Ciekawe czy pojawi się tutaj forumowiczka...z Niemiec i czy znaleźli hotel?! Ktoś coś wie?!
Jestem
Nie wiem czy mam sie przypominac.Juz chyba nie trzeba ale jakby co to : Na stacji jak szliscie z Nata do Carrefura (czy jakos tak). Plakietka bardzo sie przydala. Zobaczylam ja i od razu wiedzialam do kogo sie udac
A pozniej mialam szczescie za wami stac;D Porownywanie Poznanskiego i Slaskiego dielaktu
hahah
Nie hotelu nie znalazlysmy bo nagle jak wyszlam z konceru za brama stala matka o ktorej nie wiedzialam ze tam jest :O (W dodatku nie chcialo jej sie schylic po kostke jak miala pod nogami
)
Jakos mame mi sie udalo przekonac,ze mam nocleg i wszystko bedzie dobrze (po czym zgubilam telefon). Doszlam z kolezanka na rynek i szukalam klubu ale jak znalazlam to wydawal mi sie zbyt pusty bo nikogo nie bylo widac:( i glupia nawet nie sprawdzilam czy jest otwarty
Bardzo zaluje
Ten klub byl slabo oznakowany moim zdaniem
To ty tez byles Bacstage ? Myslalam, ze mowilesm, ze liczba wejsciowek jest ograniczona i juz bylo wszystko wczesniej ustalone co dla kogo.
Przepraszam,ze was tam trzech szarpalam jak tylko zobaczylam Ashbe na Zlych psach a pozniej Rona jeszcze zanim bylo wiadomo,ze sie ma juz zaczac. I ogolnie jesli cie moze czyms tam wkurzylam
Milo bylo poznac. Troche tak malo ale bylo milo:D Pozdrawiam