Kasować posty ma prawo każdy,nie ma nic w regulaminie na ten temat,jeśli dobrze pamiętam... Prz3m3c : od grożenia banami są tu inni,a za próbę bycia modem bez stosownych uprawnień też niektórzy dostali "nagrodę". FH: Przeczytałem temat i rozumiem Twoje wzburzenie,ale z drugiej strony widzę też,że trochę za ostro tu było...
Zawsze będą tacy,którzy z takich,czy innych powodów wyśmieją,czy to Weilanda,czy Rose'a. Regulamin tego nie zabrania. Myślę,że w pewnych sytuacjach nie ma co sobie szarpać nerwów... Wizerunek,czy sposób bycia Scotta może komuś nie odpowiadać,ale na tle współczesnych "gwiazdek" rocka jest on niewątpliwie osobowością. Ma swój styl,który zresztą w pewnym stopniu zmieniał się przez lata.Styl,który może drażnić,prowokować,czy śmieszyć,ale na pewno świadczy o klasie muzyka. Zresztą prowokacja,taka,czy inna jest ważna w rockowym świecie. Odrobina empatii i poszanowania dla czyichś poglądów nie zaszkodzi nikomu.
Podobnie zresztą,jak odrobina poczucia humoru i umiejętność zdystansowania sie wobec "ataków" na idoli
Nie jestem pewny,czy na wszystkich zdjęciach jest Scott,gdyby jakieś zdjęcie się powtarzało to przepraszam.