Weiland dla kasy potrafi zrobić wszystko, jest uniwersalny; jest generalnie obdarzony talentem przez naturę i zawodowo przygotowany do zarabiania pieniędzy;
można z tego kpić, można się na niego wściekać ale taki jest/ mało jest obecnie artystów którzy tworzą dla idei-do szuflady czy jak to sie tam mówi
wszystko powinno sprzedawać się na pniu-jak świeże bułeczki...oby tylko na czasie było tak jak to:
http://www.youtube.com/watch?v=EojN6r2VSR4
...no przeciez to jest miłe i takie amerykańskie
Rety jak Ty bredzisz... Większość z tego co piszesz to za każdym razem dla mnie ideologicznie niepojęty bełkot.
Każdy ma inne nastawienie do świata, ludzie jak mają okazję zarobić hajs to czemu mają tego nie robić? Poza tym Weiland ma świetny wokal, bardzo wszechstonny i bardzo dobrze się sprawdza w takich standardach. Nie musi być to twoja, czy moja estetyka, ale do wielu to trafia. 90% odbiorców muzyki ma gdzieś to, kto to śpiewa, jaka jest jego historia, grunt żeby to robił dobrze, a on tak właśnie to robi.
"mało jest obecnie artystów którzy tworzą dla idei-do szuflady czy jak to sie tam mówi" Nie wiem, czy zauważasz ale jak ktoś tworzy "do szuflady" to się o tym nie wie i nie można stwierdzić ilu takich jest:]