W pierwszej chwili nie mogłem uwierzyć,że padła taka propozycja, tak mi coś mignęło na tym forum, wchodzę i czytam,że o to małolat ma szans ba jakieś tam szanse grać z Velvet choć dla mnie to Guns N Roses tylko,że bez Axla.
W każdym razie, chłopak ma chody, zrobić sobie fotkę z Guns-ami to moje odwieczne i już pewnie nie doczekane marzenie.
Czytam, że małolat jest fanem Guns N Roses no spoko tą grupę już niedługo 4 letnie dzieci będą znać co oczywiście jest komplementem za twórczość GNR której chyba żaden zespół nie dokonał na taką skalę
Brzmi to mimo wszystko jak dobry dowcip i pewnie nic z tego nie wyjdzie bo jakoś nie wyobrażam sobie tego dzieciaka obok największych rockmanów i najbardziej męskich ludzi w muzyce.
Jednym słowem mam nadzieje,że ktoś tak wybitny dla mnie jak Slash i jego spółka nie pójdzie dalej jak na zasadzie "cześć w którą stronę idziesz bo ja w przeciwną"
Kurcze tak jak patrzę to ostatnim czasem gdy pewna Rihana czy jak ona się zwie, pod piosenką Rocstar zaczęła propagować Slasha to myślałem, że wywalę monitor do kibla, no co to się dzieje,żeby Slash zgadzał się takie besztanie swojego pseudonimu.
Slash jeśli to czytasz, odpuść sobie takie numery jesteś na tyle popularny, że nie musisz szukać kasy w takich anty gwiazdach, każda lepsza propozycja, ale nie takie coś stary proszę Cie, przecież ja Cie znam jak Ty zapity leżałeś na scenie i wycinałeś solówki, że 200 tyś fanów zamierało w bezdechu a Twój kompa Mat Sorum dawał takie czadu na perkusji, że o mało kolumny nie spadły z zawieszenia od uderzeń.
Szanuj się stary.