Zqyx nie wiem czy na koordynatora się nadaję ale spróbuję. Najwyżej będę prosił kogoś o pomoc. Na początek może podsumujemy to co na razie udało nam się ustalić.
Ad 1. Pierwszym pomysłem jest stworzenie petycji do Slasha, Duff'a, ich managerów czy też do agencji, które zajmują się robieniem koncertów. Zauważyłem, że jest parę głosów na tak i parę na nie. Cóż uważam, że sami jako my nie zorganizujemy koncertu i musimy mieć jakąś agencję, która ten koncert zorganizuje. Na początek proponował bym by parę osób zajęło się przygotowaniem takiego pisma i wspólnie wybierzemy najlepsze. Termin składania powiedzmy dwa tygodnie od dzisiaj.
Ad 2. Filmik uważam, za super pomysł. Jestem za i chciałbym by to się udało. Może ustalimy jakiej rozdzielczości mają być zdjęcia i jakiej jakości. Czy mogą być to zdjęcia grupowe czy tylko pojedyncze osoby. Canis_Luna, cravenciak może pogadajcie ze sobą i niech każdy pokaże próbkę swoich możliwości. Potem wybierzemy wykonawcę.
Ad 3. Ustalmy może listę osób, które chcą by to wydarzenie jakim może być koncert Slasha i Loaded w Polsce się odbyło. Wtedy będziemy mieli wstępną orientację na jaki odzew możemy liczyć.
Na razie zdziwiłem się, że tyle osób chce się w to włączyć. Dziękuję wam i mam nadzieję, że wspólnie uda nam się coś zdziałać.