Autor Wątek: Filmik z podziękowaniami dla Slasha.  (Przeczytany 34470 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline bricked

• Knockin On Heavens Door
  • Fuck. Oops!
  • Respect: +64
Odp: Filmik z podziękowaniami dla Slasha.
« Odpowiedź #90 dnia: Lutego 28, 2013, 09:30:09 pm »
+1
Erin - dokładnie o takie dokończenie zdania mi chodziło  :) cieszę się, że pomysł się spodobał :) a osoby, które wyślą filmik powinny być pokazane :) Slash zapewne dość naoglądał się swoich zdjęć i filmików z koncertów :) Ja bym dorzuciła foto flagi, żeby pokojarzyli koncert :lol: i na koniec "come back - we have pierogies! :D "

Offline bezia

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +54
« Odpowiedź #91 dnia: Lutego 28, 2013, 09:33:41 pm »
+1
Dobrze gada, polać jej! :)
Trzeba wysłać wiadomości do osób, które się zgłosiły, dać jakiś deadline do kiedy można wysyłać i zacząć pracę :) Również chętnie podejmę się montowania

Offline Erin60262

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +124
« Odpowiedź #92 dnia: Lutego 28, 2013, 10:24:36 pm »
0
podsumowując, jak ja to widzę:

- W czołówce coś z Poland - żeby było wiadomo, kto ich kocha :)
- Jedziemy z tekstem "Slash....That was.." (w tle np. jakieś lepsze ujęcie z flagą)
- Potem seria migawek z pojedynczymi osobami wypowiadającymi swoje epitety (trzeba byłoby się dogadać, żeby się nie powtarzały, ewentualnie każdy nagrywa kilka i się wybierze)
- Na końcu pierogi  :wub:

Wydaje mi się, że taka kompozycja będzie ok.

Offline Reno

• Atittude
  • I don't have Patience
  • Respect: +53
« Odpowiedź #93 dnia: Lutego 28, 2013, 10:27:36 pm »
0
No filmiku to wam nie nagram. Głos ok ale nie filmik. Nie mam takiego sprzętu. Poza tym będę się powtarzał ale robienie akcji i czekanie na ludzi przedłuży całą sprawę tak jak mówił cravenciak. Po trzecie słowo orgasm raczej nie pasuje do określenia koncertu więc jak dla mnie odpada. Po czwarte potwierdzam, że powinno być zaproszenie do Polski ale napisał bym to inaczej: Please come back to Poland - we have pierogies.

Zaprzedałem duszę gitarze. Gdybym teraz przestał na niej grać, nie byłoby dla mnie miejsca na świecie.
~ Slash

Offline Erin60262

• Reckless Life
  • **
« Odpowiedź #94 dnia: Lutego 28, 2013, 11:10:42 pm »
0
jeśli będzie taka konieczność to jestem w stanie złożyć to w movie makerze, fragment video w miarę dobrej jakości i nałożenie na to tekstu. Trudno cokolwiek sensownego zrobić bez zaangażowania ludzi, bo puszczenie Slashowi fragmentu jego własnego koncertu z nałożonymi zwykłymi podziękowaniami to raczej nic nadzwyczajnego... Orgasm to tylko przykład, każdy może powiedzieć to, co poczuł - a co kto poczuł to kwestia indywidualna :). Wspólnie możemy zadecydować później, co ewentualnie wyrzucić, a czego brakuje. To, co powyżej napisałam, to podsumowanie Waszych pomysłów - skoro mamy się za to szybko zabrać to warto mieć już teraz ogólny zarys.

I teraz - jeżeli zaakceptujecie taką formę:
a) trzeba nagłośnić sprawę na forum i może na facebooku - nie każdy, kto był na koncercie jest na forum,
b) potrzebne będą osoby, które będą przyjmować konkretne materiały i sklejać wszystko.

Offline Reno

• Atittude
  • I don't have Patience
« Odpowiedź #95 dnia: Lutego 28, 2013, 11:29:05 pm »
0
Erin, osoba która złoży to w całość już jest. Teraz należałoby założyć akcję  na facebooku to po pierwsze, zmobilizować ludzi by się do niej przyłączyli, zastanowić się na jakim podkładzie muzycznym będzie skonstruowany filmik i czekać aż ludzi będą nadsyłali materiały, a z tym może być ciężko. Wiem bo już jedna akcja była robiona i szła bardzo kiepsko. Ale może ta się uda. Ja w każdym bądź razie nie mam jak nakręcić filmiku na razie bo mam remont w domu, może uda mi się to za dwa do trzech tygodni zrobić.

Zaprzedałem duszę gitarze. Gdybym teraz przestał na niej grać, nie byłoby dla mnie miejsca na świecie.
~ Slash

Offline Laa

• Respect: +87
« Odpowiedź #96 dnia: Lutego 28, 2013, 11:31:18 pm »
0
Trzeba wysłać wiadomości do osób, które się zgłosiły, dać jakiś deadline do kiedy można wysyłać i zacząć pracę :) Również chętnie podejmę się montowania
Proponuję publicznie bo zapewne więcej osób chce wziąć udział.
"Z rzeczy które straciłem najbardziej brakuje mi mózgu" O.
"A teraz prędko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu!" J.

Offline Erin60262

• Reckless Life
  • **
« Odpowiedź #97 dnia: Lutego 28, 2013, 11:56:57 pm »
0
hmm, Reno, jeśli chodzi o podkład - skoro już wykorzystujemy motyw flagi to najsensowniej zostać przy 'Back from Cali'. Akcja na Fb - tu nie mam doświadczenia, event czy fanpage, ale rozsądnie byłoby się również skontaktować z adminką facebookowej strony http://www.facebook.com/SlashinSpodek?fref=ts (nie wiem pod jakim nickiem funkcjonuje tutaj, wiem że jest :)) - ma 650 osób, do których informacja zostałaby dostarczona, gdyby zgodziła się opublikować pomysł.
Samo kręcenie filmików - jeżeli mielibyśmy zostać przy obecnej koncepcji - nie wymaga szczególnych nakładów pracy; jak wspomniałam, w moim wyobrażeniu (mówcie, jeśli widzicie to inaczej!) byłyby to dosłownie migawki z jednym słowem.
Wawa mnie wzywa na weekend, nie wiem, czy pojawię się tu przed poniedziałkiem, więc jeśli macie inne pomysły to śmiało!  :)

Offline bricked

• Fuck. Oops!
  • Respect: +64
« Odpowiedź #98 dnia: Marca 01, 2013, 03:11:10 pm »
0
Back from Cali? Wszystkie filmiki na back from cali będziemy sklejać? Powitalny też był na back from cali :D ja bym dała instrumental czegoś z AL.
Co do promocji, jeśli już utworzycie wydarzenie na facebooku to ja udostępnie na swoim fanpage Guns N' Roses Poland - ponad 3.000 like ;)

Offline Disease

• Paradise City
  • Little Grace
  • Respect: +352
    • Fanpejdż.
« Odpowiedź #99 dnia: Marca 01, 2013, 03:40:45 pm »
0
Bardzo chętnie wezmę udział w takiej akcji, dajcie znać co i jak, reklama na fanpejdżu gwarantowana.. Co prawda tylko 400 like ale wierni ludzie :D

Offline cravenciak

• Newsman
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1425
« Odpowiedź #100 dnia: Marca 01, 2013, 05:56:14 pm »
0
Back From Cali odpada, co za duzo to niezdrowo.

Mam swój numer jeden jeśli chodzi o podkład, w ogóle mam wrażenie, że gotowy filmik doprowadzi wielu z Was do łez :)

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
« Odpowiedź #101 dnia: Marca 01, 2013, 06:10:27 pm »
+1
Na gje?:P

Offline cravenciak

• Newsman
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1425
« Odpowiedź #102 dnia: Marca 01, 2013, 06:11:20 pm »
+1
Aż tak obvious? :D Ale instrumental.

Offline schief

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +7
« Odpowiedź #103 dnia: Marca 02, 2013, 01:52:16 pm »
0
Ja jestem za i sie dopisuje.

Nie bede zarzucal nowych pomyslow i wersji, bo i tak jest z czego wybierac, zgadzam sie na wszystko i nagram co trzeba :)

ALE

zglaszam chec pomocy w prztlumaczeniu / sprawdzeniu / skorygowaniu gotowego textu w wersji ang. jesli potrzebna jest pomoc.
Everything was roses when we held on to the guns...

Offline Reno

• Atittude
  • I don't have Patience
« Odpowiedź #104 dnia: Marca 02, 2013, 01:56:10 pm »
0
Czyżby Jizz da Pitt?

~ Slash

Druga akcja na koncert Slasha?

Zaczęty przez Reno

Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 25641
Ostatnia wiadomość Grudnia 10, 2012, 04:00:07 pm
wysłana przez Reno