Proszę o aktualizację w pierwszym poście odnośnie miejsca spotkania.
Mile widziana mapka, dla tych, co pierwszy raz w tej okolicy
Od PKP to jest zdecydowanie bliżej niż DK.
Co Wy na to, żeby umawiać się już np. od 17, jeśli ktoś da radę?
Przypominam, że czekam na Wasze wpłaty - po 12 zł od osoby na moje konto. Numer konta podaję na priv, jak ktoś jest zainteresowany.
Kasa będzie przeznaczona na napoje, niekoniecznie piwo, bo wiadomo, że są wśród nas osoby niepełnoletnie
;p
Po wykorzystaniu talonu na 12 zł każdy kupuje już sobie co chce we własnym zakresie
Jakieś pytania jeszcze?
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Na ten moment dotarły już wpłaty od
Myszy, Lamy, Canis, shiris i Duffinki. Bardzo dziękuję za szybką wpłatę. Pozostałe osoby proszę o sprężenie się, bo do końca tygodnia chciałbym mieć pieniądze na koncie, nie lubię załatwiania na ostatnią chwilę.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dobra ludziska, kto może niech wpłaca, bo nie chcę mieć nerwówki, a z własnej kieszeni płacić za kogoś nie planuję. Jak ktoś nie ma możliwości zrobienia przelewu, to w drodze wyjątku mogę odebrać kasę inaczej, ale dajcie znać, bo na dziś wpłaciła około połowa uczestników, a terminy nas jednak gonią.