Po obejrzeniu tych filmików z Erin i Stephanie (making of gdzie stoją razem okryci ręcznikiem) jestem za tą drugą. Odnoszę wrażenie, że to małżeństwo od początku do końca było porażką. Zaczynając od tego, że Erin była młoda i nie dosyć rozsądna, co udowodniła będąc z Axlem nawet kiedy się nad nią znęcał, kończąc na szczeniackim zachowaniu Axla, tj. grożenie bronią o 4 nad ranem i szybki rozwód
Jakby popatrzeć na to z boku, wydaje się piękną miłością niczym z najlepszego filmu, ale bądźmy ludźmi. Stephanie była nieco rozsądniejsza i dzięki niej wyszło na jaw, że Axl znęcał się nad Erin.
Nie mogę też zaprzeczyć, że Erin nie była ładna, bo zawsze robiła na mnie wrażenie taka naturalna uroda
Mimo, że jak ktoś już napisał - zraziłam się do niej po tym słodkim "hello" kiedy Axl tak dumnie ją przedstawia...
Podsumowując, mam tylko nadzieję, że Axl nauczył się czegoś ważnego po rozwodzie. Chociaż, patrząc na to w jak szybkim czasie znajdował sobie kolejne partnerki wątpię w tą tezę...
Dzięki Erin za Sweet Child o Mine!
Ps. trafny cytat z JuTuba "hard to believe that woman is the inspiration behind one of the greatest rock songs of all time 0.0"