »
0
Ja i tak nie zobacze Kobranocki bo przyjade dość późno...a nawet jakbym zdążył to sie nie bede zachwycał za bardzo (choć nie znam twórczości) bo już od kilku dni z narastającym napięciem wyczekuje tego koncertu...jak przyjade do tej Wa-wy to mam nadzieje że pierwszymi dźwiękami jakie usłysze będzie WTTJ.
Amen

Mam ochote na chińskie :P