'Grzon' nie znasz najwidoczniej tego niby konfliktu...Bo wiedz, że ja zostałem w niego wciągnięty poprzez działanie tych którym nie jestem na rękę na tym forum!!! Ponieważ ja zawsze jedynie komentowałem to co tutaj jest dane z kwestii tematycznie do forum merytorycznych, ale z biegiem czasu pod wpływem prowokujących ataków na mą osobą ,które wzięły się najpierw z racji tego, gdyż miałem czelność bronić SLASH'a, a później czyli na dziś z racji różnic klubowych jak wynika ,stałem się kimś komu należy jakkolwiek dokopać!!!
I nie robię za świętego, a jedynie bronię swej godności i tych na których mi zależy w życiu! I jeśli ja przeinaczyłem kogoś nicka, to na pewno ze zwykłej literówki- oprócz jednego razu z nickiem"REBEL"do czego się przyznaję, że zrobiłem to celowo! A Twój zwrot na mnie"chłopie" bierze się z chęci mnie ueazenia, a ja jesli używam okreslenie "cwaniak"na kogoś, to robię tak z racji przekonania ,że tak właśnie jest więc weź tutaj pod uwagę pewną prawidłowość myślenia i świadomości czegoś napisania
'Hubik' -
ale tak można wnioskować po tym, gdy ja jestem ganiony za to,że odpisuje komuś, gdy ten ktoś mnie uraził, ajego wpis wisi na forum!!!