Autor Wątek: Perkusista Exodus: Czym GNR różnili się od Aerosmith (podczas wspólnej trasy)  (Przeczytany 43 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline naileajordan

• Garden Of Eden
  • "So never mind the darkness"
  • Respect: +3602

Guns N’ Roses są znani z doskonałych występów na żywo. Ale czy tak było od początku?

Perkusista Exodus, Tom Hunting, wypowiedział się na ten temat w audycji „Appetite for Distortion”.
Muzyk przyznał, że poszedł na koncert Gunsów, kiedy ci byli w trasie z Aerosmith, i wyraził zdanie, że oba zespoły wydały mu się zarazem „zakręcone” i „wspaniałe”.

„Widziałem Guns N’ Roses, kiedy koncertowali z Aerosmith”, wyjaśnił. „Byli razem w trasie. To było w latach osiemdziesiątych, może pod koniec lat osiemdziesiątych. Byli rewelacyjni. Na perkusji grał jeszcze Steven Adler. Byli zarazem zakręceni i wspaniali. Grali cudownie. To był taki surowy, szorstki rock and roll. To, co prezentowali Aerosmith, było już wtedy czystsze i bardziej… wygładzone”.

„Miałem poczucie”, dodał Hunting, „że Gunsi są tym, czym Aerosmith byli dziesięć lat wcześniej. Przez tę dekadę [Aerosmith] zdążyli się już ustatkować, ugładzić, odstawić narkotyki. To było widać na scenie. Co nie znaczy, że oba zespoły nie były fantastyczne!”.

Źródło

"Robiłem to w najlepszej wierze, jak mówił jeden gentleman, który uśmiercił swą żonę, gdyż była z nim nieszczęśliwa."

Offline daub

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1489
<a href="http://youtu.be/U8LlgRd7mfw?si=2TL7w8JIW3l6ItfP" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://youtu.be/U8LlgRd7mfw?si=2TL7w8JIW3l6ItfP</a>

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3465
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
Pamiętam fragment jakiegoś artykułu o tym, że podczas tej trasy Aerosmith trzymali się poza sceną daleko od Gunsów, bo byli świeżo po odwykach i ich management bał się, że znowu wpadną w sidła nałogu. A Gunsi w tym czasie...no cóż  :P
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Ludzie powinni cieszyć się, że ten zespół nadal istnieje - Ron "Bumblefoot" Thal

Zaczęty przez krelke

Odpowiedzi: 42
Wyświetleń: 15115
Ostatnia wiadomość Lipca 28, 2012, 11:34:31 pm
wysłana przez Canis_Luna