Po kilku dniach bez weny twórczej wreszcie wzięłam się i napisałam petycję, którą zaoferowałam się wykonać. Sądzicie, że coś takiego przejdzie czy poprawić?
Szanowni Państwo,
Legendarny gitarzysta Saul ‘Slash’ Hudson jeszcze nigdy nie miał okazji zawitać do naszego kraju. I chociaż już raz był zaproszony to niestety z przyczyn niezależnych od organizatora koncert nie mógł się odbyć.
W związku z trwającą trasą koncertową promującą najnowszy album gitarzysty, a także planowanymi występami, forum NighTrain Station (
www.gunsnroses.com.pl) - w imieniu wszystkich polskich fanów apeluje o zorganizowanie koncertu gitarzysty w naszym kraju.
Slash z całą pewnością jest dla polskich fanów ważną ikoną światowego rocka. Świadczy o tym status nowo wydanej płyty pt.: Apocalyptic Love, która już miesiąc po polskiej premierze rozeszła się w nakładzie powyżej 10 000 albumów, a co za ty idzie otrzymała status Złotej Płyty. Jego pierwszy album wypadł nie gorzej na tle albumów z całego świata.
Jako że są Państwo specjalistami w zakresie organizowania koncertów i macie Państwo olbrzymie doświadczenie mamy nadzieję, że możemy liczyć na Państwa inicjatywę i rozpoczęcie rozmów z przedstawicielami gitarzysty w sprawie organizacji występu w Polsce. Forum NighTrain Station z chęcią pomoże w promowaniu pierwszego polskiego koncertu Slasha. Mamy nadzieję na nawiązanie współpracy w celu wspólnej promocji koncertu oraz wydawnictw zespołu.
Pozdrawiamy i liczymy na pozytywne rozpatrzenie naszej petycji.