Ja dziś nie odwiedziłam innej strony niż o tematycie Gnr
Jak to dobrze, że nie tylko ja tak mam
Mój facet cały czas powtarza "A ty znowu ściągasz jakieś pliki z koncertu ? Przecież tam byłaś! "Ale co on może wiedzieć
Tak naprawdę, to muszę Wam się przyznać, że cały czas jestem jeszcze w szoku
Po pierwsze, nadal nie mogę uwierzyć, że widziałam i słyszałam Axla na żywo... ale jak się czeka na coś 17 lat, to potem trudno jest pojąć, że to nie był tylko sen
To był dla mnie magiczny wieczór, spełniło się największe marzenie mojej młodości, a nawet powiem więcej - rzeczywistość je przerosła, bo duet Axl-Sebastian to coś całkowicie niewyobrażalnego, po prostu kosmos
Po drugie - nie miałam pojęcia, że Gunsi, chociaż od tylu lat nie wydali nowej płyty i pozornie zostali całkowicie zapomniani, wciąz zdobywają nowych wiernych fanów
Czytając Wasze wypowiedzi, ogarnia mnie nostalgia, bo widzę samą siebie sprzed kilkunastu lat...ten sam entuzjazm, zapał, te same emocje... Mnie nie było dane być na koncercie GN'R w czasach mojej największej fascynacji nimi, Wam się to udało, szczęściarze
Dlatego, jeśli tylko jakikolwiek forumowy zlot dojdzie do skutku, to ja bardzo, bardzo chciałabym w nim uczestniczyć, o ile, oczywiście, obecność kogoś ciut starszego wiekiem - ale nie duchem
- nie będzie wam przeszkadzać