Autor Wątek: WRAZENIA  (Przeczytany 188826 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline artbledo

• Paradise City
  • Respect: +3
WRAZENIA
« Odpowiedź #495 dnia: Czerwca 19, 2006, 06:28:18 am »
0
Tak  ludzie  byli  niesamowici , wszsyscy  bez  wyjatku... Wszystich  widziałem  pierwszy  raz  a  atmosfera  była  taka  jakbyśmy  sie  znali  bardzo  długo ;) Andreyu    za  którym  stałem  cały  koncert  i  często  opierałem  sie  o  niego  podcas  skakania   i  co  dziwne  nie   miał  żadnych  pretensji,  widocznie  musiało  to  byc  dla  niego  przyjemnne  albo  był  bardzo  wyrozumiały  ( thanks ;) )  a  nawet   był  taki  moment  że  razem  skakaliśmy... kto  widział  Andreyu  i  mnie  ten  wie  jak  to  wygladało  poniewaz  trochę  róznimy  się  w  posturze ;)
bardzo   się  cieszę  że  mogłem  zobaczyć  Jałoszkę  bo  tak  niespodziewanie  pojawiła  się  na  forum  i  bardzo  mnie  się  podobały  jej  kokretne  teksty  a  jak  obiecała  zrobić  transparent  to  juz  jej  nie  dąłem  spokoju  tylko  czekałem  kiedy  sie  pojawi  na  forum  lub  gg ;)... swietny  jej  wyszedl ,  troche  sie  napracowala  i  w  nagrode  przez  pewien  moment  wszyscy  mogli  go  zobaczyc  na  telebimie  na  scenie i  jest  tez  na  zdjeciach  w  cgm...
Najbardziej  się  cieszę  że  poznałem  New  Rose,  bardzo  miła  dziewczyna  i  miała  dużo  sztucznych  róż ( super ;) ) ...  najmilsza  niespodzianka  to  taka  ze  była  ze  świetną  przyjaciółką  Iwonką  i  spędziliśmy  obok  siebie prawie  cały  koncert  i  supporty... bardzo  to  było  miłe  dla  mnie  i  bardzo  się  z  tego  cieszę  że  podczas  koncertu  Gn'R  poznałem  taką  dziewczynę  ;) ( ciepłe  pozdrowienia  dla  Ciebie  Misiu ;) )

W  ogóle  bardzo  było  sympatycznie  poznać  ludzi  z którymi  tak  fajnie  pisze  się  na  forum,  przygotowuje  do  koncertu ,  zobaczyć  twarze  ,  spojrzeć  w  oczy ,  pożartować ;) i  przede  wszystkim  byc  razem  na koncercie  naszego  najukochańszego  zespołu ... Pozdrawiam  wszystkich  bardzo ,  bardzo radośnie :D  i  już  nie  mogę  doczekać  się  następnego  razu ...
« Ostatnia zmiana: Czerwca 19, 2006, 06:30:32 am wysłana przez artbledo »
Gn'Ration ! 

Offline New Rose

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
    • http://
WRAZENIA
« Odpowiedź #496 dnia: Czerwca 19, 2006, 07:21:07 am »
0
Eeee jakie rozmowy?:D Ja mam slaba pamiec ogolnie ale Ciebie pamietam w sumie po ubiorze, fajny byl :)
Heheh... ja tam już swoje pamiętam! ;) A co do ubioru... chyba żółte trampki były najfajniejsze, szkoda, że po koncercie zrobiły się czarne jak święta ziemia :P
Wogóle przeraziłam się jak wróciłam do domu po koncercie - wyglądałam jak nieboskie stworzenie ;)

Najbardziej się cieszę że poznałem New Rose, bardzo miła dziewczyna i miała dużo sztucznych róż ( super wink1.gif
Thx wielkie, odbijam pałeczkę - też się cieszę - i oby do zobaczenia na woodstocku :)
A co do róż - to głupia historia - połowe pogubiłam, cześć nie zabrałam wogóle z domu (straszna gapa jestem - zresztą wygrały nerwy przedkoncertowe ;) ) i w dzikiej rozpaczy nakupowałam ich całe garście w Warszawie ;)
Zresztą potem porozdawałam jakimś kolesiom co siedzieli obok mnie - pozdrowienia i dla nich - mieli takie świetnie zdziwione miny ;)

Odpływa już ostatni statek stąd,
Nikt się potem nie zabierze, będzie lament i łamanie rąk.
Tak dzisiaj tu została zabita demokracja,
Jacyś ludzie wyrzucili ją do ubikacji...[

Offline lania

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +10
WRAZENIA
« Odpowiedź #497 dnia: Czerwca 19, 2006, 09:24:14 am »
0
a czy posiadacie taką samą pamiątkę po koncercie jak ja?
zanik głosu
tak się darłam na koncercie,że do teraz porozumiewam się szeptem hehe

Offline artbledo

• Paradise City
  • Respect: +3
WRAZENIA
« Odpowiedź #498 dnia: Czerwca 19, 2006, 09:35:11 am »
0
mnie  gardlo  boli,  kaszel,  dusi  mnie  troszeczke  a  jak  wszedlem  do  domu  po  powrocie  to  taki  dzwiek,  piszczenie  w  uchu, ale  juz  przeszlo  i  wszystko  slysze ...

ale  i  tak  zaraz  ide  na  rower  bo  musze  sie  wypocic   :P
« Ostatnia zmiana: Czerwca 19, 2006, 09:36:14 am wysłana przez artbledo »
Gn'Ration ! 

Offline Cyanide

• Welcome to the jungle
  • *
WRAZENIA
« Odpowiedź #499 dnia: Czerwca 19, 2006, 09:48:40 am »
0
Było niesamowicie, cudownie, pięknie  :rolleyes: !! Chciałabym pozdrowić wszystkich którzy tam byli (tj. jakieś 11 tys osób  :unsure: ), a głownie tych którzy stali ze mną pod samą sceną  :) Tyle lat czekania i wkońcu się udało  :D  A teraz pozwólcie że się tu trochę zadomowie...  :lol:  
[img]http://img86.imageshack.us/img86/4797/userbar79157ac6.gif\' border=\'0\' alt=\'grafika zapastowana przez użytkownika\' /]

Offline Viper

• Atittude
  • Respect: +1
WRAZENIA
« Odpowiedź #500 dnia: Czerwca 19, 2006, 10:30:39 am »
0
A prosze Cie bardzo :)

Mam ochote na chińskie :P

Offline STORM

• Welcome to the jungle
  • *
    • http://www.crushem.prv.pl
WRAZENIA
« Odpowiedź #501 dnia: Czerwca 19, 2006, 01:40:31 pm »
0
a czy posiadacie taką samą pamiątkę po koncercie jak ja?
zanik głosu
tak się darłam na koncercie,że do teraz porozumiewam się szeptem hehe
hehe i cały czas kołował mi się pod czachą refren z BETTER

Offline beti ROSE

• Patience
WRAZENIA
« Odpowiedź #502 dnia: Czerwca 19, 2006, 01:52:50 pm »
0
Słuchajcie może byśmy założyli oficjalny fan club Guns`ówi i poruszyli jakoś niebo i ziemię, aby moze znów Odyssey albo jakaś inna firma zorganizowały kolejny koncert. Bo od czwartku żyje jak w marazmie i nie potrafi myśleć o niczym innym, tylko o  tym żeby ich znowu posłuchać i zobaczyć na żywo.Dawna fascynacja wróciła ze zdwojoną siłą. Przez ten cały czas  nigdy o nich nie zapomniałam, przeprowadzając sie do Warszawy pierwszymi rzeczami jakie spakowałam, były płyty GNR i kocerty, ale od tamtej pory minęło dużo czasu. Oczywiście nie było takiego tygodnia, kiedy ich płyta nie była by wałkowana w moim domu, ale tera z nów zachowuję sie jak walnięta małolata. Nie potrafię skupić się na niczym innym.Co Wy a to? :D

Temat o fanclubie już jest.Poszukaj w przyklejonych w dziale Gn'R.Zły mod
« Ostatnia zmiana: Czerwca 19, 2006, 03:06:38 pm wysłana przez zqyx »

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
WRAZENIA
« Odpowiedź #503 dnia: Czerwca 19, 2006, 01:54:25 pm »
0
PRosze, mowmy o koncercie i wrazeniach o fan klubie jest inny temat

Offline Cyanide

• Welcome to the jungle
  • *
WRAZENIA
« Odpowiedź #504 dnia: Czerwca 19, 2006, 02:29:29 pm »
0
beti ROSE ja mam to samo  :)  Słucham Gunsów od zawsze, wychowałam się na ich muzyce, a jak się dowiedziałam o koncercie to byłam w 7 niebie (jak zresztą każdy tutaj  :D ). Teraz jestem już po, ale nie mogę myśleć o niczym innym, non stop Gunsi w winampie, wspomnienia, wspomnienia i jeszcze raz cudowne wspomnienia  :wub:  
[img]http://img86.imageshack.us/img86/4797/userbar79157ac6.gif\' border=\'0\' alt=\'grafika zapastowana przez użytkownika\' /]

Offline evell

• Welcome to the jungle
  • *
  • this I love
  • Respect: +7
WRAZENIA
« Odpowiedź #505 dnia: Czerwca 19, 2006, 02:35:35 pm »
0
[SIZE=14] ten koncert był niesamowity i kto tam nie był nie zrozumie    :D  :D  :D  proszę o foty z koncertu evell@buziaczek.pl

Są w dziale Galeria na forum.Zły mod
« Ostatnia zmiana: Czerwca 19, 2006, 03:04:59 pm wysłana przez zqyx »
Make Evell's dreams come true!!

Wszelkie glosy POŻĄDANE!!

http://bit.ly/1kotogm

Offline beti ROSE

• Patience
WRAZENIA
« Odpowiedź #506 dnia: Czerwca 19, 2006, 03:14:44 pm »
0
To jest cos niesamowitego!!!! Pamietam jak w 1988 roku miałam 10 lat i moja własna, osobista KOCHANA MAMA przywiozła mi z Warszawy bo wtedy jeszcze mieszkałam w małym miasteczku koło Kielc) cztery kasety, a jedna z nich była płyta AFD Guns`n`Roses i wtedy to wszystko się zaczęło. W tym roku mija 18 rok mojej fascynacji,.Pamietam jak wyprawialam sama w domu urodziny Axl`owi. Rozkładałam w całym pokoju na podłodze plakaty z nimi, rysowałam plakaty dla nich, chodziłam ubrana jak Axl. Czarne glany, białe wywinięte skarpety, czarna skóra, czerwona chusta na głowie i włosy do pasa.To jest kawał mojego życia. Wtedy koncert z ich udziałem był dla mnie marzeniem nie do spełnienia, a treraz jak już był to z jesdnej strony jest euforia, a z drugiej  żal że już jest po. I nigdy sobie nie wybacze tego, że nie  czekałam tam do upadłego i nie dostałam autografu Axl`a, bo taka okazja już się pewnie w moim życiu nie przytrafi.

Offline lucas

• Patience
WRAZENIA
« Odpowiedź #507 dnia: Czerwca 19, 2006, 03:32:33 pm »
0
Na stadion wszedłem z dziewczyną o 15.30.
nie chciałem wbijać się do sektora pod samą scenę właśnie ze względu na nią (nie jest fanka GNR, wziałem ją żeby nie być samemu), więc zajęliśmy miejsca przy barierce tego drugiego, wielkiego sektora. widok SUPER!!!

650North- całiem sympatyczni goście. chłopaki grali żywiołowo, osobiście żałuję że tak krótko. potem widziałem ich kręcących sie wśród publiki rozmawiających z ludźmi i rozdających płyty.
polskie suporty, spoko. ja akurat nie jestem ich wielkim fanem.
pozniej Sebastan Bach - byłem w SZOKU!!!!! ale ten koleś wymiata!! pierwszy raz w życiu go widziałem i słyszałem. jak machał tym mikrofonem, to myslałem, zę zaraz nim kogoś tam palnie w łeb. ostra jazda. na prawde rozruszał publikę i pokazał co to znaczy ostre rokowe granie.

potem oczekiwanie na GUNSÓW. gdy zaczęło brzmieć intro, poczułem lekkie podniecenie, a gdy usłyszałem SŁYNNE PYTANIE AXLA myslałem, zę eksploduje!!!!! to było coś niesamowitego. po prostu oszalalem. skakałem jak opętany śpiewając teksty z AXLEM. Axl po prostu był świetny, w doskonałej formie wokalnej. to fakt, że często uciekał ze sceny, no ale cóż młodziakiem on niestety już nie jest. Koncert bombowy, efekty, wybuchy. Axl fajnie zagadywał, widać było, że mu sie podobało. troche byłem zawiedziony ilością ludzi na koncercie. nie tak to sobie wyobrażałem. myślałem, ze nie będzie gdzie szpilki włożyć a tu takie luzy (oczywiście nie pod sceną) no ale i tak było ostro.
numer z FLAGA, po prostu nie wierzyłem. koncert dostarczył mi wielu niesamowitych wrażeń było to iście nieziemskie przeżycie. ciesze się że mogłem to przezyć. DZIĘKI AXL!!!!!!!
ain't it fun when you know that you're gonna die young

Offline kala

• Atittude
  • Fiction
  • Respect: +43
WRAZENIA
« Odpowiedź #508 dnia: Czerwca 19, 2006, 03:45:22 pm »
0
Również jestem pod wielkim wrażeniem.Moge z czystym sumieniem ze 650North bardzo fajnie grał.Kobranocka taka sobie nie obrazajac ich ale sadze ze stac ich na wiecej bo bylam na ich koncertach.Oddział Zamknięty był po prostu zaje...ty.Rozkrecil publike!!!!!! :D Sebastaian Bach po prostu bosko!!!!!!!!Spiewal piosenki z dawnego Skid Row i bardzo sie z tego powodu ucieszyłam!!Ma forme hehe.Bylam po prostu zaskoczona jak na odyssey przeczytalam 2 dni przed koncertem ze Bach bedzie normalnie zamurowalo mnie!!!!!No i zostało Guns N'Roses heheh.Wszyscy mowia ze wspaniale bylo jak Axl wzial Polsko flage i sie nia okryl nie powiem to byla piekna chwila i sama piszczalam na ten widok.Ale nie omijajcie takich scenek jak Izzy wszedl na scene normalnie zamurowalo mnie!!!!Darlam sie na cale gardlo z moja kolezanka hehe :lol:Tez wzruszylo mnie to jak Axl spiewal wraz z Sebastianem i jak sie przytulili hehe!!Aaaaaa i zapomniala byl napisac o pocalunku panow ze Oddzialu hehe po prostu uwielbiam ich!!!!!!Napisze jedno MYSLALAM ZE POJADE TAM I AXL ODWALI SWOJA ROBOTE I POJEDZIE A TAK NIE BYLO DAL Z SIEBIE WSZYSTKO I OKAZALO SIE ZE NOWY SKLAD JEST ROWNIEZ WSPANIALY JAK STARY POZDROWIENIA DLA AXLA,I JEGO FANOW NARKA!!
PS.Mysle ze jeszcze zagra w Polsce hehe!!!! :D
« Ostatnia zmiana: Listopada 30, 2006, 04:44:48 pm wysłana przez kala »

Offline Viper

• Atittude
  • Respect: +1
WRAZENIA
« Odpowiedź #509 dnia: Czerwca 19, 2006, 03:58:53 pm »
0
Ehh...fajnie sie czyta takie rzeczy, nie moge powiedzieć :) Moje wrażenia i tak pewnie większość zna więc.....:)

Mam ochote na chińskie :P