Autor Wątek: Stephanie Seymour  (Przeczytany 104885 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline whatashame

• Paradise City
  • Respect: +267
Odp: Stephanie Seymour
« Odpowiedź #105 dnia: Grudnia 10, 2011, 12:01:47 pm »
0
Stephanie wydaje sie byc teraz bardzo spokojna babką. Raczej by nie wytrzymala przy Axlu :P
GNR fan since 1993
#REUNION - AMERICAN HYPOCRISY TOUR 16

KAŻDY news czytam, prawie żadnego newsa nie komentuje, KAŻDY news doceniam, za KAŻDY news dziękuje,

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline impresja

• Patience
  • Respect: +1
« Odpowiedź #107 dnia: Grudnia 27, 2011, 05:49:08 pm »
0
na tych zdjęciach wygląda pięknie, promienieje. Coś nie tak z jej pupą, ale wiadomo, trochę lat już ma ; ) Ogólnie ma wciąż bardzo ładną figurę, widać, że dba o siebie.

będąc w jej wieku, chciałabym tak wyglądac.

Offline whatashame

• Paradise City
  • Respect: +267
« Odpowiedź #108 dnia: Stycznia 06, 2012, 09:09:11 pm »
0
na tej stronie są pogrupowane zdjecia Stephanie z jej roznych public appearance.
z lat 91 - 93 pojawia sie z Axlem. jest wiele zdjec ktore juz znamy, ale poraz pierwszy są podatowane,   a takze jest wiele nowych zdjec z wypadów z Axlem ktore juz znamy
niestety nie da sie sciagac zdjec :( a szkoda bo chcialbym miec na twardym dysku pogrupowane te zdjecia, mam fiola na pkt grupowani a zdjec

http://www.stephanie-seymour.de/__index.php?page=6&pgID=publicA
GNR fan since 1993
#REUNION - AMERICAN HYPOCRISY TOUR 16

KAŻDY news czytam, prawie żadnego newsa nie komentuje, KAŻDY news doceniam, za KAŻDY news dziękuje,

Offline charlie_cherry

• Reckless Life
  • **
  • Respect: +39
    • http://gnrobr.w.interia.pl
« Odpowiedź #109 dnia: Stycznia 06, 2012, 10:09:33 pm »
0
Zawsze możesz użyć klawisza "Print Screen" :)

Offline adusia9223

• Paradise City
  • Respect: +41
« Odpowiedź #110 dnia: Lipca 13, 2012, 12:04:05 pm »
0
wicie co.. moim zdaniem wcale ona taka piękna nie była.. na pierwszy rzut oka owszem,... ale poza tym miała diabelnie kośccistą twarz... :)

Offline Veronika654

• Paradise City
  • Every Girl is a Riot Grrrl!
  • Respect: +96
« Odpowiedź #111 dnia: Lipca 13, 2012, 12:09:14 pm »
0
Właśnie, strasznie kanciasta taka. Erin była ładniejsza jak dla mnie :D
Lubię Zqyxa, Duffa, Alice Cooper i moje studia :wub:

Offline adusia9223

• Paradise City
« Odpowiedź #112 dnia: Lipca 13, 2012, 12:35:57 pm »
0
Właśnie, strasznie kanciasta taka. Erin była ładniejsza jak dla mnie :D
rękami i nogami się pod tym podpisuje :D

Offline nada.jonna

• Paradise City
  • Respect: +169
« Odpowiedź #113 dnia: Października 08, 2012, 02:33:26 pm »
0
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=MfEzT37TBaM" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=MfEzT37TBaM</a>

Przy okazji to taka moja odpowiedź na
Ja to zawsze się zastanawiam dlaczego taka piękna i sławna kobieta, wzięła sobie za chłopaka Axla, który raczej do najgrzeczniejszych facetów nie należał. [...] Dlaczego, czy w ich życiu brakowało adrenaliny czy co?

Czy tylko mnie nie śmieszą zabawy tych dziewczyn z filmiku? :D  Właśnie może dlatego, jak to dobrze shiris napisała, Stephanie brakowało jej adrenaliny i czegość nowego, a to wszystko dał jej właśnie Axl.

To tak ma marginesie a co do samej Stephanie bardzo polubiłam ją po obejrzeniu Making offów, rozczuliła mnie scena w której Axl drży z zimna a przy nim tuli się Stephanie pod ręcznikiem :) Taki męski a zarazem niewinny Axl, i oboje patrzą na siebie z miłością. Właśnie ta miłość w oczach Stephanie tak mi się podoba, brakowało mi jej np. u Erin.
Tak poza tym znalazłam fragment gdzie Stephanie mówi o tym, że nigdy z Axlem się nie bili/kłócili (mój angielski nie jest świetny). Myślicie, że blefuje? Przecież przez to się rozpadł ich związek, chyba że mówiła to zanim się nad nią znęcał.
https://www.youtube.com/watch?v=Th0WeJq9kLY#t=6m
Chyba dlatego że tak bardzo przypomina mi Robin z How I met your mother darzę ją sympatią :)
« Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2012, 09:38:14 pm wysłana przez nada.jonna »

Offline adusia9223

• Paradise City
« Odpowiedź #114 dnia: Listopada 12, 2012, 05:24:44 pm »
0
no dobra to czemu skoro Stefka była takim aniołem zakochanym w Axl -u to czemu za niego nie wyszła jeśli go tak bardzo kochała...? czemu nie chciała mieć z nim dzieci....? chociaż on bardzo chciał.... ja mam na to tylko jedną odpowiedz-  bała się go!  :) widziała co robił ze swoją poprzedniczką i tyle... obawiała się ze z nią zrobi to samo. :)  a jeśli  w związku jedna osoba boi się drugiej to ciężko nazwać to miłością :) oboje potrzebowali jakiegoś przytuliska- ona po rozwodzie on po rozstaniu i tak dwa trochę poszarpane okręty się spotkały:) Axl też widać ze coś się po Erin nauczył bo juz Stefani nie okazywał agresji :) poza tym jeśli Stefka na prawdę wywlokła na światło dzienne to ze Axl bił Erin to już jest dla mnie zwyczajne szmaciarstwo... co jej do tego!  sory ale dla mnie to tak własnie wyglada... co do inteligencji - nigdy aniz jedna ani z drugą nie zamieniłam słowa wiec tu nic nie moge powiedzieć a wszystko to co napisłam to moja mała spekulacja, tylko tak wszyscy moze\my o tym rozmawiać, bo prawde zna tylko ten trójkącik :)

Offline nada.jonna

• Paradise City
« Odpowiedź #115 dnia: Listopada 14, 2012, 11:18:57 pm »
0
Być może dlatego, że ta miłość minęła jej bardzo szybko i zachciało jej się czegoś nowego dlatego zdradziła Axla :) Po przeczytaniu czegoś więcej na jej temat muszę stwierdzić, że wcale taka święta nie była :) Ona i Erin to jednak dwie różne osoby z dwoma różnymi historiami i nie można ich porównywać ze sobą.

Offline adusia9223

• Paradise City
« Odpowiedź #116 dnia: Listopada 15, 2012, 09:26:55 pm »
0
dwie inne osoby które łaczy jeden człowiek :) ale to ich przezłość :) każda z nich ma teraz to głęboko.. moze czasem wspomną i tyle :)  :P

Offline nada.jonna

• Paradise City
« Odpowiedź #117 dnia: Listopada 15, 2012, 09:47:16 pm »
0
Wiadomo, musiała być jakaś przeszkoda której nie byli w stanie przeskoczyć ale wnioskować możemy, że większa była wina Axla bo Erin i Stephanie całe szczęście ułożyły sobie życie :) Miejmy nadzieję, ze nie rozpamiętują związku z Axlem i są szczęśliwe bo wydają się sympatycznymi kobietami. Btw, Fajnie by było zobaczyć dzieciaki Axla, takie małe rude istotki ;p
« Ostatnia zmiana: Listopada 17, 2012, 09:38:52 pm wysłana przez nada.jonna »

Offline adusia9223

• Paradise City
« Odpowiedź #118 dnia: Listopada 16, 2012, 02:32:37 pm »
0
gdzieś pewnie po świecie sobie chodzą.... przy tym ile on miał kobiet to cięzko zeby któraś nie zaszła... :)  tyle że pewnie albo matki są nieświadome tego kto jest tatą albo wytoczyły proces i dostają tyle asy ze im sie nie opłaca wyciągać tego :) a\Axl miał mić przecież oficjalne dziecko z erin ale sam sie go pozbył wiec to już o nim świadczy :D

Offline Nata

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +203
« Odpowiedź #119 dnia: Listopada 16, 2012, 02:44:06 pm »
0
... a\Axl miał mić przecież oficjalne dziecko z erin ale sam sie go pozbył wiec to już o nim świadczy :D

:facepalm: :_: a skad kolezanka ma takie informacje?
Jezeli wierzyc zrodlom takim jak Slash, Adler, Sebstian Bach i innym knigą poswieconym Gnr to Erin najzwyczajniej poronila. Axl bardzo chcial tego dziecka i strasznie sie na nie cieszyl, wydajac chociazby kolacje, zeby uczcic zajscie w ciaze.
Niektore zrodla wspominaja o tym, ze Erin mogla poronic, po tym jak Adler podal jej Speedball'a. Axl byl podobno strasznie na Adlera za to wkurzony.

Erin byla niezlym ziolkiem tak samo jak i Steph i Axl, wiec nie ma sensu wybielac lub oczerniac nikogo, ale trzymjamy sie przynjamniej jakis zrodel przy plotkowaniu  ;)
« Ostatnia zmiana: Listopada 16, 2012, 02:49:27 pm wysłana przez Nata »