Zdaję sobie sprawę, że niektórzy na forum, a może i spoza forum
, chcieliby kupić fanpacka, ale niekoniecznie mają kartę kredytową, więc raz do roku, czy tam na dwa lata, mogę zrobić dobry uczynek i pozbierać Wasze zamówienia, żeby zrobić większe zamówienie i tym samym podzielić koszt przesyłki na więcej osób, co na pewno wyjdzie lepiej, niż gdyby każdy zamawiał indywidualnie.
Płyta wychodzi jakoś we wrześniu, tak? No to powiedzmy, że zamówienia zbieram do końca sierpnia. Potem do 7 września czekam na wpłatę połowy pieniędzy, wysyłam zamówienie i jak dostanę fanpacki to rozsyłam do Was, po czym dostaję od Was drugą część kasy. Myślę, że system sensowny, przejrzysty. Całkowity koszt przypadający na jedną osobę będę mógł oszacować dopiero przy złożeniu zamówienia, bo będzie zależał od liczby wpłacających, ale myślę,że co do określenia "połowa sumy" nie będzie problemów się dogadać, bo przecież każdy szanujący się fan Slasha chce fanpacka, nie?
:p
Szczegóły
http://www.amazon.co.uk/CLASSIC-ROCK-PRESENTS-World-Fire/dp/B00KLA0XGU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1402300188&sr=8-1&keywords=slash ( Zgodnie z sugestią Garfielda, po przeprowadzeniu symulacji wyszło na to, że bardziej opłacalny jest Amazon, więc zmieniłem linka )
Możliwe, że czegoś nie zrozumiałem, nie zauważyłem, bo od powrotu do Polski spadają na mnie wszystkie możliwe choroby
, więc jak coś poprawiajcie, pytajcie itd.
Jedyną obowiązującą listą zamawiających będzie lista z tego tematu.
Howgh!
Lista:
1. Sanokhs
2. Disease (odbiór osobisty)
3. xRuda
4. Śpiochu
5. oj007a
6. Garfield
7. Duffinka
8. Pompon
9. voyteq
10. cravenciak