Spotkanie w Bytomiu jest jak najbardziej aktualne i wszystkich serdecznie zapraszam
. Do Bytomia mają blisko zarówno mieszkańcy Chorzowa, Katowic, Zabrza, jak również Ci z Sosnowca i innych miast woj. śląskiegio. Nie rozumiem lenistwa co niektórych, którzy mieszkają gdzieś blisko i do tej pory nie dotarli na spotkanie
. Wprawdzie ja też "przegapiłam" dwa spotkania do tej pory, ale kolejnych na pewno nie odpuszczę.
Zastanawiam się, które miejsce w Bytomiu byłoby najcharakterystyczniejsze i wydaje mi się, że większość kojarzy chyba najlepiej Pl. Sikorskiego i słynne L.O Rose
(zabytkowy budynek z zegarem). Jest to miejsce, gdzie zatrzymują się wszystkie tramwaje. Tam nie ma schodów, więc na pewno Grzesiowi byłoby wygodnie. Ponadto stały bywalec spotkań towarzyskich Ahmet, mógłby dostać się tam jadąc tramwajem lini 6 lub 41 z Katowic. W Katowicach spotka się pewnie większa liczba chętnych, więc macie połączenie niemalże jak taksówką.
AnnOlivier, gdybyśmy się jednak spotkali na Pl. Sikorskiego, odbiorę Cię jakos na dworcu
.
Zapraszam wszystkich:)!!!