Autor Wątek: Szczęśliwego Nowego Roku!... życzy Matt Sorum  (Przeczytany 90 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline naileajordan

• Garden Of Eden
  • "So never mind the darkness"
  • Respect: +3636
Szczęśliwego Nowego Roku!... życzy Matt Sorum
« dnia: Stycznia 02, 2025, 10:24:37 am »
+1

Stało się już tradycją, że pierwszy dzień nowego roku nastraja Matta Soruma do dzielenia się życiowymi przemyśleniami ze światem.

Wczoraj były perkusista Guns N' Roses opublikował na swoim profilu na Instagramie stosowny wpis. Ci, którzy od pewnego czasu śledzą jego wypowiedzi, nie będą zdumieni religijnym odcieniem tych noworocznych refleksji (słowom towarzyszą czarno-białe zdjęcia, w tym fotografie modlitewnika).

„Pierwszego ranka 2025 roku spoglądam na moją rodzinę i otoczenie z wdzięcznością i dziękuję Panu za Jego miłość, która nie ma końca”, napisał Sorum.

„Rok 2024 był pięknym przykładem wędrowania z Bogiem przez dobry i bolesny czas. Wspaniałe rzeczy, które przeżyłem w Rwandzie, RPA, Brazylii i Japonii, były bardzo inspirujące. Utrata ojca poddała próbie moją wiarę, ale dzięki duchowości i rodzinie udało mi się przez to przejść. Dziś rozpoczyna się nowy rok, a z nim nowe rzeczy”.

Matt przyznał, że z radością wchodzi w 2025, i życzył wszystkim fanom…

Szczęśliwego Nowego Roku!   

Źródło

« Ostatnia zmiana: Stycznia 02, 2025, 07:12:57 pm wysłana przez naileajordan »
"Robiłem to w najlepszej wierze, jak mówił jeden gentleman, który uśmiercił swą żonę, gdyż była z nim nieszczęśliwa."

Piosenka "Death on the Lips" jako jedna z najlepszych w 2018 roku [duff]

Zaczęty przez daub

Odpowiedzi: 0
Wyświetleń: 3352
Ostatnia wiadomość Lipca 20, 2018, 09:39:07 am
wysłana przez daub