Ankieta

Jaki bilet kupujesz na koncert w Rybniku ?

99 zł - płyta
14 (7%)
199 zł - płyta
22 (11%)
250 zł - Golden Circle (płyta)
143 (71.5%)
270 zł - trybuny
9 (4.5%)
690 zł - VIP
3 (1.5%)
nie idę na koncert
9 (4.5%)

Głosów w sumie: 194

Głosowanie skończone: Lipca 10, 2012, 10:40:46 pm

Autor Wątek: Jaki bilet kupujesz na koncert w Rybniku ?  (Przeczytany 98924 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Nieuchwytny

• Atittude
  • Respect: +60
    • lans.fm
Odp: Jaki bilet kupujesz na koncert w Rybniku ?
« Odpowiedź #135 dnia: Lutego 21, 2012, 10:15:14 pm »
0
Daruj, ale to już nie jest mój problem   ;) Nie tylko pracowałam, ale pracuję cały czas, ponieważ muszę. Mam w tym roku maturę, a zdarza mi się wychodzić do roboty jeszcze przed szkołą i zaraz po niej, a jeszcze daję radę się uczyć i zrobić kilka innych rzeczy. Tak więc Nieuchwytny nie czaruj mnie tutaj :P

to było tylko takie założeie bo według ciebie zawsze to jest możliwe, a może jednak nie? :)

Offline Rocket Michelle

• Patience
  • Respect: 0
« Odpowiedź #136 dnia: Lutego 21, 2012, 10:31:24 pm »
0
Co w takim razie tak bardzo Cię zajmuje?
It's kinda hard to explain to the average person, why we risk breaking all our bones but, you know what... That's what makes our sport so bad ass.

Offline Gnatek

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #137 dnia: Lutego 21, 2012, 11:22:25 pm »
0
Dziewczyna bardzo dobrze napisała. Co do zdolności empatii - czy Wy oczekujecie, że będziemy cytować każdy post i użalali się nad tym, że ktoś nie kupił biletu? No chyba nie...

co w przypadku jak ktoś nie ma czasu?  ;)

No to chyba nie ma też czasu żeby jechać na koncert, więc w czym problem?

250 można spokojnie zarobić w maksymalnie 2 weekendy, a przy bardzo dobrych obrotach nawet w 1. Przykład - wkręcasz się na wesele jako kelner, przychodzisz do knajpy na 10 rano, kończysz o 6 następnego dnia, daje to przepracowane 20 godzin, 1h=10 PLN, 20h=200 PLN, sam tak pracowałem. W kolejny weekend możesz to powtórzyć, tak więc w 2 weekendy zarabiasz 400 PLN, kupujesz bilet na Golden Circle za 250 zł, opłacasz sobie przejazd i starczy Ci jeszcze na piwo i kiełbaskę na koncercie.

Nie masz 18 lat, bardzo mi przykro... Albo obdzwaniasz dziadków, wujków, chrzestnych, męczysz rodziców o $ i liczysz na to, że zgodzą się na Twój samodzielny wyjazd, no albo trzeba po prostu poczekać aż trochę podrośniesz. Takie uroki bycia niepełnoletnim.

Offline Nadja De Mormynt

• Patience
  • Respect: +1
« Odpowiedź #138 dnia: Lutego 21, 2012, 11:39:08 pm »
0
maturzystko - a wyobraź sobie że ja nawet jeśli odłożyłam kasę i miałam ją na bilet to w urodziny Axla umarła moja babka (nie nie współczujcie mi to był najgorszy człowiek na tym świecie jakiego poznałam w świecie) nagle musimy się na hura przeprowadzić - czyli remont dotychczasowego mieszkania muszę przeprowadzić w expresowym tempie - kasa - zapłacić rachunki podwójne za to i za to drugie mieszkanie plus to że na drugim mieszkaniu popsuło się ogrzewanie i będziemy musieli zapłacić kolejny miesiąc wynajmu bo tam nie da się mieszkać - już dawno temu jadę na debecie i gdyby nie magiczne źródełko do którego mam szczęście dostęp, a w ogóle nie powinnam zakłócać jego biegu byłabym totalnie w dupie z biletem więc super - hero - maturzystko wrzuć na luz bo czasem pewnych rzeczy nie przeskoczysz i na prawdę nie musisz okazywać pogardy mniej zorganizowanym czy innym "ofiarom losu"

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #139 dnia: Lutego 21, 2012, 11:51:50 pm »
0
ło matko  :???:

Offline Gnatek

• Atittude
« Odpowiedź #140 dnia: Lutego 22, 2012, 08:32:35 am »
0
więc super - hero - maturzystko wrzuć na luz bo czasem pewnych rzeczy nie przeskoczysz i na prawdę nie musisz okazywać pogardy mniej zorganizowanym czy innym "ofiarom losu"

Masz chujową sytuację, współczuję, ale kto tu komu teraz okazuje pogardę?

Offline Nieuchwytny

• Atittude
  • Respect: +60
    • lans.fm
« Odpowiedź #141 dnia: Lutego 22, 2012, 08:40:13 am »
0
lol, gdzie ja napisałem że tu chodzi o wiek i dlaczego jeśli nie mam czasu jutro iśc do sklepu to pojutrze tez do niego nie pójde? to było tylko takie założenie bo niektróe osoby mają czasem naprawdę napięty grafik przez np. tylko 2 miesiące z przyczyn losowych i zwyczajnie się nie da. to było raczej skierowane do osoby która uważa że wszystko jest możliwe niż pokazanie sytuacji realnej osoby.

Offline Gnatek

• Atittude
« Odpowiedź #142 dnia: Lutego 22, 2012, 08:59:50 am »
0
To a propos wieku nie odnosiło się do Ciebie. Po prostu mój wywód.

Może ja mam trochę inne spojrzenie na świat, ale strasznie, ale to strasznie nie lubię, jak ludzie się nad sobą użalają z błahych powodów (koncert w sumie jest błahy), a już szczególnie jak ktoś robi to na forum internetowym. Czy jeżeli zacytuję post i napiszę "współczuję Ci, będzie dobrze, za tydzień bilety na pewno jeszcze będą, a Axl za rok znowu przyjedzie do Polski" i nie zrobię nic ponadto to dana persona poczuje się lepiej?

No ale koniec offtopu.

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
« Odpowiedź #143 dnia: Lutego 22, 2012, 09:53:03 am »
+1
Bez urazy ale ten temat to chyba jaki bilet kupuje a nie jakiego biletu nie kupuje.

Offline gozdek

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +44
    • http://www.gozdek.pl
« Odpowiedź #144 dnia: Lutego 22, 2012, 09:55:39 am »
0
yo,

wczoraj dopiero dostalem list...
w srodku 4 x GC :)

Offline pompon

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +313
« Odpowiedź #145 dnia: Lutego 22, 2012, 10:03:51 am »
0
ludziska- zasłaniajcie w photoshopie albo paincie te kody z numerami biletu.
Podrobić taki bilet dzięki takiej rozdzielczości nie jest problemem,
a ostrożności nigdy za wiele.

W 2004 kiedy bilety było łatwo podrabiać organizator odyssey (dzisiaj livenation)
ostro przeczesywało przed bramkami. Dzisiaj się od tego odchodzi, bo coraz trudniej podrobić bilet,
ale nie masz nigdy pewności czy bilety nie będą skanowane (a w takim wypadku jak ktoś dobrze podrobi Twój bilet i przyjdzie przed Tobą, to Ty już nie wejdziesz i możesz sam być zatrzymany do wyjaśnienia)

Offline gozdek

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +44
    • http://www.gozdek.pl
« Odpowiedź #146 dnia: Lutego 22, 2012, 10:12:46 am »
0
Spoko :) jesli chodzi o kody kreskowe to sie w temacie troche orientuje i to nie takie proste aby na podstawie samych numerkow go odtworzyc :) zwlaszcza gdy oryginalny kod jest marnej jakosci...
w skrocie: na podstawie tego samego ciagu znakow mozesz miec zylion roznych kodow kreskowych, zalezy jakiego "algorytmu" do tworzenia kodu uzyjesz...

BTW powodzenia z flaga w Rybniku :) akcje z Legii widzialem na zywo :)

sorry za OT

pozdr,
gozdek

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #147 dnia: Lutego 22, 2012, 10:59:37 am »
0
Uprzejmie proszę o trzymanie się tematu oraz o nie poruszanie kwestii osobistych w tym temacie.
Jest milion tematów czy też są prywatne wiadomości aby załatwiać niektóre sprawy.

Offline Nydidhe

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: +6
    • Last.fm
« Odpowiedź #148 dnia: Lutego 22, 2012, 11:12:18 am »
0
Koncert nie był pewny, więc trudno odkładac pieniądze na coś o czym był szum przez 3 tygodnie, a o czym już nie mówiono przez następny miesiąc. Ja prawie straciłam nadzieję, że koncert się odbędzie.
Jak na studenta przystało kombinowałam z pożyczkami, uprosiłam siostrę coby mi kupiła bilet, a ja jej oddałam ze stypendium ;)
Pracowac można, ale jak ktoś studiuje to jest ciężko, przynajmniej tak jest w moim przypadku. Zajęcia mam rozłożone po całym dniu, a jest tyle nauki, że trudno znaleźc te 4h dziennie na jakąkolwiek pracę. Warto postawic się w sytuacji każdego, a nie tylko myślec "skoro ja nie mam problemu z zapracowaniem/odłożeniem pieniążków to czemu inni mają? ;)

btw. matura to bzdura, w porównaniu z sesją to nic ;p Wiem bo przez to przeszłam.

Oj, przepraszam za offtop, już siedzę cicho, nie zauważyłam posta powyżej^
« Ostatnia zmiana: Lutego 22, 2012, 11:14:44 am wysłana przez Nydidhe »

Offline Rash

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +30
« Odpowiedź #149 dnia: Lutego 22, 2012, 09:36:52 pm »
0
z tego co widze to chyba bilety zammowione roznia sie odrobine od tych kupionych na miejscu czy tak jest?

Koncert w Rybniku - nasze oczekiwania

Zaczęty przez Zqyx

Odpowiedzi: 53
Wyświetleń: 22490
Ostatnia wiadomość Lipca 13, 2012, 11:30:32 pm
wysłana przez Aga0305