Zamówienie na 10 fanpacków już w realizacji. 9 fanpacków dla Was i 1 dla osoby, która pierwsza przebudzi się ze snu zimowego i zdecyduje, że jednak też chce
Czy będzie kolejne zamówienie? To już zależy od tego, czy będzie zapotrzebowanie na kolejne fanpacki. Według tego, co napisali mi na amazonie przesyłka dotrze do mnie 19-20 września. Wcześniej, czyli pewnie koło 15 września zabiorą mi kasę z konta, więc super by było, gdyby wszyscy do tego czasu zapłacili, inaczej nie dostaniecie fanpacka
Jakby ktoś był zainteresowany szczegółami zamówienia:
" Item(s) Subtotal: £116.60
Postage & Packing: £3.50
-----
Total Before VAT: £120.10
VAT: £27.60
Total: £147.70
Items Ordered Price £14.34
10 of: CLASSIC ROCK PRESENTS: World on Fire
By: Slash featuring Myles Kennedy and the co-conspirators
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
Cena między czasem zamówienia, a czasem wysyłki może spaść, bo mamy tak zwaną gwarancję ceny minimalnej, ale nie liczyłbym na jakieś znaczące obniżki. Orientacyjnie fanpack kosztuje dziś 76,21 zł ( + koszt przesyłki w Polsce ), ale z karty pobiorą mi kasę dopiero w momencie wysyłki i wtedy będę mógł powiedzieć konkretnie, czy cena spadła, czy wzrosła.
Jeśli ktoś bardzo chce, to mogę już teraz podać na priv numer konta, ale nie jestem w stanie przyspieszyć wysyłki
Myślę, że po prostu, dla porządku, lepiej dziś ustalić, żebyście zdążyli nazbierać, gdyby coś
W razie, gdyby jeszcze jakieś osoby chciały zamówić fanpacka, a nie zapisały się wcześniej, to również jest taka możliwość, z tym, że również wolałbym, żeby to było co najmniej kilka osób, bo wtedy koszty przesyłki są odpowiednio rozłożone. Drugie zamówienie, jeśli będzie taka potrzeba - pójdzie pod koniec sierpnia, no chyba, że chcielibyście, żeby poszło wczesniej i będziecie mocno naciskać
, ale generalnie chciałbym, żeby każdy miał szansę zamówić.
Przypominam, że zamówiłem 10 fanpacków, a zamówień jest 9, więc jednego można sobie od razu "zaklepać". Czemu tak zrobiłem? Z doświadczenia wiem, że zwykle ktoś "zamarudzi", nie ma go w necie, na forum itd., a potem "wychodzi z gawry" i mówi, że nic nie wiedział, więc... może w jakiś sposób uda się uniknąć tego typu sytuacji.
Jakieś pytania?