Maj 22, 2012, 11:38:24 *
Witamy, Go¶ć. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podaj±c nazwę użytkownika, hasło i długo¶ć sesji
Aktualno¶ci: NighTrainLista Zaprasza: www.apps.facebook.com/nightrainlista
Czat: www.gunsnroses.com.pl/czat.php
Blog o projektach solowych: www.solo.gunsnroses.com.pl

Strony: 1 2 3 [4] Do dołu
  Drukuj  
Autor W±tek: Jak będziecie słuchać ChD? (Przeczytany 4810 razy)
0 użytkowników i 3 Go¶ci przegl±da ten w±tek.
Piotrek1982
Reckless Life
**

Wiadomo¶ci: 216

« Odpowiedz #45 : Listopad 22, 2008, 11:02:18 »
0

a ja nie moglem wysiedziec wczoraj w pracy, wiec zwolnilem sie ok 11 i pojechalem do kielc. Po wejsciu do MM w moich uszach zabrzmiala chinszczyzna ktora byla puszczona na caly sklep. Chwycilem plytke z regalu polskie cos tam i udawszy sie do kasy uiscilem oplate w wysokosci chyba 32,99 (nie pamietam z wrazenia) wiem ze to byla najwyzsza cena z wszystkich MM w Polsce. Udalo mi sie wytrzymac jadac samochodem nie sluchac i nie rozpakowac plytki.Po przyjezdzie do domu do samej nocy sluchalem albumu glownie na sluchawkach przegladajac ksiazeczke i uzupelniajac poziom alkoholu we krwi mieszanka whisky z pepsi. Wrazenia nie do opisania, teraz siedze w pracy i tylko czekam na kolejne spotkanie z CHD po powrocie do domu  :radocha:

DrDrei
Scraped

Wiadomo¶ci: 8531

one more step to go

« Odpowiedz #46 : Listopad 22, 2008, 11:12:31 »
0

super wiadomosc ze w MM w Kielcach puszczaja ChD - moze i ja trafie Cheesy

GUNS AND ROSES

la banda mas peligrosa del planeta

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

rose84
One In A Million

Wiadomo¶ci: 5092

Prosacówna Zeppelinka

« Odpowiedz #47 : Listopad 23, 2008, 12:07:44 »
0

Wrazenia nie do opisania, teraz siedze w pracy i tylko czekam na kolejne spotkanie z CHD po powrocie do domu  :radocha:

Taaa, Chińszczyzna uzależnia  Cheesy
Ja wiedz±c, że spędzę cały dzień poza domem, wygrzebałam gdzie¶ z szafy cd player, bo nie zd±zylam jeszcze skombinować płyty w wersji mp3. Po pierwszym przesłuchaniu chce się więcej i więcej i więcej...Sorry, Better, TWAT, Prostitute itd. Potwierdzam, że Chinese ma narkotyczne wła¶ciwo¶ci  Cool Wink

Brokuła
Paradise City

Wiadomo¶ci: 894

« Odpowiedz #48 : Listopad 23, 2008, 01:49:15 »
0

Słuchałem tak, jak sobie to wyobrażałem.  Jeden z piękniejszych dni w moim życiu Cheesy

http://myspace.com/99procent     Myspace zespołu 99%

Allenstein_gunner
Paradise City

Wiadomo¶ci: 625

the best of ME :)

« Odpowiedz #49 : Listopad 23, 2008, 02:02:51 »
0

Plany były wielkie i ambitne, ale wyszło spontanicznie od kiedy dowiedziałem się że płyta jest do kupienia na dzień przed premier± oficjaln± w Polsce. Na to przygotowany nie byłem więc przesłuchanie wyszło w miarę zwyczajne, chociaż gęba mi się ¶miała od ucha do ucha. A potem jeszcze raz i jeszcze ..... I tak do teraz  Cheesy

Read it baby with the morning news, with a sweet hangover and the headlines too  Cool
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Jak m±dre byłyby kobiety, gdyby miały te rozumy, które dla nich mężczyĽni potracili"- J. Tuwim
"Nie nadużyłem alkoholu. To tylko cały ¶wiat jest trzy kieliszki do tyłu"- H. Bogart
"Czynić dobro, gdzie to jest możliwe, kochać wolno¶ć ponad wszystko, nie zaprzeć się prawdy nawet przed tronem!"- L. van Beethoven
 "Why the law? Because the law, my boy, puts us into everything. It's the ultimate backstage pass. It's the new priesthood baby"
"Gdyby Bóg nie istniał ludzie musieliby go wymy¶lić"- Wolter

saga9
Knockin On Heavens Door

Wiadomo¶ci: 450

« Odpowiedz #50 : Listopad 23, 2008, 02:11:49 »
0

Płytkę przesłuchałam w samochodzie w drodze z Gdańska do domu i podobnie  - - >

gęba mi się ¶miała od ucha do ucha.

Cheesy  :radocha:  Cheesy

bizkit
Atittude

Wiadomo¶ci: 2269

« Odpowiedz #51 : Listopad 23, 2008, 08:56:35 »
0

najbardziej mnie wkurzało, że WMP nie wy¶wietlał tytułów i okładki płyty
najbardziej tajemnicza płyta ¶wiata

el_loko
One In A Million

Wiadomo¶ci: 5590

« Odpowiedz #52 : Grudzień 21, 2008, 09:16:55 »
0

Jeżeli chcecie naprawde usłyszeć Chinese Democracy z full detalami to polecam program Jet Audio Plus z wtyczk± BBE VIVA Sound Effect... Zupełne inne brzmienie... slychac każdy szczegół... Dopiero teraz słychać jakim arcydziełem jest ta płyta...
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2008, 09:19:43 wysłane przez el_loko » Zapisane

slasherr
Newsman
Better

Wiadomo¶ci: 2775

« Odpowiedz #53 : Grudzień 21, 2008, 03:12:21 »
0

ja jebie, el_loko dzięki za program, także polecam wszystkim!!

www.facebook.com/slasherr.videos - nieoficjalne klipy Guns N' Roses

Allenstein_gunner
Paradise City

Wiadomo¶ci: 625

the best of ME :)

« Odpowiedz #54 : Grudzień 21, 2008, 03:59:03 »
0

Kapitalne !!

Słychać absolutnie wszystko  sorcerer pięknie bębny słychać i gitary akustyczne szczególnie. Ten program + Logitech 5.1 to dopiero mizaga aż uszy odpadaj±  Wink aż chce się za¶piewać s±siadom "I'm sorry for you, not sorry for me"  cheesy

Read it baby with the morning news, with a sweet hangover and the headlines too  Cool
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Jak m±dre byłyby kobiety, gdyby miały te rozumy, które dla nich mężczyĽni potracili"- J. Tuwim
"Nie nadużyłem alkoholu. To tylko cały ¶wiat jest trzy kieliszki do tyłu"- H. Bogart
"Czynić dobro, gdzie to jest możliwe, kochać wolno¶ć ponad wszystko, nie zaprzeć się prawdy nawet przed tronem!"- L. van Beethoven
 "Why the law? Because the law, my boy, puts us into everything. It's the ultimate backstage pass. It's the new priesthood baby"
"Gdyby Bóg nie istniał ludzie musieliby go wymy¶lić"- Wolter

Slither
Global Moderator
Garden Of Eden

Wiadomo¶ci: 3502

Dobry BAN nie jest zły

« Odpowiedz #55 : Styczeń 29, 2010, 05:00:40 »
0

ja znalazłem gdzie¶ (na forum z trzema literkami w nazwie) wersje dst 5.1, dzisiaj ¶ci±gne i przesłucha, ciekawe czy to rzeczywi¶cie jest to 5.1 Huh? 
dawno przesłuchałem i nie napisałem Cheesy każdy kto ma dobrze rozstawione gło¶niki 5.1 powinien ¶ci±gn±ć t± wersje its gonna blow your mind! Wink

http://solo.gunsnroses.com.pl/
http://statigr.am/sw1ety

<user> Dzień dobry Panie Moderatorze.
<mod> Cóż za oficjalny ton Wink
<user> na innych forach ludzie maj± szacunek do moderatorów.
<user> można by to wprowadzić i u nas.
<user> chociaż pewnie nie przejdzie, nasi modzi to wredne k***y.
**************************************************************************************
Życie moderatora zatruwaj± dwa problemy: tępi i inteligentni użytkownicy.
***************************************************************************************
"A we mnie samym wilki dwa,
oblicze dobra, oblicze zła,
 walcz± ze sob± nieustannie,
 wygrywa ten którego karmię"

Douger
Better

Wiadomo¶ci: 2924

Dyżurny wkurwiacz

« Odpowiedz #56 : Styczeń 29, 2010, 11:41:32 »
0

Jak to dobrze, że kto¶ chce słuchać muzyki w ten sposób. B±dĽmy w opozycji do laptopowo-youtubowych słuchaczy ChD.
Ten program niszczy mój umysł. Dziwne , że jeszcze o nim nie słyszałem. MP3, a FLAC to mniejsza różnica niż Winamp, a JAP. Nie wiem jak on to robi, ale robi cuda.

War. War never changes.

Ghost_82
Atittude

Wiadomo¶ci: 1010

« Odpowiedz #57 : Styczeń 31, 2010, 01:07:43 »
0

Jeżeli chcecie naprawde usłyszeć Chinese Democracy z full detalami to polecam program Jet Audio Plus z wtyczk± BBE VIVA Sound Effect... Zupełne inne brzmienie... slychac każdy szczegół... Dopiero teraz słychać jakim arcydziełem jest ta płyta...

A jak± najlepiej wersje ¶ci±gn±ć ?  Bo widze, że tego troche jest.

Uploaded with ImageShack.us

el_loko
One In A Million

Wiadomo¶ci: 5590

« Odpowiedz #58 : Styczeń 31, 2010, 01:20:10 »
0

kurde już nie pamietam:P ale pewnie najnowsza:P ew. poszukaj sobie tematu na mygnrforum bo oni mnie zainspirowali wtedy Tongue

Douger
Better

Wiadomo¶ci: 2924

Dyżurny wkurwiacz

« Odpowiedz #59 : Styczeń 31, 2010, 02:20:55 »
0

Ja mam 8.0.0.510 , BBE już zaimplementowane.

War. War never changes.

Strony: 1 2 3 [4] Do góry
  Drukuj  

Skocz do:

Theme by m3talc0re. Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006-2007, Simple Machines MySQL | PHP | XHTML | CSS
Back To Top