Autor Wątek: Zloty warszawskie  (Przeczytany 128749 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Moonsun

• Atittude
  • "pirate love is what I'm looking for" ;)))
  • Respect: +5
Zloty warszawskie
« Odpowiedź #120 dnia: Listopada 17, 2006, 11:14:06 am »
0
Nie bijcie, ale ja dzisiaj też odpadam... Paskudnie kaszlę i chyba dojrzałam do wizyty u lekarza i antybiotyku :( Bardzo Was przepraszam, ale nie dam rady się dowlec, zresztą chyba nie chcielibyście, żebym Was zaraziła  :(  
Mama, "mamuśka" i "matka" :D

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

Offline Nechebet

• Paradise City
  • Respect: 0
Zloty warszawskie
« Odpowiedź #121 dnia: Listopada 17, 2006, 12:51:31 pm »
0
Nie bijcie, ale ja dzisiaj też odpadam... Paskudnie kaszlę i chyba dojrzałam do wizyty u lekarza i antybiotyku :( Bardzo Was przepraszam, ale nie dam rady się dowlec, zresztą chyba nie chcielibyście, żebym Was zaraziła  :(
Pieknie @#$%$#@ pieknie!

I co teraz sie pytam?

Offline bizkit

• Atittude
  • nikt/big toy
Zloty warszawskie
« Odpowiedź #122 dnia: Listopada 17, 2006, 01:43:40 pm »
0
Chyba nie zostaje nic innego, jak przełożyć spotkanie na niewiadomy termin. W końcu nie wiadomo czy Moonsun wyzdrowieje w tydzień.
Miejmy nadzieję, że tak.
Moonsun, wracaj do zdrowia szybko. :)

Coś nam się nie kleją te zloty.

Offline Moonsun

• Atittude
Zloty warszawskie
« Odpowiedź #123 dnia: Listopada 17, 2006, 02:03:13 pm »
0
Dzięki, bizkit, mam nadzieję, że do przyszłego tygodnia się wykuruję... W każdym razie będę się intensywnie leczyła, bo w czwartek mam firmową popijawę i muszę być w formie  ;)

Naprawdę, strasznie mi przykro i źle, bo bardzo chciałam się z Wami zobaczyć, ale po prostu czuję, że tym razem to nie jest zwykły kaszel :(

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

Offline Nechebet

• Paradise City
Zloty warszawskie
« Odpowiedź #124 dnia: Listopada 17, 2006, 02:04:25 pm »
0
No ta faktycznie jak sie ktos jeszcze nie zglosi to chyba bedziemny przekladac  :(  :(  :(

Ja teraz bede w domu ok. 18 i jak nic sie nie zmieni to zmieniam plany :(

No dobra to ja odpalam pierwsze piwko w domu. Bede pila zdrowie Moonsun, zeby za tydzien cos wyszlo...
« Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2006, 06:32:46 pm wysłana przez Nechebet »

Offline Moonsun

• Atittude
Zloty warszawskie
« Odpowiedź #125 dnia: Listopada 17, 2006, 06:47:07 pm »
0
No dobra to ja odpalam pierwsze piwko w domu. Bede pila zdrowie Moonsun, zeby za tydzien cos wyszlo...
Nechebet, dzięki kochana - wypij kilka, żeby na pewno zadziałało  :) A ja Wam obiecuję, że będę się kurowała (i w czwartek oszczędzała  ;)), żebyśmy mogli się za tydzień spotkać  :)  

Offline Nechebet

• Paradise City
Zloty warszawskie
« Odpowiedź #126 dnia: Listopada 18, 2006, 03:11:40 pm »
0
Nechebet, dzięki kochana - wypij kilka, żeby na pewno zadziałało  :) A ja Wam obiecuję, że będę się kurowała (i w czwartek oszczędzała  ;)), żebyśmy mogli się za tydzień spotkać  :)
No Moonsun poswiecilam sie dla Ciebie teraz Ty daj z siebie wszystko zeby wirusa pogonic precz :)

Ludzie jak mi juz Was brakuje no postarajcie sie, zeby jakies spotkanie w koncu wyszlo co :)? Ladnie prosze... :)

Offline bizkit

• Atittude
  • nikt/big toy
Zloty warszawskie
« Odpowiedź #127 dnia: Listopada 18, 2006, 03:38:09 pm »
0
Ludzie jak mi juz Was brakuje no postarajcie sie, zeby jakies spotkanie w koncu wyszlo co :)? Ladnie prosze... :)
Nie wiedziałem, że Ci tak zależy. Mogliśmy dać wczoraj Wojtusiowi na kino. ;)  :D  

Offline Nechebet

• Paradise City
Zloty warszawskie
« Odpowiedź #128 dnia: Listopada 18, 2006, 03:54:31 pm »
0
Nie wiedziałem, że Ci tak zależy. Mogliśmy dać wczoraj Wojtusiowi na kino. ;)  :D
Wojtek to jak mu opowiedzialam o tym naszym nieszczesnym umawianiu sie to powiedzial: "Trzeba sie bylo z tym bizkitem we dwoje spotkac i juz a nastepny raz nie pytac kto bedzie tylko ustalic miejsce i zobaczyc kto przyjdzie. A jak bedziesz sama to moze kogos fajnego poznasz." Serio.
« Ostatnia zmiana: Listopada 18, 2006, 03:55:05 pm wysłana przez Nechebet »

Offline bizkit

• Atittude
  • nikt/big toy
Zloty warszawskie
« Odpowiedź #129 dnia: Listopada 18, 2006, 05:33:16 pm »
0
Wojtek powiedzial: "Trzeba sie bylo z tym bizkitem we dwoje spotkac i juz"
O! I już go lubię!  :D  

Offline Moonsun

• Atittude
Zloty warszawskie
« Odpowiedź #130 dnia: Listopada 18, 2006, 06:10:46 pm »
0
Nechebet, dzięki kochana - wypij kilka, żeby na pewno zadziałało  :) A ja Wam obiecuję, że będę się kurowała (i w czwartek oszczędzała  ;)), żebyśmy mogli się za tydzień spotkać  :)
No Moonsun poswiecilam sie dla Ciebie teraz Ty daj z siebie wszystko zeby wirusa pogonic precz :)

Nawet nie wiesz, jaka Ci jestem wdzięczna  :)  Ale przyznasz, że tak to się można codziennie poświęcać :lol:  Ja w każdym razie nie przyjmuję do wiadomości, żebym miała chorować dłużej niż do środy - w czwartek zamierzam balowac z ludźmi z pracy, a w piątek z Wami  :D  

Offline Nechebet

• Paradise City
Zloty warszawskie
« Odpowiedź #131 dnia: Listopada 18, 2006, 06:13:26 pm »
0
Ja w każdym razie nie przyjmuję do wiadomości, żebym miała chorować dłużej niż do środy - w czwartek zamierzam balowac z ludźmi z pracy, a w piątek z Wami  :D
Zuch Moonsun!

Nawet nie wiesz, jaka Ci jestem wdzięczna  Ale przyznasz, że tak to się można codziennie poświęcać 
No i wlasnie sie poswiecam po raz drugi oby za tydzien w Waszym towarzystwie  :lol:

Halo halo i jak stoimy z piatkiem? Moonsun zdrowa?
« Ostatnia zmiana: Listopada 22, 2006, 06:54:07 am wysłana przez Nechebet »

Offline Moonsun

• Atittude
Zloty warszawskie
« Odpowiedź #132 dnia: Listopada 22, 2006, 10:47:12 am »
0
Halo halo i jak stoimy z piatkiem? Moonsun zdrowa?
A tam, zdrowa :( Kaszlę, jak kasłałam, ale chyba już nie zarażam ;) W każdym razie, jeśli do piątku mi się nie pogorszy, zamelduję się w umówionym miejscu  :)  Oczywiście,  jeśli nie boicie się ze mną spotkać  :P  

Offline Nechebet

• Paradise City
Zloty warszawskie
« Odpowiedź #133 dnia: Listopada 22, 2006, 03:33:43 pm »
0
A tam, zdrowa :( Kaszlę, jak kasłałam, ale chyba już nie zarażam ;) W każdym razie, jeśli do piątku mi się nie pogorszy, zamelduję się w umówionym miejscu  :)  Oczywiście,  jeśli nie boicie się ze mną spotkać  :P
Ja bylam chora ostatnio teraz bedziesz Ty. Ach te nasze zloty :)

Offline bizkit

• Atittude
  • nikt/big toy
Zloty warszawskie
« Odpowiedź #134 dnia: Listopada 22, 2006, 10:46:21 pm »
0
Piątek or sobota?
Gdzie?
Kto?
Dlaczego tak nas mało?
 :)