Póki co podaję luźno, tylko dla forumowej społeczności:
- podkładem będzie Gotten w wersji instrumentalnej
- na filmik będą się składać:
a) zdjęcia z koncertu (a także sprzed i po)
b) nagrania* wideo od osób chcących "zagrać" w filmikuc) moja inwencja
- film będzie miał charakter nostalgiczny, tzw. wyciskacz łez. Chcę wzruszyć tych, którzy byli na koncercie i jednocześnie podziękować muzykom i zachęcić ich do ponownego przyjazdu.
*Na temat nagrań wideo:Cała idea polega na tym, aby nagrać (można telefonem, byle nie ziemniakiem czy inną cegłą lub żelazkiem...) siebie/kogoś (można wysłać więcej niż jedno wideo) wypowiadającego
jeden przymiotnik po angielsku. Filmik zacznie się czymś w stylu zwrócenia się do zespołu, np. "Slash, Myles, Todd, Brent, Frankie - your concert in Poland was... - i tutaj wchodzą Wasze nagrania, które będą się szybko zmieniać (oczekuję więc plików nie dłuższych niż 2 sekundy). To tak pokrótce, więcej szczegółów w swoim czasie.
Wasze nagrania (nie koncertu, a przymiotników
) oraz zdjęcia (przed, w trakcie i po koncercie - liczę na dużo uśmiechniętych ludzi) możecie wysyłać na
slasharmypl@yahoo.com - zapraszam do udziału, filmik powinien wyjść fantastycznie.
WAŻNE: Nie chcę, aby się słowa powtarzały, więc na bieżąco będę aktualizował listę użytych już przymiotników, ale przed wysłaniem do mnie plików proszę o "zaklepanie" sobie słowa tutaj na forum. Na zasadzie:
1.
unforgettable - cravenciak
2.