Ok, pojawiła się opcja kupna płyty poprzez Amazon. Tu przy zamówieniach powyżej 25 funtów odpadają koszty przesyłki i wychodzi na to, że średnio jeden egzemplarz płyty będzie kosztował w przeliczeniu na zł ok 64 zł + koszt przesyłki i koperty ode mnie do Was.
Wstępnie zamówiłem 5 egzemplarzy. Jak ktoś się wykruszy, ktoś dojdzie to nie będzie problemu. Póki co nikt z piszących w tym temacie nie jest zobowiązany do kupna fanpacka.
Czasu na ostateczną decyzję trochę jeszcze jest, ale najpóźniej 15 marca chcę wiedzieć już na pewno kto bierze.
Do 15 marca wszyscy zainteresowani niech się wpiszą w tym temacie z jednoznaczną deklaracją, że biorą. Jak ktoś nie bierze, nie interesuje go to ma tysiąc innych tematów, w których może spamować, a od tego won
Cena jest orientacyjna, na dziś. Nie wiem,, jaki kurs funta będzie w maju, gdy mi pobiorą kasę z konta. Miejcie to na uwadze.
UaktualnienienieJak się okazuje na Classic Rocku nie biorą kasy za przesyłkę, ale samo czasopismo w porównaniu z tym z Amazonu kosztuje jakieś 3 funty więcej, z tym, że rzekomo jest gwarancja, że dostanie się miesiąc przed premierą. Na Amazonie płyta wysyłana jest w dniu premiery.
I teraz pytanie do zainteresowanych, czy chcecie mieć szybciej i drożej, czy później i taniej. Dajcie znać w tym temacie.
3 funty to jakieś 15 zł, więc dla jednego to nic, a inny powie, że jak ma być stratny o 3 piwa, to woli poczekać
, dlatego decyzja należy do Was.