Gusia, Sawiak - szkoda, że Was nie będzie, ale mam nadzieję, że innym razem sobie odbijemy
Undercover, jasne, że jesteś mile widziany
jesteś z naszego województwa, a ekipa Cię jeszcze nie zna ???????
a teraz pora na OGŁOSZENIA PARAFIALNE ciotki Róży
załatwiłam lokal !!! to po pierwsze...dzisiaj telefonicznie wstępnie zarezerwowałam stolik na 20 osób
menadżer lokalu to kumpel mojej koleżanki, a ja knajpkę też dosyć dobrze znam, więc mam nadzieję, ze nie będzie niespodzianek
w przyszłym tygodniu pójdę z nim pogadać osobiście, więc będę Was informować w miarę na bieżąco...
po drugie...muza...facet bardzo się ucieszył, że będzie to zlot fanów Gn'R, bo jak twierdzi, Gunsi są często puszczani w tym miejscu
możemy mieć zatem naszą muzykę....!!! najlepiej zgrać całą dyskografie na mp3, ale mam nadzieję, że tym się już ktoś inny zajmie
po trzecie...knajpka otwarta jest normalnie do drugiej w nocy, ale powiedział, że będą obsługiwać nas tak długo, dopóki coś będziemy zamawiać i nie zostaną nagle zaledwie trzy osoby...
reasumując, biznes się kręci, jest dobra zabawa - możemy siedzieć nawet do czwartej, piątej (przedstawiłam mu problem z pociągami itd., ale jeszcze osobiście z nim pogadam)
po czwarte....PIWO...cena 5 zł
facet mowil mi o jakichś zniżkach dla grupy i o dzbanach, ale wolę po doświadczeniach z Zaszytej podejść do tego z rezerwą
po piąte...w razie pytań piszcie na priv, gg, dzwońcie
JESZCZE RAZ ZAPRASZAMY !!!
widzę, że ekipa dosyć duża...mam nadzieję, że nie zostanie nas garstka...
wpisujcie się tutaj, bo ok. 10 kwietnia chciałabym podać jakąś konkretną liczbę zlotowiczów
jeszcze adres:
Klub Źródło ( ale czad
! mam duże "ź"
)
Katowice, Sobieskiego 27