Dobrze!Zasady sie nie zmieniły,mamy na wszystko 10 % rabatu przy barze,tylko trzeba mowic ze ze zlotu, przynajmniej do czasu az zostaniemy sami.Zaczynamy w salce na dole,wszyscy ktorzy przychodza w swoim zakresie a nie znaja miejsca, pytac przy barze i zostaniecie pokierowani.Przypominam ze w knajpce nie ma mozliwosci płacenia karta dlatego prosba o przygotowanie gotówki.Jak juz wiadomo knajpka,serwuje posiłki bezmiesne, w tym momencie nie wiem do której godzinki beda ciepłe posiłki,wiec jak ktos, zamierza jesc jakis wiekszy obiadek, najlepiej zapytac do ktorej mozna,tzn. ja to sprobuje jeszcze ustalic i dopisze.Muzyka nasza, na 100% po koło 22:00,ale jak bedzie mało gosci nie zwiazanych ze zlotem to moze i puscimy wczesniej.Knajpa ma Wifi, muzyke mozna puszczac z netu lub z pendrive(czy jak to sie tam pisze:)Po 22 zostanie znami jeden barman,50 zł kazda godzinka jego pracy,ale to chyba juz było pisane.No i cóz..jak ktos ma jakies pytanie to pytac, pisac, ja jeszcze ppstaram sie ustalic te ciepłe posiłki,ewentualnie do kórej mozna cos zjesc,a jak sobie przypominam,to do pozna chyba była dobra pizza.:)Aha, generalnie sale mamy od 17:00,ale jak ktos zawita wczesniej to tez przyjsc,powiedziec, nie siedziec gdzies na schodach czy tam co