Yo
Zdjęcia możecie przesyłać (załączniki są fuj, więc najlepiej uploadujcie fotografie na tinypic.com lub inny hosting, a w wiadomości po prostu dajcie link do niej) na adres
SlashArmyPL@yahoo.com.Kilka spraw technicznych
1. Zdjęcia róbcie
poziomo, innych nie użyję w filmiku.
2. Fotografie zrobione leciwymi komórkami i kamerkami internetowymi nie są mile widziane.
3. Forma jest dowolna, możecie być Wy, Wasza gitara, Wasz pies lub widok z okna - warunek jest jeden, na pierwszym planie kartka (lub pulpit) z
ustaloną wcześniej grafiką.
4. Kartka nie może być mniejsza niż A4.
O filmiku
1. Jako podkład wybrałem Back From Cali (choć może się to zmienić, jeżeli koncepcja nie wypali).
2. Video będzie swoistą reklamą Polski, mam dużo materiałów promocyjnych naszego kraju, które wykorzystam.
3. Filmik opierać się będzie przede wszystkim na synchronizacji obrazu z dźwiękiem, zdjęcia będą pojawiać się w taktach piosenki, które są rytmiczne. Samo intro to miejsce dla około 20 fotografii (mam nadzieję, że ze 100 uda się zebrać), więc jeżeli chcecie mieć na kartce osobiste przesłanie do Slasha i zespołu, raczej wątpię, że zdążą je przeczytać, bo zdjęcia zmieniać się będą dosyć szybko. Wszystko to po to, aby wywołać poczucie "ilości" i zaangażowania Polaków w sprowadzenie Konspiratorów do naszego kraju.
4. Fotografie i materiały, o których wspomniałem, będą się przeplatać z pro-shotami z koncertów zespołu.
To by było na tyle, nie jestem w stanie powiedzieć ile mi to zajmie, ale trochę czasu na pewno.