Hey - moze źle robię przedstawiając swoje zdanie, ale:
- byłem na kilku z*******ych koncertach - Jarocin 2005, Rock-Arena 2006 - cechą wspólna było to iż najlepszą kapelą była Kobranocka!!!
pocztyajcie "Teraz Rocka" zresztą
Kobranocka zajebiście koncertuje i nawet lepiej od Kultu wypadają ostatnio!!!
CZujecie - ludzie, którzy znają tylko Irlandię odpadaja na ich koncertach - to jest totalny czad jak oni grają - np "uwierzy c w media" to czad pokroju "garden od eden" a w ogóle GNR jest moją kapelą, a po koncertach Kobrnocki znajduję sporp podobieństw - tzn chłopaki z Torunia też grajączysto gitarowego rocka czady i ballady.
Malo ich w mediach bo nie dają dupy. Za to na koncertach potrafią przypierdolić bardzo!!!
Myślę, że wszystko jest jasne wchodzimy na sztukę od 15-tej, grająsupporty, a GNR gra o konkretnej godzinie - wyzywanie Kobranocki i Oddziału nic nam nie pomoże - pokarze tylko, że jesteśmy wieśniakami...
Uwierzcie mi - moze ktoś by chciałby supportm była Metallica czy System Of A Down, ale ja osobiście jestem bardzo kontent z Kobrnocki!!!
Bo support ma wprawić mnie w dobry klimat - a Kobranocka to gwarantuje!!
A potem!!! Wow - szkoda, że nie ma Slasha, ale liczę, że show będzie nie gorsze niż to co przeżyłem w Paryżu!!
Ssof - gratuluję buractwa