Przy okazji to taka moja odpowiedź na
Ja to zawsze się zastanawiam dlaczego taka piękna i sławna kobieta, wzięła sobie za chłopaka Axla, który raczej do najgrzeczniejszych facetów nie należał. [...] Dlaczego, czy w ich życiu brakowało adrenaliny czy co?
Czy tylko mnie nie śmieszą zabawy tych dziewczyn z filmiku?
Właśnie może dlatego, jak to dobrze shiris napisała, Stephanie brakowało jej adrenaliny i czegość nowego, a to wszystko dał jej właśnie Axl.
To tak ma marginesie a co do samej Stephanie bardzo polubiłam ją po obejrzeniu Making offów, rozczuliła mnie scena w której Axl drży z zimna a przy nim tuli się Stephanie pod ręcznikiem
Taki męski a zarazem niewinny Axl, i oboje patrzą na siebie z miłością. Właśnie ta miłość w oczach Stephanie tak mi się podoba, brakowało mi jej np. u Erin.
Tak poza tym znalazłam fragment gdzie Stephanie mówi o tym, że nigdy z Axlem się nie bili/kłócili (mój angielski nie jest świetny). Myślicie, że blefuje? Przecież przez to się rozpadł ich związek, chyba że mówiła to zanim się nad nią znęcał.
https://www.youtube.com/watch?v=Th0WeJq9kLY#t=6mChyba dlatego że tak bardzo przypomina mi Robin z How I met your mother darzę ją sympatią