Lady in Black, w porządku. Nikt nikogo nie zmusza, zwłaszcza jeśli dana osoba pojawi się na chwilę. Burdel robi się z innego powodu.
Na forum i poza forum zadeklarowało mi się wstępnie 18 osób. Znam głosy 5 osób. Dwie - o ile dobrze zrozumiałam Rudą i Lady in Black - nie głosowały. Osiem nie było na forum od momentu powstania ankiety (bo albo nie weszli albo nie mają konta). Nawet jeśli pozostałe osoby zagłosowały i się nie wypowiedziały, to mamy trzy takie osoby. Więc mamy 4 nadprogramowe głosy w ankiecie, które wprowadzają niepotrzebne zamieszanie. Ludzie, dorośnijcie. Nie dotyczy Was ten temat, to nie róbcie bałaganu.
Lady in Black i reszta - gdybyście chcieli kontakt, to piszcie PW, podam Wam numer telefonu
Post Merge: Września 10, 2014, 07:57:24 pm
Zrobiliśmy dzisiaj rezerwację na 8 osób (my, Zqyx, Canis, TheWlo, oj007a, Ruda, Bandziorchlast). Jeśli ktoś spoza tej grupy zrobił przelew i nie poinformował mnie, a kasa jeszcze nie doszła, to spokojnie - dostaniecie ją z powrotem na zlocie. Oczywiście każdy jest mile widziany, nawet jeśli się nie określił albo nie dał kasy na rezerwację
Widzimy się w piątek około 18 w Bramie 19-ście, czyli starej Zaszytej. Gdyby ktoś potrzebował odbioru z dworca, pomocy w znalezieniu knajpy, i tak dalej, to pisać śmiało, podam swój numer.